icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

pipinka
6. lis 2017

ahoj holky, po včerejším opu máme 9 vajíček oplozených metodou isci a 22 vajíček máme oplozeno klasicky. Volám tam a embryoložka mi povídá: Á vy jste ta naše rekordmanka 🙂

pipinka
6. lis 2017

@crazy_girl3 mě čeká transfer až v dalším cyklu,dnes jsem byla u gyndaře na píchnutí té injekce a řeknu ti že je to síla. Hlavně hodně odpočíej
@sonisek ráda bych poradila ale nevím

hribek
6. lis 2017

@pipinka super!!!
@sonisek a test si nezkousela? Kdy to mas dostat?

crazy_girl3
6. lis 2017

@pipinka jaké injekce? ten Aglutin nebo jak se to jmenuje?

crazy_girl3
6. lis 2017

tak mi teď ještě volala sestra, že mám mít předoperační vyšetření, s čímž jsem nepočítala...takže ještě další běhání

pipinka
6. lis 2017

@crazy_girl3 hned po opu jsem dostala Solu-Medrol, je to prý proti OHSS

pipinka
6. lis 2017

@crazy_girl3 jejda a kvůli čemu? to jsem nepotřebovala

crazy_girl3
6. lis 2017

@pipinka prý jsem riziková skupina, ale je mi 29...nevím, možná kvůli váze, nebo že jsem měla v minulém těhu tu preeklampsii...

petruska23
6. lis 2017

@pipinka Gratuluju ke krásnému výsledku...to je tedy paráda 👏❤

petruska23
6. lis 2017

@sonisek Držím palečky, neházej flintu do žita...někdy se čárečky ukážou prostě později...a nebo ukáže až krev. Budu na tebe myslet❤

veeev
6. lis 2017

@crazy_girl3 Tak držím palce, zatím to vypadá moc pěkně 🙂

@pipinka Ty jsi vážně rekordmanka. Já myslela, že tohle ani není možné. 🙂

@sonisek Já musela brát vše do doby, než mi z krve potvrdili, že to je negativní. Ale samozřejmě jsem hned po negativním testu vše vysadila a MS přišla ještě ten den. Tak myslím, že by ty prášky ani na to neměly vliv. Ale hned od rána jsem tušila, že to dostanu, protože přišla ta známá bolest břicha a totálně odezněla bolest prsou. Ale spíš to zatím ber, protože mi říkali, že i kdyby dorazila slabá MS, tak můžeš být těhotná. Lepší je vážně dojít na krev a podle toho ti řeknou co a jak 🙂

veeev
6. lis 2017

@crazy_girl3 Já musela mít taky předoperační vyšetření, to myslím, že je klasika. A riziková skupina podle věku...to nemyslím 🙂 Mně je 31 🙂

sonisek
autor
6. lis 2017

@pipinka buď ráda za takový krásný počet 🙂 Budeš rozdávat? 😀

Jsem se dneska taky pidila starým diarem,jak jsem to měla s Tomem...jenže k tomu jsem pomalu přišla,jak slepá k houslím. Jsem vysadila antiko,normálně jsem to dostala do 5ti dnů,pak jsem to dostala 37dc a pak už jsem byla těhotná a test jsem měla poz 30dc. Jenže to jde tenkrát netušila,že bych mohla být tehu. Až ten 30 DC jsem jela do práce,seděla jsem v Elefantu nahoře a říkám si,sakra to se nějak houpe ten vlak 🙂

@veeev to mě prsa už asi 3 dny neboli...ale břicho teda jo,jak na ms,dneska jsem cítila aj v trisle...

sonisek
autor
6. lis 2017

Jsem byla ve 3 v Lidlu,vypadalo to na konec světa 😵🤐

pipinka
6. lis 2017

@sonisek mají XXL týden, taky se chystám ale koncem týdne to stačí

sonisek
autor
6. lis 2017

@pipinka no jo,lidi blaaazniiii 🙂. A taky měli relativně levný máslo 😀

crazy_girl3
6. lis 2017

@veeev tak nic se tim nezkazo, že jo. spis ze budu zase chybět v práci...Hlavně doufám, ze trasnfer bude už tento cyklus

veeev
6. lis 2017

@crazy_girl3 Presne tak,aspon je clovek trochu prokleply od toho doktora 🙂 Ja jen doufam,ze tam nebudu muset znovu pred dalsim pokusem.

veeev
6. lis 2017

Lidi uplne sili....v kramu,na silnici,vsude. Uz si rikame s pritelem,ze to neni mozne a ze si dopilujeme preventivne nemcinu a kdyztak emigrujeme 😂

sonisek
autor
7. lis 2017

Dobre ránko,tak já mám nabranou krev a čekám a čekám...cca ještě 45 min,doufám..prý tak přijdte po půl 9...no copak bych venku dělala,hnusné...sice tu kousek je obchodní centrum,ale tam ještě otevřeno nebude a abych se courala Albertem,to se mi nechce 🙂

sonisek
autor
7. lis 2017

Ale pokazdy,co je tu ráno lidí...jeden pár jde na iui,jsem pochopila 😀

sonisek
autor
7. lis 2017

@veeev tak možná coby bezdětná bych taky šla pryč,ale teď už neee...mně se vždy líbilo Rakousko,Německo 🙂

hribek
7. lis 2017

@sonisek cauky a vysledky budou hned? Ja se jdu dnes mrknout na naky rifle. Po tech praskach mi zustalo bricho a oblecu jen jedny 😕

hribek
7. lis 2017

Posledni dobou me trapi pred MS dost protivna migrena😕 jeste nez mi dnes poradne rozbolela hlava tak sem si dala algifen ale nepomaha😕 myslite ze by pomohly naky homeopatika?

sonisek
autor
7. lis 2017

Takže jak jsem předpokládala,těhotná nejsem. Hned jsem nás objednala na imunologii,jenže tam můžu až za 6 týdnů,takže až 3.1. než budou výsledky. .a pak zas do centra na konzultaci,podat žádanky a než bude další pokus,bude tady jaro 🙂

hribek
7. lis 2017

@sonisek to me mrzi😞 jak se rika vse zly je pro neco dobry. Tak si uzijete v klidu vanoce a silvestr. Telo si odpocine a pak smele do toho. Budu drzet pesti at to na jare vyjde

veeev
7. lis 2017

@sonisek To je mi lito....pristi nam musi jednoznacne vyjit 😉 My spis mame jen plno reci,ale je nam blivno z toho,co se tady kolem deje. Ale domecek bych asi tezko opustila....ale rikame si,ze by se nam libilo Svycarsko (tam nas ale nepusti natrvalo,ti si to hlidaji) a nebo Rakousko 🙂

veeev
7. lis 2017

@hribek To je pech ty migreny. Me sem tam boli hlava,ale zadna migrena. Hodim tam Brufen a je dobre. Ale na homeopatika moc neverim. Kamaradka mela kazdou menstruaci spojenou s migrenou,vyzkousela kde co,trochu ji zabrala akupunktura....ale ted je tehotna,tak se radovala,ze migrena neprijde a ona stejnak potvora prisla 🙄

sonisek
autor
7. lis 2017

Holky a vy máte za sebou imunologii??

Od pátku jdu do práce 🙂

lucy1204
7. lis 2017

@sonisek
Zdravim, áno mám imunologiu za sebou. Nič hrozné.

Strana