icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

veeev
22. říj 2017

@danaet No uz je to pomelo ve mne 😀 Tak uvidim. Zatim tam nic neni a nesvedi to (asi ten ananas vyprchava) 😅 Me po opu bolelo bricho asi tri dny. Obcas se mi neslo ani narovnat,ale behem ctvrteho dne to uplne ustalo 🙂

petruska23
22. říj 2017

@sonisek já jsem u prvniho opu mela taky špatně napichlou žílu a bolela mě šíleně celá ruka. Sestřička mi potom poradila, koupit si mast Hirudoid...a za 2 dny byl klid..
Jinak držím moc palečky...bude to bojovník❤

sonisek
autor
22. říj 2017

@petruska23 no já tu ruku nedokážu ani narovnat v lokti. Aspoň,že to je levá 🙂 Ale i tak mám pomalu problém se obléct,svlict... Podprdu...no zítra asi budu celý den doma 🙂

sonisek
autor
22. říj 2017

Manžel mi tu říká,že přeci když se to teď nepovede,tak se svět nezboří...já vím no...ale stejně budu zítra ráno jak na trní...
Malej už je zase doma,tak je tu veseleji.

petruska23
22. říj 2017

@sonisek Tak jsem to taky měla a upozorňovali mě, že z toho může vzniknout zánět žil...zkus koupit tu mast/gel. Opravdu mi to pomohlo😘
Budu na tebe myslet❤

sonisek
autor
23. říj 2017

Dobre ranko, tak zitra jdu na ET, huraa. Uf, tak kez to jedno bude ok. Rikala mi, ze dnes je ctyrbunecny, tak asi budu hledat, coze to poradne znamena :D a udelaji teda AH

danaet
23. říj 2017

@sonisek Supr. Ctyrbunecne odpovida dni ktere mas takze vyvoj je OK. Ja jeste cekam na info z labiny, ale oni volaji az odpoledne. Mam i prodlouzenou kultivaci a zitra uz by to mela byt blastocysta. Pokud se vyviji ovsem. Ted budu trnout do odpoledne.

sonisek
autor
23. říj 2017

@danaet mame to trapeni, co...pak zas cekat, aby byly // na testu...ona rikala, mate ten ah zaskrtnuty, ze ho chcete a ja jestli je potreba...a ona, ze kvuli veku by to bylo dobre 🙂 tak aspon to mame teda, kdyz uz ne pk...

Holky, oni kdyz delaji metodu icsi, tak tou metodou oplodnuji jen jedno vajicko a ty dalsi nechaji klasicky? Nebo jakoby kdyz je pet vajicek, tak oplodni vsechny takhle? mi tak napadlo, ze vlastne jestli oplodnili jen jedno timto zpusobem, tak to pak chapu, ze by bylo jen jedno embryjko.

danaet
23. říj 2017

@sonisek oplodnuji se tak vsechny. Ale abych rekla pravdu taky mne to minule napadlo 😀 Ale mohlo byt nezrale vajicko nebo mohli vybrat nezralou spermii nebo mohlo mit oboji nejakou vadu. Urcite to nedelaji zamerne. Preci jen maji zisk z mrazeni a Ketu.

hribek
23. říj 2017

Ahoj holky tak uz mam po kontrole. Folikly vyrostly. Nejvetsi ma myslim 21mm a zbytek kolem 15. Je jich porad 10. Ve ctvrtek opu. Vysledky pgs nekdy v pulce listopadu a pak ket. Tak snad vse dobre dopadne a bude aspon jedno kvalitni embryo

katkasn
23. říj 2017

@hribek Ahoj, no to máš krásná čísla. Já jsem měla velikostně max do 14mm.

sonisek
autor
23. říj 2017

@hribek super!! Takze na Vanoce //? A malou mate jak?

sonisek
autor
23. říj 2017

ja mela folikuly 3 dny pred opu 17-18... @hribek tak jeste muzou ostatni dorust

danaet
23. říj 2017

Holky tak my koncime. Embryo se prestalo vyvijet. Dalsi pokus pry bud hned podle toho jak budou vypadat vajecniky a nebo az v lednu.

sonisek
autor
23. říj 2017

@danaet Ježíš,to nee :( to mě mrzí...drž se!!!

hribek
23. říj 2017

@danaet jejda to me mrzi ☹ snad ten pristi pokus bude uspesnej! drzte se

hribek
23. říj 2017

@katkasn
@sonisek snad bude vse ok. spousta instrukci na zitra a stredu s lekama, tak doufam ze je nepopletu 😀
Mala se narodila v kvetnu 🙂

sonisek
autor
23. říj 2017

@hribek já myslela,jestli taky přes umělé?

Těch léků je hafo,no...

hribek
23. říj 2017

@sonisek 😀 aha, nene ta byla prirozene, rekli sme si a za mesic byly //

sonisek
autor
23. říj 2017

@hribek tak to já měla s malým taky,no...ale tak byl jiný chlap,já byla mladsi.....
Tak si tu polehavam a mám nutkání jít vytřít aspoň v loznici 🙂 ruka good, to bych nějak dala...

hribek
23. říj 2017

@sonisek odpocivej, ja taky dneska odpocivam, od vcera navareno, chlap v praci, mala ve skole, tak hackuju 🙂 a koukam na serialy. vcera sem zehlila, prala a prevlikala postele, a chtela sem umyt okna. dnes je venku hnusne a me se nic nechce

Ja mam chlapa furt stejnyho. u nas je komplet vse v poradku jen to proste uz nejde no. tajne doufam ze to vyjde napoprve, uz dalsi potrat nechci. je to na palici

veeev
23. říj 2017

@sonisek Tak to je super zprava,tak zitra na tebe budu myslet. Budeme to mit tyden od sebe 🙂 Ja se budu bat na krev ten pristi tyden na vysledek....nejak me prepada,ze to urcite pri mem stesti nedopadlo. Ale tak porad doufam co kdyby 🙏

veeev
23. říj 2017

@danaet Moc me to mrzi 😢 Snad to priste dopadne lepe. Budu drzet vsechny palce co mam....treba si to zopakuju taky...podle vysledku pristi tyden....

veeev
23. říj 2017

Holky,ale pritel bomba.....byl i sam nakoupit,vyluxoval cely barak,prevlekl postel....ja ziram,jak najednou pecuje 😀

veeev
23. říj 2017

@hribek To me rekni...jednou behem mesice a pak takove trapeni. My deti nemame a mame problem oba,tak je jasny,ze nam to neslo......Ale to telo si za zivot teda dela co chce 😲

hribek
23. říj 2017

@veeev to je super🙂 ono kdyz ti chlapi vidi co vse musi zenska podstoupit tak se pak snazi to doma zprijemnit🙂

hribek
23. říj 2017

@veeev no nevim, poprve kdyz to bylo tak oukej stane se, podruhyy uz sem si rikala tvl co to je, ted kdyz sem sla na gyndu popaty a dr zase, ja se omlouvam ale nedopadlo to, tak uz mi to pripadlo jak blbej vtip.

petruska23
23. říj 2017

@danaet To mě moc mrzí❤budu moc držet palečky na další pokus❤

sonisek
autor
23. říj 2017

@hribek tos byla už tolikrát tehu? 😲

veeev
23. říj 2017

@hribek To jo,to je snad horsi nez kdyby to vubec neslo.....ale hlavne ze uz jedno mate 🙂 Ja porad doufam,ze na kazdeho jednou dojde 🙏

Strana