icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

crazy_girl3
4. led 2019

@hribek
@sonisek no mě to nepřišlo až tak hrozný, ale je pravda, že nám srovnání. Třeba teďka budu rodit prcka a bude to pohoda a laláč :D

veeev
4. led 2019

@hribek Uz se tesim na ten relax. Ted nevim, kde mi hlava stoji. Ale to, ze tam nebudu muset varit, uklizet, bude o me postarano, jeste procedury, sport....to snad je sen 😁

veeev
4. led 2019

@crazy_girl3 Uteklo to silene. To si pis....vy posilate mimca a ja budu posilat valenicko 😂

veeev
4. led 2019

@sonisek To jo, kdyz to tak ctu, tak ty si uzivas pohodicky porad. Jako zavidim, to vis ze jo 🤣 Kdyz ja mam strach, ze by me to za chvili nebavilo. Ty jak uz mas jedno ditko, tak mas vlastne o zabavu postarano, i kdyz se nudis. Ale byt doma a byt bez ditete, tak to by musela byt za chvili desna nuda.

sonisek
autor
5. led 2019

@veeev no tak ono stejně přes týden jsem tu sama min do 15h 😂 Ale zatím si nestěžuju a to jsem doma od 23.9. Jen bych se víc chtěla dokopat ke čtení 😀

A jak zítra jedeš? Odváží te přítel? Nebo vlakem? 😂

Já jsem akorát udělala jablečný nepečený dort,snad bude dobrý a odpol si dáme ke kavicce 🙂 Venku nic moc,docela to taje :(Malej byl do šesti večer venku a už byl docela mokrej. To dneska na sníh nebude. Myslím,že půjdem max na prochajdu k Bolevaku,zužitkovat zase nějaký rohlíky 😂😂

veeev
5. led 2019

@sonisek Jojo, odvazi mne. Cesta ma byt hnusna, tak pojede pak hned domu, aby dojel za svetla. Ja jeste delam rostenou, varim knedliky, udelala jsem polevku ze zbytku ovaru a jdu balit. Nejak se me zmocnila cestovni horecka. Uz abych tam byla....

Dala bych si jablecny dortik. Ja ty jablecne tak miluju. Ale musim dlse drzet. Rada bych si tak 2-3 kg shodila, tak musim makat 😂

S Petou jsme se zvazili pred laznema. Tak jsem zvedava, jak oba po laznich dopadneme. Doufam, ze ja nepriberu a on neshodi. Snad to bude naopak 😆

hribek
5. led 2019

@veeev tak pekne baleni. Taky bych hned jela😀uz se tesim az nas budes zasobit fotkama.

Ja dneska zase ponocovala 1-4😕 ale sem pilna jak vcelka. Peru uvarila sem upekla buchtu udelala pomazku pac prijede bracha s malou a jdou do kina tak vemou i izu a pak se stavi na kafe. Jeste me ceka uceni s izou, povlict postele a asi padnu na chvili do vecnych lovist. Trochu mi tvrdne bricho tak musim trochu ubrat.

crazy_girl3
5. led 2019

@veeev nemůžu jet na pár dní s tebou? Já ti to fakt závidím! Ale moc si to tam užívej, pak přijde pupík a bude to ficak

@hribek já dneska byla víceméně vzhůru celou noc, už třetí noc zase nespím. Břicho mi taky tvedne, jen párkrát denně, ale za to pořádně. Fakt to musím prodychavat. Nicméně dopo jsem na hodinu vytuhla a teď se tu tak nějak plouzim a snazim se aspoň něco udělat. Chtěla jsem jít s Jirikem bobovat, ale tady to taje jak o zivot

hribek
5. led 2019

@crazy_girl3 tady to je to stejny. Dopo prselo vsude je mokro. Me volal pred chvili bracha ze jede okolo tak veme izu uz ted tak mam klid. Tom dojede za hodku tak si asi dachnu taky. Ja to spani mam takhle posledni tri dny. Pres vanoce super to sem s jednim zachodem prospala celou noc a ted uz zase ponocuju. No uvidime jak to bude dal.

sonisek
autor
5. led 2019

Holky,tady snad roztalo vše co šlo :( Normálně bych z toho brečela :(

veeev
5. led 2019

Holky hrozny....mam pocit, ze toho mam malo a zaroven, ze toho mam desne moooc 😱😂😁

sonisek
autor
5. led 2019

@veeev no co, prát si nebudeš,zima bude,teda počasí se bude asi spíš střídat a možná tam bude víc zima ... Radši ať máš víc ;)

sonisek
autor
5. led 2019

@veeev a to zítra začínáš obědem? Pak nám vše vyfoť 🙂

crazy_girl3
5. led 2019

@veeev tak ono na 3týdny toho potřebuješ hodně, to se nezdá

hribek
6. led 2019

@veeev hele na 3 tydny je to ok 🙂 hlavne nezapomen penezenku mobil a nabijecku zbytek se nejak poresi 🙂 stastnou cestu a moc si to uzij. tesim se na fotky!

