Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@crazy_girl3 jj asi pujdu at vim na cem sme... neboj mimco vydrzi az na novej rok! nemysli na to
Ahojky 🙂 Tak Tom má dnes ředitelské volno,tak jsem spala AŽ do osmi 😂 A půjdeme na půl 10 na autobus,pojedem k našim,hodka cesty. A já se navečer zase vrátím. Zitra jdem do kina,tak si užijeme zase víkend ve dvou. Když jsem chodila do práce,byl tam malej častěji. A naši malého v neděli zas přivezou,jedou neteři na koncert ZUŠky do divadla,tak se to hodí,že pro něj nemusime. Tak kdyžtak by přijel busem zase zpátky,už to zvládá 🙂
Včera jsem pekla biskupský chlebíček,mňam jsem si dala k snidani.
Jinak tady je asi -2 a uvítala bych krapet sněhu 🙂 Ale asi se nedočkáme :(
@sonisek cauky, ja dneska nejak blbe spala, vecer sem usla az kolem pulnoci a od pul 6 sem zas vzhuru. rano sem hodila malou do skoly, tom jel uz kolem 3 nekam k chomutovu a ted uz jede pomalu zase zpatky. zitra jde s izou a nakym kamosem a jeho dcerou do Bruna to je tady centrum pro decka a v nedeli jdeme s brachou a nasima na snidani do Bavardu a mrknout na neter bude mit tanecky na namesti 🙂
Holky kdybyste nekdy byly v brne, zkuste si dat jidlo v Bavard cafe, je to tam malinky ale ty vejce benedikt, nebo francouzsky palacinky nebo ovesna kase..... fakt luxus
@hribek tak já byla v Brně jednou 😂😂 A to jen tak jsme to s ex tenkrát prolitli..na Špilberku jsme byli,na krokodýla se podívat a víc nějak nevím 😂 Neměli jsme auto,cestovali jsme hlavně vlakem a měli jsme stan v Jedovnici v kempu nad rybníkem 😀 Prošli jsme jeskyně a bylo fajn.
Vyjeli jsme z Plzně a hned jak ty lesy jsou takové "pocukrované" snehem 🙂
Ahojky,tak jak travite víkend 🙂 My byli dopoledne v Globusu nakoupit a už to tam bylo šílený :(,ale co jsem chtěla,mám,tak good. K obědu jsme si udělali rýží se směsí,a pak jsme to zalomili. Teď jsem tloukla biatlon a zas se válím,jako parádní víkend no 😂😂 Na šestou ale jdeme na večeři do naší oblíbené restaurace a od osmi pak do kina i se ségrou a švagrem. Ale zítra musíme drobet poklidit,hlavně u Toma v pokoji,chtěla bych odtáhnout postel a gauč,co tam má složeny,tak to pod tím vyluxovat,vytrit,vrátit a gauč rozložit,protože zítra bude u nás spát moje mamka,v pondělí jde na vyšetření s očima a jelikož zítra budou v Plzni do devíti večer a než přijedou dom večer,tak ať zas i táta nemusí s ní brzo ráno jet. A my máme fakultku 10 min od baráku.
@hribek no i když jsme si víkend užívali,tak ale taky mám náladu naprd :( Chlap má furt nějaký kecy,kolikrát bych dneska i brecela,ale pak si řeknu,prd na to...v pátek a v sobotu jsme sexovali a po včerejšku mi tak dole strašně bolelo,když jsem šla čůrat,to bylo pálení jak něco :( Pak jsem vecer zjistila,že tam dole mám malinký kousíček jakoby sedreny,malinko krev...tak hned kecy,že jsem nemusela malýho posílat pryč,když s ním nechci spát apod. A že o něj nemám zájem,no bych mu nafackovala za to...Tuhle jsem mu ukazovala nějaký kočárky a co mají atd,tak mi pak řekne,že autosedačky ale nepotřebujeme,že nikam jezdit nebudeme. No to mi zase nasr...jak něco. Ale to bude dobrý...už občas nějaky kecy přecházím...
Jinak teda večeře byla mňam,je to taková klasická restaurace a vari tam opravdu dobře. Když někam chceme jít,vetsinou jdeme tam. I jsem včera dělala rezervaci na stůl a ještě že tak,jinak bychom neměli šanci. Já měla kuřecí kapsu se šunkou a sýrem,hranolky a Luky měl kuřecího Ondrase ( znáte na Moravě?). No a pak jsme zas pěšky došli do kin a tam jsem měla ještě nachos se syrovkou,ale to jsem si koupila spíš,abych neměla pak hlad,tak jsem to de facto uzobavala celý film.
