Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@hribek ahojky..ten cetrotide mi byl taky takový nepříjemný...potom jsem vždy měla flek a stipalo to😎
Jee, to obočí by mě taky zajímalo❤
Já teď budu dlouho čekat na výsledky pgd, takže si na ty nervy už musím zvyknout😍
Jak se daří tobě?
@petruska23
@hribek Me ten Cetrotide byl taky neprijemny....stipalo to,svedilo to,mela jsem tam rudy flek,ale jen tak pul hodinky,max hodinka a pak to bylo dobry. Ale teda alchymie to byla. Nejhorsi byl posledni den,kdy jsem si mela pichnout ve stejnou hodinu Ovaleap,Cetrotide a i Ovitrelle.... 🙂 To oboci zavidim...ja ho nemam teda vubec spatne,ale nejaka korekce by se tam dala udelat. Ale nejak porad resim ty kacky (ted se bojim,na kolik kacek vyjde mimco),tak asi az budeme mit splneno,tak si dopreju sobe 🙂
Ahojky,já už čekám na pokoji...
Cetrotide byl děs,tak jsem měla chvíli flíček...mne to míchal manžel 🙂
A už ho mam u sebe 🙂
ahoj holky, dnes po prvním utz a na každé straně máme krásných 25 vajíček o velikosti 6-8. prý když půjde vše dobře, odsají mi vše, tak snad to napodruhé už vyjde.
@sonisek To budu 12 dni po,tak by se melo uz neco ukazat (bud teda neco nebo nic) 😉 Na krev mam jit prave 14 dni po a to je utery,takze bych tam musela volat na vysledek v praci a to se mi radsi nechce. A pritel se taky netvaril na to,ze by tam mel zavolat 😕 Jestli to do te doby nedostanu....nevim jak to je,jestli mi to ty prasky a hormony nejak nerozhazi.
Při 50ti vajíčkách bych břicho asi jako balón 🙂 To už se vyplýtvají všechny vejce,ne 😀 hihi
@sonisek supeeeeer👏
Držím palce❤
A manžel je napnutý jak sáňky v létě...včera byl v práci a že trnul celý ráno,jestli to jedno to zvládne 🙂
To bylo hezky,jak jsem na utz viděla,jak tam soupli bílý flíček 🙂
@petruska23
@veeev jo ono to svedi chvilku a pak uz dobry, jen to michani je naprd, sem si rikala jestli to zvladnu, vcera mi to ukazala sup sem sup tam a hotovo, oci mi jezdili sejdrem 😀 ale nakonec dobry. Dneska budu vecer pichat ovitrele,dnes a zitra zavadim agolutin a zitra vecer zobnu doxybene a ve ctvrtek smele na opu.
No doktoři jsou dobří,když se v tom utz vyznají 🙂 My na to cucime jak nevím co...ty folikuly mi i ukazoval,opravdu bubliny...
Já už doma,manžel vaří obídek a já odpočívám.
@sonisek Je to parada,jak se ti chlapi krasne snazi 😀 Jen odpocivej,ale obcas se projdi (pritel nacetl,ze se nema jenom lezet,ze se ma clovek po transferu i projit,ze se tim prokrvi sliznice a lip se tam "bily flicek" udrzi) 😉 Taky mi to tam ukazovali....sice to clovek vidi ten zivouci roztok,ale stejnak je to takove mile 😍

Ahojky, tak dneska sem si pichala cetrotide, to je teda alchymie 🙂 vzdycky me to pak svedi ale sestra rikala ze to je ok.
Mam ted docela velkou zizen, denne sem schopna vypit i 4l vody s citronem.
Co dnes delate?
Ja letim za chvilku na korekci oboci, nechala jsem si udelat microblading a dneska uz jen doplneni.