Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Holky, já piju červené víno po transferu, prý je to dobré na prokrvení sliznice k uhnízdění, tak si dávám i občas po ovulaci vždycky večer skleničku.
Tak mám pichnuto...se mi div netrasly ruce..ale zítra to bude lepší ;)
Tak ja hlasim ze me telo funguje dle naprogramovani CARu😄 a v sobotu muzu zdarne zacit injekce
@sonisek My máme taky PGD, takže budeme také čekat potom na ket😎
A to je nějaká genetika?
Holky a co se vůbec děje předtím,než chcete vložit zamrazena embrya? To se něco taky předem bere? A v jaké fázi cyklu se zavádí? A to jsme s mužem doma řešili,zda se ta embrya předtím rozmrazuji 🙂 fakt nevíme no...
Muž si vzal 2 dny dovci a neřekl mi to a já ráno se vzbudila,bylo 5:36 a říkám ty jsi zaspal...a on šel na záchod a zase si lehnul...potvora,ani nic neřekne 😀
@sonisek preimplantacni geneticka diagnoza, vyberou se embrya ktery jsou geneticky v poradku.
myslim ze predem se bere kys.listova a prednison, ten mam teda predepsanej minimalne do doby nez embryo zavedou.
Posledni 2 dny me trapi nevolnosti po tom co si vemu prednison🙂 tak doufam ze to brzo prestane
Před Ket se většinou bere estrofem. Už si přesně nepamatuju ale myslím, že to bylo od 3 DC. Pak se čeká až bude sliznice ideální a pak až je ok tak se začíná brát k estrofemu ještě utrogestan. Embryo se vkládá až podle jeho stáří. Já měla 5-ti denní takže 5-tý den braní utrogestanu. Estrofem a utrogestan se bere dokud není třeba negativní krev a nebo do určitého týdne těhotenství. Asi jde KET i v nestimulovaném cyklu, ale to nemám takže nevím jak, ale četla jsem, že se čeká na ovulku. S estrofemem není ovulace třeba. Zavádění u KET je asi v pŕibližně stejný DC jako u ET. Jinak se embrya rozmrazují den až několik hodin před KET.
@hribek @petruska23 taky budem čekat na KET kvůli PGD.
Takže.. doktorka našla 9 folikulu...nějaké větší a nějaké menší...teď letím domů si s předstihem píchnout večerní dávku injekci a večer ve 20hod picham ovitrelle ... v sobotu odběr....
@cambra no tak supeeer😘 to je príma...budu držet palečky na sobotu...to máme skoro stejně..já pichala ovitrelle včera večer a zítra odběr...tak nás budou bolet bříška společně❤
@petruska23 tak to taky držím pěsti...kéž by nám to vyšlo.. všem...ještě nevim kolik jich bude..ale pořád váhám zda si mám ci nemám nechat dát zpět dve... vím že hrozí dvojčata...ale pravda je že chci dve a proč ne najednou 🤣
Ale není to lehké rozhodnutí..
@sonisek před KET jsem brala Estrofem stejně jako píše @danaet. Myslím že od 2. dne cyklu a potom mi přidali na kontrole sliznice (nějaký 12.DC) ještě Utrogestan. Na KET jsem šla 18.DC, ale jelikož to byl řízený cyklus, tak jsem mohla jít i o 2 dny později. Vím že lze mít i KET v přirozeném cyklu - čeká se na ovulaci, ale přesně nevím - nezažila jsem. Před KETem ráno volali z CAR jestli se podařilo rozmrazit embryo a jestli je v pořádku. Až na základě tohoto telefonu jsme jeli do CAR a proběhl KET.
@sonisek Já měla KET v přirozeném cyklu, jen jsem brala Utrogestan a před píchla Ovitrelle. Taky jsme čekali až nám ráno zavolají, že se podařilo rozmrazit a v kolik teda máme přijet.
Koukám,co toho máte za sebou 🙂 Ještě mi teda zajímá,když si píchám Gonal,to se pak pripichava ke konci ještě něco jiného? A to je na co? 🙂
@sonisek Já jsem měla loni Gonal a k tomu se potom pripichoval Cetrotide...to byly injekce, které se musely ředit...
Já mám puregon a cetrotide....a dnes budu pichat ovitrelle...
@sonisek Já měla Puregon a Cetrotide to je, aby ti nepopraskaly folikuly a ty menší stihly dozrát a já teda ještě měla Luveris na lepší kvalitu vajíček. A Ovitrelle to je zas na to aby, aby pak naopak praskly. Snad to píšu správně.
Tak u me se injekce posouvaji jelikoz MS si dava na cas. Ve stredu vecer sem zaspinila a od te doby nic. Tak snad prijde brzo
od pondelka zacinam pichat injekce 🙂 at uz je prosinec 🙂
@cambra ahojky..tak jak jsi dneska dopadla? Jakou máš urodu?❤

@sonisek tak to máte aspoň štěstí na akci. To se mi ještě nestalo. Ale určitě by je to nezabilo, kdyby slevu dali 😀