Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Holky, pracujete po odběru normálně?
A po transferu?
Ted mi volali z laboratore ze uz je po biopsii, 2 zamrazili, 1 ma kvalitu grade 1, coz je ta nejvyssi, a druhy je o neco nizsi, ale taky se vyvijelo dobre 🙂 jeste mi poslou postou vysledky, a rikala ze mesic to bude trvat takze asi budu pocitat spis s prosincovym transferem
@hribek Tak to máš nakonec krásná dvě 🙂 Tak přeji krááásného ježíška 🙂
@sonisek Testuj klidně o víkendu, já testovala v neděli (transfer jsem měla taky v úterý, takže tu neděli jsem byla 12. den a říkali, že by tam už něco vidět bylo). Já dnes šla i preventivně na tu krev, takže mám potvrzeno ofiku negativní ☹ Ale dneska mě teda šíleně bolí břicho a hlava od menstruace...šílené oproti normálu ☹
@evawest To je krásné, tak držím palce 🙂
Snad to bude pro většinu nejlepší dáreček ;) Tu bylo hezky,sluníčko a zatáhlo se :(
Jinak já se dnes objednala znovu na konzultaci k doktorce teď v listopadu a budeme řešit co a jak udělat příště jinak. A kdy bude vhodné opět začít, zda prosinec nebo leden....jsem zvědavá...snad to bude lepší než teď.
holky po dnešní návštěvě z heliosu jsem nesvá. po odběru vajíček půjdou naše embryjka na PGD. měla jste to některá taky tak? po vyšetření se zamrazí a dalším cyklu mi ho tam vloží
@pipinka tyyyjo, tolik vajíček, to bude embryek 🙂 My měli jenom 8 vajíček, z toho se 6 oplodnilo, do 5. dne vydržely 2 🙂 A z těch 2 bylo právě jen jedno zdravé. A to jedno zdravé u mě už nějakou dobu bydlí 🙂 Možná jsem i ráda že jsem si ušetřila minimálně jedno zklamání, protože to nemocné by se na 100% nechytlo.

Holky a to tenkrát jsme měly tady diskuzi,co holky rodily v lednu 09...a ta jedna rodila poprvy a teď už má děti 4 😂😂