icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

danaet
19. říj 2017

Jinak u nas je prvni krev na hcg uz 14 dni po opu cili ted mi to psali na 8 den po ET pokud bude. A pak krev opakuji za tyden a jeste jednou za tyden od dalsi krve. Cili se testuje krev na 3x pro jistotu. Tak kdyz bych sla na ET tak stejne mam prvni krev tak brzo ze ani asi nebudu testovat doma pravdepodobne.

crazy_girl3
19. říj 2017

@veeev nám ho taky ne nabízeli. To ti asi vybere doktor.
Jinak tomu verim, pod stromeček už všechny budeme s miminkem v bříšku

danaet
19. říj 2017

@sonisek odpocivej 🙂. Mas opu v sobotu? Uz jsem se v tom ztratila nejak, promin 🙂

sonisek
autor
19. říj 2017

@danaet ano,v sobotu na něj jdu..

Holky,měly jste taky Ovitrele? Já dostala dvě dávky,dneska ve 22h pichnu. A jsem na zítra domluvená k prakticky,píchnou mi ten Dexamed.

sonisek
autor
19. říj 2017

@crazy_girl3 to by byl nejlepší dárek k Vanocum 🙂 Snad se všechny dočkáme.

hribek
19. říj 2017

@crazy_girl3 jj me taky. Prvne jsme meli dr matenu a podruhy frgalu a ten byl super.

crazy_girl3
19. říj 2017

@hribek Já poprvé Matěnu a podruhé Štelcla.

@sonisek já tomu věřím, že to všechny zvládneme...jestli teda přežiju tu šílenou únavu, co teď pořád mám

sonisek
autor
19. říj 2017

@crazy_girl3 no já si taky přijdu neschopná...chtěla jsem i dneska vytřít a nemůžu být ohnutá,tak jsem se na to vyprdla

veeev
19. říj 2017

@danaet Aha,tak hlavne ze vi,co delaji 👍 Kdyby byl potreba ten dlouhy,tak verim,ze nam ho nabidnou 😉

veeev
19. říj 2017

Na Vanoce budou v brichu vsech...drzim 👍 Ja teda unavena nejsem vubec....ale obcas me poboliva bricho jako pred ms,ale cetla jsem,ze to muze byt,jak dostaly vajecniky sodu. Ale jinak se citim dobre,jako by se tenhle mesic ani nic nedelo (jenom se me porad drzi zvetsena a bolava prsa...ale to zvetseni mi vazne nevadi 😂)

danaet
19. říj 2017

@veeev jj. To mas pravdu. U mne po prvnim IVF taky cyklus trvalo nez se vajecniky zklidnily na obvyklou velikost. Ja bych ani zvetsena prsa nepotrebovala pri velikosti F 😀
@sonisek Ovitrelle jsem mela jednu davku v utery vecer (dnes opu) a po opu jsem dostala dalsi davku.

veeev
19. říj 2017

@danaet Tak ja mam chudinky B,takze ted je to bomba 😂
@sonisek Ovitrellr jsem mela jen pred OPU a 1x,po OPU uz jen tu listovku od doktorky a Utrogestan. Jinak nic... A predtim jsem mela Ovaleap a pak Cetrotide....

sonisek
autor
19. říj 2017

Holky, jak jsem si myslela, ze dneskem pichani konci, tak zas v diskuzi naseho centra holky pisou, ze dostavaji po opu clexane snad az do 12tt. To se z tech injekci snad nevyhrabu :D :D :D

Ja mam prsa taky dost velka, takze o nejaky zvetseni vubec nestojim :D

crazy_girl3
19. říj 2017

holky, neptala jste se některá, jak je to s alkoholem? Tím, že mám dlouhý protokol, tak mě ještě čeká ms a jedeme na velkou rodinnou návštěvu, tak jsem přemýšlela, jestli si deci vína můžu dát, nebo raděj vůbec nic

hribek
19. říj 2017

@crazy_girl3 myslim ze decko vina nevadi.

sonisek
autor
20. říj 2017

@hribek ty ses tu taky ptala na vino, vid? A dala sis? 🙂 Ona ta sklenka nemuze vadit. Cerveny je navic pro zdravi 🙂

crazy_girl3
20. říj 2017

@sonisek já jsem si právě říkala teďka do ms, že bych si snad decku dát mohla. Kamarádka je lékárnice a říkala, že to zakázaný není 🙂

hribek
20. říj 2017

@sonisek
@crazy_girl3 no dala sem si, sice ne vino ale zredenej koktejl ale dala 🙂 ono se i rika ze v tehotenstvi decka vina urcite neuskodi.

sonisek
autor
20. říj 2017

tak pocasi po ranu zase vypada hodne depresivne :D Ale budu do nej muset vlezt :D tak ja si pojedu nechat pichnout vcelku do zadku. a odpol vezu malyho pryc, tak snad vydrzim sedet v aute.

crazy_girl3
20. říj 2017

@sonisek ještě se to má rozejít, odpoledne bude určitě pěkně 🙂

veeev
20. říj 2017

Mě říkali i sami po transferu, že decka vína nevadí, ale určitě ne tvrdý...tak myslím, že ani předtím to nevadí... 🙂

danaet
20. říj 2017

Holky tak to nase jesno vajicko se povedlo oplodnit. Se mi ulevilo. Dalsi info budu mit ale az v pondeli zda se embryo vyviji. Pokud to bude dobre tak transfer v utery. Reknu vam jsou to silene nervy kdyz je vajicko jen jedno. Jeste ze mam program na vikend jinak by mne asi trefil slak od nervu 😀

hribek
20. říj 2017

@danaet super zprava! drzim pesti

crazy_girl3
20. říj 2017

@danaet jedno stačí! Teď jen, aby miminko zabojovalo!

danaet
20. říj 2017

@hribek @crazy_girl3 diky holky. Snad to bude dobre. Uz at je utery po ET 😀

veeev
20. říj 2017

@danaet Tak to je super zpráva....už se na tebe určitě těší 😉

petruska23
20. říj 2017

@danaet naaaaadhera❤ tak at broucek vydrží...a on určitě vydrží❤ budu na tebe myslet😘

danaet
20. říj 2017

@veev @petruska23 dekuji moc 🙂

sonisek
autor
20. říj 2017

@danaet tak ať se krásně vyvíjí do pondělí ;)

danaet
20. říj 2017

@sonisek dekuji. At ti zitra dobre dopadne opu. 🙂

Strana