icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
31. říj 2017

Holky a to tenkrát jsme měly tady diskuzi,co holky rodily v lednu 09...a ta jedna rodila poprvy a teď už má děti 4 😂😂

evawest
31. říj 2017

@hribek Pokud vydrzi, tak v sobotu, az z nich budou blastocysty. Ale nam se zatim vzdycky zpozdily, bud jsme meli moruly nebo zpozdene blastocysty. Uvidime, no.

handulkak
31. říj 2017

@sonisek
Hezký.

Zrovna včera jsem seděla v autě s malou a přemýšlela, že pokud by byli dvě vajíčka, necháme si dat dvě. Ale kam bychom je v autě poskládali netuším. 🙂
4 už jsou na takový malý autobus.

handulkak
31. říj 2017

@evawest
Takže to budou vracet 5 denní?

handulkak
31. říj 2017

Holky, pracujete po odběru normálně?
A po transferu?

evawest
31. říj 2017

@handulkak Pokud se budou vyvijet, tak jo. Pokud ne, transfer muze byt ve ctvrtek. Zvlast, kdyz chceme zpet dat 2 embrya.

evawest
31. říj 2017

@handulkak Mne bylo vcera po odberu docela blbe a skoro cele odpoledne jsem prospala. A po transferu jsem jela normalne od druheho dne po, ale tentokrat si hodim nohy nahoru na par dni.

handulkak
31. říj 2017

@evawest
Já jsem v CAR chtěla PK a neudělali ho. 🙂
Ze prý jsem lepší inkubátor. 🙂

handulkak
31. říj 2017

@evawest
Tak to budu moc držet palce ať vyjdou obě. 🙂

hribek
31. říj 2017

Ted mi volali z laboratore ze uz je po biopsii, 2 zamrazili, 1 ma kvalitu grade 1, coz je ta nejvyssi, a druhy je o neco nizsi, ale taky se vyvijelo dobre 🙂 jeste mi poslou postou vysledky, a rikala ze mesic to bude trvat takze asi budu pocitat spis s prosincovym transferem

handulkak
31. říj 2017

@hribek Tak super👏

sonisek
autor
31. říj 2017

@hribek takže bude krásný Ježíšek? ;)

sonisek
autor
31. říj 2017

@handulkak co myslíš? Já mám od odběru neschopenku a dělám doma vše s klidem,snažím se nic moc netahat...když jdu věšet prádlo,tak to nosím z pračky na třikrát,ať nenosim plnej koš. Když vytiram,napoustim si málo vody a tak.

hribek
31. říj 2017

@sonisek no mozna jo 🙂

handulkak
31. říj 2017

@sonisek
To jsem myslela, mě dali neschopenku až když jsem byla ve 12 tt, a to jsem sestra z lůžek následné péče.

veeev
31. říj 2017

@hribek Tak to máš nakonec krásná dvě 🙂 Tak přeji krááásného ježíška 🙂

@sonisek Testuj klidně o víkendu, já testovala v neděli (transfer jsem měla taky v úterý, takže tu neděli jsem byla 12. den a říkali, že by tam už něco vidět bylo). Já dnes šla i preventivně na tu krev, takže mám potvrzeno ofiku negativní ☹ Ale dneska mě teda šíleně bolí břicho a hlava od menstruace...šílené oproti normálu ☹

@evawest To je krásné, tak držím palce 🙂

sonisek
autor
31. říj 2017

Snad to bude pro většinu nejlepší dáreček ;) Tu bylo hezky,sluníčko a zatáhlo se :(

veeev
31. říj 2017

Jinak já se dnes objednala znovu na konzultaci k doktorce teď v listopadu a budeme řešit co a jak udělat příště jinak. A kdy bude vhodné opět začít, zda prosinec nebo leden....jsem zvědavá...snad to bude lepší než teď.

veeev
31. říj 2017

@sonisek No držím moc moc palce s tím testem.... 🙂

sonisek
autor
31. říj 2017

@veeev za jak dlouho jsou výsledky z té krve?

sonisek
autor
31. říj 2017

@veeev určitě to příště vyjde ;)

pipinka
31. říj 2017

holky po dnešní návštěvě z heliosu jsem nesvá. po odběru vajíček půjdou naše embryjka na PGD. měla jste to některá taky tak? po vyšetření se zamrazí a dalším cyklu mi ho tam vloží

pxtulka
31. říj 2017

@pipinka měla jsem to stejně 🙂 Taky jsme napřed čekali na výsledky PGS/PGD.

sonisek
autor
31. říj 2017

@pipinka hribek to taky bude teď mít ;) neboj

pipinka
31. říj 2017

@pxtulka čeká se prý až 3 týdny. mám hrůzu že to opět nevyjde

pxtulka
31. říj 2017

@pipinka určitě vyjde, budeš vědět že jsou embrya zdravá a odpustíš si to zklamání z neúspěchu 🙂 Ale nepotěším tě, my čekali na výsledky PGS 6 týdnů. Takže vlastně 2 cykly. Za což jsem sice byla naštvaná, ale moje tělo si evidentně odpočinulo a KET vyšel na 1. pokus 🙂

pipinka
31. říj 2017

@pxtulka snad máš pravdu mě když to embryoložka sanusu říkala bylo mi do breku.asi hormony či co 😀 ale pořád věřím že něco z toho bude když máme přes 40 vajíček

pipinka
31. říj 2017

@hribek ahojky mohu se optat? četla jsem i sonisek psal že jsi měla metodu PGS,mohu vědět kolik jste za to platili? neproplácí to pojištovna? díky moc

pxtulka
31. říj 2017

@pipinka tyyyjo, tolik vajíček, to bude embryek 🙂 My měli jenom 8 vajíček, z toho se 6 oplodnilo, do 5. dne vydržely 2 🙂 A z těch 2 bylo právě jen jedno zdravé. A to jedno zdravé u mě už nějakou dobu bydlí 🙂 Možná jsem i ráda že jsem si ušetřila minimálně jedno zklamání, protože to nemocné by se na 100% nechytlo.

pipinka
31. říj 2017

@pxtulka to je krásný, přeji ať vše je dobré až do konce. já to celé odpoledne studuju na netu a kašlu na to. co se má stát stane se. sice to bude stát hodně peněz ale když to nezkusíme, nezjistíme 🙂 jakém centru jste byli?

Strana