icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

monikaxoxo
9. říj 2017

@danaet No tak ted když to čtu, co jsi psala @sonisek tak je to fakt všude jinak, já měla přímo napsáno, že mam všechno píchat večer, začít Puregonem ve 21hod a pak po 10min další. Dostala jsem právě i rozpis na každej den a měla jsem si tam psát i na jakou stanu jsem píchla a střídat je.

danaet
9. říj 2017

Asi jak zrovna CAR ma zkusenosti a nebo to maji podle toho jak planuji kontroly a opu apod. Chodim vzdy na 8 rano obden a puregon beru s sebou a po ultrazvuku mi vzdy sestricka vezme krev, pichne mi puregon. Takze ja si vlastne picham rano pouze obden a nebo o vikendu. A pak budu aplikovat sama ten cetrotide a pregnyl.

danaet
9. říj 2017

Jo a strany taky stridam i rozpis mam. Doktor mi to vzdy updatuje jak tam jdu. Mam tam zapisy i hladin hormonu z krve a pocty folikulu a co si mam ten den aplikovat a i den a cas dalsi kontroly.

sonisek
autor
9. říj 2017

Já dostala takhle papír a když si aplikuji,tak to mám podepsat 😀 a 4 dny si píchat 200 jednotek Gonalu.

sonisek
autor
9. říj 2017

Malej si dělá úkoly do školy a hlavně přepisuje,co napsal blbě ve škole,to je o Nerva s ním 🙂 hlavně angličtina 🤐

danaet
9. říj 2017

@sonisek aha tak ja to mam uplne jinak 🙂 nevim teda jestli ta fotka co vkladam pujde videt. Njn. Uceni= muceni pro rodice 😀

monikaxoxo
9. říj 2017

Ja teda takto

monikaxoxo
9. říj 2017

@sonisek No a ty to chces jeste jednou 😂😉

sonisek
autor
9. říj 2017

@monikaxoxo
@danaet
Vy máte tabulky ;) jak to mají všude jiné 🙂 u nás třeba jsou dvě centra,akorát jedno je dražší a hlavně pro nemcoury. A teď jedna holka se jim nedařilo v mým centru,tak šla do tohoto a taky psala,jak vše probíhá trochu jinak

sonisek
autor
10. říj 2017

Holky,tak už prichazi,hurá. Od zítra budu teda píchat.

hribek
10. říj 2017

@sonisek me by MS mela prijit pozitri a pichat od soboty 🙂

sonisek
autor
10. říj 2017

@hribek tak v tom budem skoro nastejno...no ja budu muset teda v nedeli do centra na kontrolu

A navic jsem byla rano s malym u dr., tak mam napsany OCR a budem doma. Ryma, kasel, unava...tak varim cajicky :D

danaet
10. říj 2017

Holky supr. Aspoň nás bude víc 🙂. @sonisek Snad se malý brzy uzdraví a snad se od něj nenakazíš, aby byla stimulka OK.

cambra
10. říj 2017

Krásný den....právě stimuluji...ve čtvrtek mě čeká kontrola 😊 předtím 4 neúspěšná iui...

sonisek
autor
10. říj 2017

@cambra ahojky,vitej tady a držím palecky,ať už jste úspěšní 🙂

cambra
10. říj 2017

Holky...kolik embryí si necháváte zavádět?

sonisek
autor
10. říj 2017

Volala jsem do centra,že se mám objednat na pátý den,což vychází na neděli a ona,že ať si zavolam v pátek,že kontrola by mohla být až v pondělí...nechápu,protože bych v Ned byla bez injekce...to se v pátek musím zeptat.

sonisek
autor
10. říj 2017

@cambra my si necháme určitě jen jedno...oni ani dvě nechtějí zavádět?

cambra
10. říj 2017

@sonisek četla jsem že doporučuji jedno...ale teta známé si nechávali jedna 2 a druhá 3 obe mají dvojčata...a prý je to čistě jejich rozhodnutí...

danaet
10. říj 2017

@cambra Ahoj. Taky stimuluji, dneska 5-tý den (moje druhé IVF). Necháváme zavádět taky jedno. Aspoň můžeme mít 4 IVF s přispěním pojišťovny. Ale i proto, že mám pcos a hypothyreozu a díky tomu se přidal i vysoký tlak, tak nechci zbytečně riskovat.

danaet
10. říj 2017

@sonisek no to se divím. Jakoby tě nemohli vzít na kontrolu v pátek. Bez injekce v neděli to asi nepůjde. To bych si tam radši zkusila zavolat znovu a zeptat se na to, pro případ, že bys tam musela v pátek narychlo naklusat aspoň pro ten gonal.

sonisek
autor
10. říj 2017

@danaet tak co já vím,tak ó víkendu tam jsou normálně pro ženský v ivf cyklu...

danaet
10. říj 2017

@sonisek aha, tak to máš dobré, takže tam bude někdo, kdo ti bude moct ten gonal dát. U nás to bohužel tak není.

monikaxoxo
10. říj 2017

@cambra Pri ET bych si pri 1. a 2.IVF nechala zavest jen jedno, at neprijdes o jedno IVF na ktere prispiva pojistovna, mela bys misto 4 jen 3. Pri KET uz neni problem dat 2 pokud mas dost embryi. Jako nekdo to asi riskne hned, ze si rekne, ze je vetsi sance kdyz jsou 2, drive se to tak i delalo, moje znama ma holku 13 let a rikala, ze automaticky zavadeli po dvou, dnes je na to opacny nazor, pry cim vic pokusu tim vetsi sance. Krom toho dvojcata jsou hodne rizikova.

sonisek
autor
10. říj 2017

Já nevím,jestli bych chtěla zavést 2 embrya...jestli mít eventuálně dvojčata nebo ne ..asi by mi to nevadilo 😀 I když už jedno mám...ale asi radši bych jen jedno dítko...hlavně když bude aspoň to jedno... 🙂

sonisek
autor
10. říj 2017

Taky mi říkali,že první injekci je lepší si píchnout pod dohledem zdravotníka...tak jsem na zítra domluvená na večerní návštěvu k segre 🙂

petruska23
10. říj 2017

@sonisek tak držím palce na injekci😘 je to brnkacka
Já uz pomalu končím stimulku...zítra rano ještě kontrolní utz a pokud bude všechno v pořádku, v pátek by mohlo být opu😍

cambra
10. říj 2017

@sonisek no právě....sice s možností že budou dve ale s větší šanci že bude aspoň jedno ... mám sestry dvojčata ..takže drobná praxe 🤣

cambra
10. říj 2017

Jinak dnes 5. den stimulace....krom Purgenu 200 ještě dávka Cetrotide...ve čtvrtek kontrola...a doufám že v sobotu půjdou ven 😊

sonisek
autor
11. říj 2017

@cambra takže 9.den na odběr? Jsem zvědavá,jak já...

Holky a chodíte do práce? Plánujete,že budete doma? Já mám v plánu být od odběru doma teda...uvidime jestli pak se ještě vrat nebo ne..

Strana