Jo a film byl pěkný 🙂 Ale zase já jsem cita,ale že by mi to nějak nutilo brečet u toho,to ani ne. To jsem pak spíš rvala,když jsem koukala zpětne na vyhlášení vítěze StarDance 😂
Ahoj děvčata, já vás nějak nestíhám 🙂 Píšete o 106 😂
Jinak já mám dárky hotové všechny. Možná dořeším ještě nějakou drobnost, co mi padla na mysl, ale už nic hrotit nemusím. Cukroví upečené, ozdobené, barák uklizený, teď ještě tu práci zabalit a užít si volno doma u pohádek. Už se na to moc těším 🙂
Jinak ty důchoďáky a Ježíškova vnoučata mazec. Mám z toho krásný pocit, ale to, že tam jsou často samotný a nikdo je nenavštíví...nic moc pocit. Ale slzy jsem udržela. Dort se všem líbil, ale paní (98 let) měla nějaký pád za sebou a byla celkem mimo. Navíc byla chudinka skoro hluchá, tak se na ní muselo děsně řvát 🙂 Ale za to pán byl úžasný. Měl fakt radost z toho ovocného koše, až měl na krajíčku. Teď v sobotu jsme byli se švagrem a dalšíma 2 staříkama na výletě na Karlštejně. Jela s náma i pečovatelka, tak to bylo o trochu snažší. Ale promrzla jsem na kost. Ještě večer mi byla pořád zima. Dali jsme i oběd a vypadalo to, že si to vážně užili. Až budu mít fotky od ošetřovatelky, tak sem něco fouknu. Ještě jsme poslali něco na pejsky a kočičky a teď si budu užívat snad už klidu. Do práce jdu ještě zítra, ve středu dělám z domova a pak volno. Ale 27. a 28.12. musím ještě do práce, pak týden v lednu a hurá do lázní. Děsně to utíká......už se nemůžu dočkat.
@crazy_girl3 Kde tě máme, jsi vcelku? 😍
@veeev to je super ze se to vyvedlo. utika to strasne rychle, za chvilku nas budes zdravit z lazni, uz se tesim na fotky! taky sem si rikala jestli @crazy_girl3 je jeste kinder vajicko nebo nam sem za par dni pribude fotka mrnouska.
Ja mam dneska po te plodovce, byla sem tam na pul 11. Dr. zrovna vylezla z ordinace tak ji rikam ze jdu na tu plodovku jak sme se domlouvaly, ona usklebek jakoze no ja si rikala ze mi tam neco chybi... ale pak uz dobry, vse sepsala a v 11 me vzali na to. Tam doktorka protivna a proc jdu az ted a kdesi cosi a ze uz s tim stejne nejde nic delat, no jako snazila sem se byt v klidu, pak na me cakla gel na bricho tak ze to mam i na triku. jezdila nasrane po brichu, pak teda vse pomerila, no hlava odpovida tydnu, ale stehenni kost byla mensi o 2 tydny. tak ze me posle jeste k vlasinovi. pak teda pichla plodovku, to bylo celkem ok, ale nejak se mi zacalo delat na omdleni. tak sem rekla sestre, posadila me at se rozdycham a pak mi vzala jeste krev. nakoec uz sem byla v pohode. pul hodky sem pockala na vlasina a tam teda potvrdil ze stehenni i pazni kost je o ty 2 tydny mensi. tak me jeste k tem testum dal achondroplazii coz je liliputismus, no ale zas me uklidnil ze mozaiek je hodne a ne vzdyz toho neco byva tak se snazim byt v klidu. ted cekam na nejaky vysledky co by mohly byt dnes, pak neco snad do konce tydne a zbytek za 14 dni. tak snad to bude ok. ale muzu rict ze sem teda zdesena z pristupu nekterych doktoru. jako myslet si muzou cokoli ale trochu empatie by neskodilo
Ahoj holky, nebojte, žádná novinka, malej Němec k nám nepřibyl, tak teď už musí vydržet minimálně do půlky ledna :D :D
Vrátili jsme se včera večer, Jiřík lyžoval jak o život a jsem z něj nadšená, parádně mu to šlo...Nicméně všude minimálně 50cm sněhu, na sjezdovkách a okolo samozřejmě víc, standartní teplota ve dne -8..Cesty tam nikdy neodklízí, projet to autem bylo teda něco...no ale vše jsme zvládli 🙂 Jen jsem si přivezla trochu rýmu
