Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@petruska23 Dekuju. Dneska tam zavolame a uvidime, snad nas objednaji jeste pred vanoci.
@evawest mrzí mě to, ale příště už to musí vyjít!!
Mě dnes dali jednoho bojovníčka a druhý pádil do mrazáku...Snad ho už nebude potřeba
@crazy_girl3
@evawest drzim vam holky palce
Jinak holky, jak jsem tady jednou psala o své kamarádce (že jsme spolu chtěli vozit a ona má už skoro rok a půl starého chlapečka), tak se prý budou snažit o druhé, abychom teda vozili teď spolu, když už jedeme IVF (že se to prý podaří).....tak měli vážně jeden jediný sex a je těhotná????? 😲 Říkala jsem jí, ať mi prozradí, jak se to dělá.....tak holt někdo tak a druhý jinak. Ale na každého dojde 😉
@crazy_girl3 Držím moc moc palce 😘
@veeev dekuju!!! Sousedka to má taky tak. Obě deti na první stouch. ..nechápu. ...
@crazy_girl3 No prvniho chlapecka meli hotoveho za 3 mesice a ted druhe dite na jeden sex....neuveritelne 🙂
@crazy_girl3 Drzim moc palce, at to vyjde.
@hribek Dekuju.
@veeev Kousek od Cambridge. Ted jsem vybrala jednu v Londyne, tak snad to bude ta prava. Urcite se vsechny jednou dockame. 👍
Ahoj všem, přidávám se k vám.Zítra jdu na svůj první transfer a začínám z toho být kapku nervózní 🙂 Nevím co mě tam čeká...
Ahoj holky 🙂 Zítra dejte všechny vědět,jak to u vás vypadá 🙂 Tesim se na samé skvělé zprávicky ;)
Dneska jsem byla doma,byla jsem juknout na zimní bundu a nic moc :( Hlavně na mě něco sehnat,co se týče velikosti,je umění jako... Zítra bych eventuálně mohla do prace,tak nachvilku asi Zajdu 😀 A já tam stejně budu od zítřka až asi do příštího pátku v kuse,super vyhlídky 🙂Aspoň se ale zábavim a příplatek za svátek není na škodu 🙂
A teď tu vzpomínám na školní léta....malej konečně dočetl knížku a zakládáme čtenářský deník 🙂 Mazec no :D
I když teď nad tím přemýšlím, nebudete věřit co mi udělali v prvním CAR, až manžela malem vynášeli ze sálu.😀
Když jsem ŠL na transfer, byla tam nějaká mladá doktorka a neslo ji zavést zpět a tak to dělala asi na pětkrát i pod utz a porad nic, vztekala se a pak ze si donese nástroje. Představte si, ze mě nastihavala aby se tam dostala😒 samozřejmě ze pak přes krev nic neviděla, takže volala primáře a ten to měl hned😅
Jen manžel to nesl nějak těžce 😀
Takže medicky už nikdy víc.😂
@handulkak ty blaho 😲, jako jo mediky si nechavam, nekde se to naucit musi, ale asi zrovna u tohohle pokud by to neslo napodruhy tak by meli ti co ji uci rict hele vemu to za tebe, preci jen je to dost dulezity a myslim ze i to embryo by melo co nejdriv dovnitr, ze tohle mu moc nepomaha
ja sem dnes slamena vdova 🙂 dcera spi u svagrove, manzel ted odjel a vrati se zitra 🙂 dojidam krupicnou kasi co si mlada porucila vcera...
@brrbrr já byla dneska..vstávala jsem ve 4 hodiny, vyklepaná...hrůza...je to rychlé, ale mám strach cokoliv udělat...naštěstí nám přišla návštěva te´d večer a vytrhli mě z toho přemýšlení. Tak tfuj tfuj zítra
Ahoj holky tak uz sem doma. Sliznice 5,5mm takze nizka. Jinak vypada dobre. Je tam jeden folikul tak pred snad nepraskne jinak by byl transfer az v lednu. Jinak za tyden kontrola dostala sem estrofem 1-2-1 oralne a 1-0-1 vaginalne. A pokud bude vse ok posledni tyden v listopadu by mohl byt transfer.
Holky,do me se taky nemohli dostat...pri vsech pokusech (2x IUI a 1x ET). Pry mam nejak nachylenou delohu. Sice se tam nejak dostali,ale trvalo to.
Jinak dnes u doktorky....jsme poslani na imuno,ze se pry pak uvidi. Ale pry to vypada na nejaky dalsi problem,protoze jak nam odchazela ta vajicka nebylo standardni. Ze pry to vypada,ze mame proti sobe nejake protilatky 😲 Jdeme tam jeste ted v listopadu,ale vysledky az za tri tydny ☹

@evawest To je mi líto, že to nevyšlo..držím palečky, ať změna kliniky přinese úspěch❤ pevné nervy❤