Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Asi jak zrovna CAR ma zkusenosti a nebo to maji podle toho jak planuji kontroly a opu apod. Chodim vzdy na 8 rano obden a puregon beru s sebou a po ultrazvuku mi vzdy sestricka vezme krev, pichne mi puregon. Takze ja si vlastne picham rano pouze obden a nebo o vikendu. A pak budu aplikovat sama ten cetrotide a pregnyl.
Jo a strany taky stridam i rozpis mam. Doktor mi to vzdy updatuje jak tam jdu. Mam tam zapisy i hladin hormonu z krve a pocty folikulu a co si mam ten den aplikovat a i den a cas dalsi kontroly.
Malej si dělá úkoly do školy a hlavně přepisuje,co napsal blbě ve škole,to je o Nerva s ním 🙂 hlavně angličtina 🤐
@sonisek No a ty to chces jeste jednou 😂😉
@monikaxoxo
@danaet
Vy máte tabulky ;) jak to mají všude jiné 🙂 u nás třeba jsou dvě centra,akorát jedno je dražší a hlavně pro nemcoury. A teď jedna holka se jim nedařilo v mým centru,tak šla do tohoto a taky psala,jak vše probíhá trochu jinak
Holky,tak už prichazi,hurá. Od zítra budu teda píchat.
Krásný den....právě stimuluji...ve čtvrtek mě čeká kontrola 😊 předtím 4 neúspěšná iui...
Holky...kolik embryí si necháváte zavádět?
Volala jsem do centra,že se mám objednat na pátý den,což vychází na neděli a ona,že ať si zavolam v pátek,že kontrola by mohla být až v pondělí...nechápu,protože bych v Ned byla bez injekce...to se v pátek musím zeptat.
@cambra Pri ET bych si pri 1. a 2.IVF nechala zavest jen jedno, at neprijdes o jedno IVF na ktere prispiva pojistovna, mela bys misto 4 jen 3. Pri KET uz neni problem dat 2 pokud mas dost embryi. Jako nekdo to asi riskne hned, ze si rekne, ze je vetsi sance kdyz jsou 2, drive se to tak i delalo, moje znama ma holku 13 let a rikala, ze automaticky zavadeli po dvou, dnes je na to opacny nazor, pry cim vic pokusu tim vetsi sance. Krom toho dvojcata jsou hodne rizikova.
Já nevím,jestli bych chtěla zavést 2 embrya...jestli mít eventuálně dvojčata nebo ne ..asi by mi to nevadilo 😀 I když už jedno mám...ale asi radši bych jen jedno dítko...hlavně když bude aspoň to jedno... 🙂
Taky mi říkali,že první injekci je lepší si píchnout pod dohledem zdravotníka...tak jsem na zítra domluvená na večerní návštěvu k segre 🙂
@sonisek tak držím palce na injekci😘 je to brnkacka
Já uz pomalu končím stimulku...zítra rano ještě kontrolní utz a pokud bude všechno v pořádku, v pátek by mohlo být opu😍
Jinak dnes 5. den stimulace....krom Purgenu 200 ještě dávka Cetrotide...ve čtvrtek kontrola...a doufám že v sobotu půjdou ven 😊

@danaet No tak ted když to čtu, co jsi psala @sonisek tak je to fakt všude jinak, já měla přímo napsáno, že mam všechno píchat večer, začít Puregonem ve 21hod a pak po 10min další. Dostala jsem právě i rozpis na každej den a měla jsem si tam psát i na jakou stanu jsem píchla a střídat je.