Zítra vyrazím asi na takový ten větší nákup, abych si nakoupila na salát a ty trvanlivé věci na pohoštění, na neděli mám tady u nás v sámošce rezervované šunky atd na chlebíčky, takže to jen vyzvednu. Zítra by měli dorazit poslední dvě drobnosti a jinak jsem snad připravená...ale nějak mi nedochází, že jsou Vánoce, asi jak mám "jiné starosti". Ale dneska jsem vyžehlila všechno dětské oblečení, ještě vyperu plenky, fusak a tak a budeme víceméně nachystaní. Postýlku zatím chystat nebudu, ještě by se do ní naprášilo. Tu kdyžtak obleču, až se vrátíme, pokud to bude nějak nečekané..Mamka mi včera dovezla cukroví, tak jsem něco uďobkala
@hribek ty jo, to beztak byla ta doktorka u které jsem byla na tom druhém screeningu, ta byla fakt na ranu...Zlatý Vlašinovo mlčení a mluvení jen k věci....ale pokud on říká toto, tak tam asi fakt nic vážnýho neviděl a nebojí se...třeba bude prtě jen menší, proč ne?! taky záleží, jak přesně to naměří, každej milimetr rozhoduje...dej vědět hned, jak budeš mít ty první výsledky 🙂
@crazy_girl3 jj objednal si me za 4 tydny na kontrolu. tak snad poporoste. rikal ze tam je rozdil 6mm mezi tim co by melo byt a co je... iza byla taky mensi sice ne tak moc ale snad se to vyrovna... ta doktorka byla myslim Ondrackova nebo tak nejak
Ahojky,tak já včera byla na tehotenskem cvičení a bylo to fajn 🙂 Velké míče,overbally,podložka a nakonec jen lezení a poslouchání hudby a lektorka do toho povídala,co je dobrého mít nachystané apod. Bylo nás tam asi 20 a u některých se divila,že tam ještě jako jsou,měly pěkná briska :lol:
Ahoj holky 🙂
Tak já včera byla na urologii,tak mi zjistili E.coli v moči,ale že zkusíme udělat naber znova a uvidime ve čtvrtek,pokud se bakterie prokáže,tak mi dr.posle smskou recept na ATB. No tak je mi jasné,že to tam bude :( S malým jsem to taky měla,tak nevím proč se mi objevuje. Nicméně mi dělal sono ledvin,močáku a rovnou juknout na dělohu,no sranda...pak volal doktory z vedlejší ordinace,ať se jsou podívat a vypadali všichni,jak kdyby neviděli dvojčata 😂😂😂
Dneska jsem jela už po osmé k nám do obchodního centra s kámoškou a malinkou,tak jsme couraly po krámech a pak si dali jídlo v Mekaci,fuj 😂😂 No ale v HMku měli nějaké slevy,tak jsem ulovila pěknou tuniku,mám radost,na velký břicho bude super. Pak jsme prošly obchody okolo,Tesco a jely jsme domů. Tak jsem prevlikla v ložnici peřiny a mám normálně dost :( Celý dopolko pryč😂
Tak zítra volám na výsledky z genetiky,z urologie,no to bude den. Jsem i koupila set 5ti bodyček v Tescu a dvoje teplacky v Pepcu😀😀 Nemůžu nikam chodit...
@sonisek ja sedim na gynde. Cekam co se dozvim jestli mam cukrovku nebo ne. Sestra me objednala na 4. No a ted mi rika no mam vas tu az nejdriv na ctvrt. Ono je to fuk jsou 4a dr stejne nikde. Tak uvidime jak dlouho tu budu. V 5maji ve meste sraz kolegove z byvale prace tak se tam za nima mozna zastavim
@sonisek já měla hned po porodu zánět ledvin a pak jsem skoro tři roky bojovala s bakterií v moči, naštěstí bez příznaků, ale pořád mi to přeléčovali, pomohlo až TČM...¨
@hribek a máš už nějaké ty výsledky? Já jdu na kontrolu zítra...
holky, dneska 35tt...to snad ani není možný...ale zjišťuju, že ta mateřská mi vůbec nesvědčí. Já celej den nic neudělám. Dneska jsem dala prát pračku, udělala oběd a zeslíkla sporťák a nachystala vajíčko...jinak nic!!! Dokonce jsem malém zaspala a nechala Jiříka ve školce. Fakt teda síla...Zítra jdu dopo k té dr., tak to zas neudělám lautr nic. Navíc Jiříka chci vzít zítra po O, mají poslední den školky. Nemám energii ani elán, musím vypakovat Jiříkovi hračky z obýváku nahoru a i tam je trochu probrat a ty malé dát do krabice už...ale jestli to bude letos...:D :D :D
@crazy_girl3 zitra si volam na genetiku. Dneska na gynde. Musim na disbetilogii. Prvni dve hodnoty mam v poradku ta treti mela byt do 8,5 a ja mam 9,46. Ja si fakt musim vyzrat vsechno

@crazy_girl3 a kdyby chtělo ven,určitě by to nebyl potrat ;)