veeev
6. led 2019

Kdyz jsem rikala Petovi, jestli mam vsechno a zacala jmenovat veci, tak me v pulce zastavil, ze opravdu mam vsechno 😂 A to jsem mu jeste jedny boty navic zatajila 😆 To nejdulezitejsi mam, ostatni se kdyztak koupi 😉 Ted jsme dali snidani a v 10 vyrazime. Tak vzhuru za odpocinkem a pripravou na mimino 😊 Pak vam hned pisnu. Papa 🙋🏼‍♀️

veeev
6. led 2019

@sonisek Jojo, ubytovani je od 13 hod. a obed do 13:30 hod. Trochu nestihacka 😂

sonisek
autor
6. led 2019

@veeev šťastnou cestu 🙂

sonisek
autor
6. led 2019

@veeev a vyfoť nám vše,pokojíček,okolí a tak 🙂

crazy_girl3
6. led 2019

@veeev já se normálně těším za tebe :D

veeev
6. led 2019

Tak holky.....ubytovano, zabydleno. Je mi tu desne smutno. Peta uz pred hodinkou odjel. Zvladla jsem ale uz obed, sesternu a v 15:40 jdu k doktorce a od zitrka uz asi zacinam. Je to tu ale krasne. Vsdchno ciste, hezke, lidi mili, ale milion nemcouru. Aspon muzu trenovat nemcinu 😂 Tak posilam jen par rychlych fotek....pokoj (ale uz je zatazeno, tak fotky stoji za prd) a vyhled z okna. Pokoj mam na konci chodby, tak mi tady aspon nebudou courat lidi. Akorat koupelna by mohla byt vetsi. Docela klaustrofobicka. Holt si budu nechavat porad otevreno 😂

veeev
6. led 2019
crazy_girl3
6. led 2019

@veeev to je pěkný, aspoň to je takový menší a útulný 🙂 a hlavně sama a v klidu 🙂

já jsem dneska v Jiříkem vyrazila do kina ještě, kdyby náhodou něco, tak aby jsme ještě spolu jeli sami na výlet. Od zítra mu začíná lyžák ve školce, tak jsem zvědavá, jestli to bude stát za to

sonisek
autor
6. led 2019

@crazy_girl3 to budou jezdit se školkou každý den někam ? Kampak to máte asi tak nejblíž? A jak se cítíš?

Jinak holky my máme ještě stále stromeček a asi ho sklidíme až příští víkend,no uvidíme. Já občas mám takový nápady,že z ničeho nic to zlikviduju a je to 🙂 Jediný,co jsem vyhodila,tak je adventní věnec. Sundala jsem si držáky na svíčky a ty dekorace a korpus letěl. Svíčky jsme dopalili včera vecer.

Mně zítra čeká zubař a taaaak se mi nechce :(

hribek
6. led 2019

@veeev jee mas to tam celkem pekny, takovy mensi ale zase utulny. ty prvni dny budou asi smutnejsi ale bude lip.

crazy_girl3
6. led 2019

@sonisek do Olešnice, tam je taková menší sjezdovka, ale pro ty děti je to ok. Cítím se docela dobře, jen podle mě tam prcek nemá žádné místo. Fakt nemám nějak extra velké břicho, každej se docela diví, že bych už mohla každým dnem rodit...ale ty pohyby mě fakt až bolí...
My máme stromek ještě taky a myslím, že ještě tak týden mít budeme. Zdobíme až na štědrý den, tak si ho chci ještě trochu užít

sonisek
autor
6. led 2019

@veeev pokojíček parádní,stačí to ;) jen nevím,jak bych se vyspala na jednoluzku 😂😂😂

sonisek
autor
6. led 2019

@crazy_girl3 my zdobili 23.,ale jak malej věřil i na stromeček,tak se zdobilo 23.vecer,aby ráno 24.tu byl...a mně to přijde taky málo,hrozně to uteklo no. A zvlášť,jak teďka sněžilo,tak ten stromeček je k tomu to pravý 🙂
Na čem jste byli v kině? Copak teďka dávají pro děti.

Já dneska objednala 10 bílých a 4 barevné s opickama,pleny 😂😂 Píšou vysokogramazni,tak snad budou ok. Tak pomaloucku ať něco mám 🙂

hribek
6. led 2019

@crazy_girl3 je do olesnice taky jezdime. iza se tam naucila lyzovat.

sonisek
autor
7. led 2019

@veeev tak co,už jsi na procedurách? Kolik jich máš a co? To máš celý den natrisknute,co 🙂 užívej a relaxuj,a třeba poznáš nové holky 🙂

Strana