Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@petruska23 možná máš tělo rozházené ?...
@petruska23 Me rikala,ze spineni muze byt,ale radsi bych si tam zavolala a zeptala se,jestli vse ok.
@sonisek No,ja udelala chybu,ze jsem neodesla,ale kvuli tomu platu a pripadne materske jsem nechtela. Ale za ten stres to nestoji. Takze jestli se nam nebude darit to mimco,tak pujdu jinam.
@veeev no vidis, to by bylo super 🙂
Ja byla v praci do konce kvetna, postupne nas vyhazovali uz od brezna, jelikoz firmu koupila prazska firma a ti uz to oddeleni meli takze brno padlo temer cely a to sme meli skvelej kolektiv, az je mi smutno ze uz spolu nejsme. no a od cervna jsem doma, rikali sme si ze pockame 3 mesice jestli neotehotnim, otehotnela sem ale zase ZT, a pak nas uz doktorka odeslala do CAR, takze vicemene uz sem 5mesicu doma a je to castecne na hlavu, ale zacla sem manzelovi pomahat s administrativou atd tak aspon se nejak zabavuju. jsem jako OSVC takze si jeste doplacim dobrovolny NP ale z toho bude nula nula nic
@sonisek to jo ale dovedes si predstavit kdyz oba delame z domu? driv sem byla zvykla v 7 vypadnout a vratit se ve 4, manzel dela z domu, obcas jede nekam na mereni nebo do dilny na opravu. takze to bylo docela narocny si na sebe zvyknout 🙂 ted uz je to celkem pohoda, ale od novyho roku budu castecne pracovat i mimo dum takze to zas bude trochu lepsi
@veeev jj, snaží se u nás najít příčinu, kde je zakopaný pes. Ale stejně po tom všem na nic nepřišli. Já jsem na jednu stranu za to moc ráda že fakt už je vyšetřené snad vše co jde, ale na druhou mě štve že nenašli nic v čem je problém. Nyní chodíme do Repromedy v Brně, předtím jsme chodili do Sanatoria Helios v Brně 🙂
@hribek No jsem na to zvedava 🙂 Hlavne uz se tesim,az nekdo vykrici tu pozitivni zpravu tady ve skupine 🙂
A s tou praci doma to mate pekny....skoro 24 hodin spolu? 🙂 A ja mela pocit,ze jen my s pritelem jsme spolu porad. Jezdime spolu autem do prace i z prace a jinak doma skoro porad spolu (nastesti praci mame kazdy jinde a obcas tahnu nekam s kamoskama) 🙂
@linusha Ono je asi horsi,kdyz jsou oba ok a nejde to, nez kdyz vedi,ze tam je nejaky problem....My mame problem oba,pritel spatny spermiogram a ja pcos. Doktorka nam primo rekla,ze prirozene asi vubec (abych to nevedela,kdyz pres dva roky nic)....tak snad budou vedet,co delaji dal....
Dobre ránko,já dneska v šest dělala palačinky,no blázen 😀
@hribek jojo,potřeba vypadnout je 🙂 Já jsem ráda,že jsem ten minulý týden byla se spolužačkami ze střední a že bychom se mohly scházet třeba jednou za 3m...tak se dvěma se vídám častěji..ta jedna z nich právě bydlí kousek od nás,včera tu byla s malou,má ji taky přes umelko a kluka,ten je předškolák,tak si kluci hrávají venku. S ní jsem chodila už do školky,tak jsme tu včera koukaly na skolkove fotky 😂
Holky, tak mam svym zpusobem spatny zpravy. 😢 Tri z nasich ctyr embryi se prestala vyvijet (nebo se nevyviji, jak by mela), takze se do faze blastocysty nedostaneme. Transfer zbyleho embrya bude dneska v 15h. Ale zase co me drzi v nadeji je, ze tohle jedno je pry hezke osmibunecne a ma i good grade. 🙏
Tak můj test neukazuje vůbec nic... 😍
Já dneska jsem 24DC,tak může to být brzo...kolikrát říkají testovat až když máš zpoždění...a já mám cyklus tak 27-30 dni
@petruska23 díky...počkám no...ale už tu sedím a diarem a plánuju listopad v práci 😀
A chtěla bych dělat pred mužem dělat mrrvyho brouka,ze nic nevím...ale jestli to vydržím 😂

Ahoj holky...stalo se vám některé, po opu, to co mě?
Minulý týden jsem to po opu poprvé dostala a teď o víkendu mi to jakoby skončilo a od včera zase spineni a dneska už zase trošku víc...tak nevím, jakto že to pokračuje dál😵