Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@sonisek Zatim chodim. Pokud bude odber v patek, tak se pres vikend dam do kupy a po transferu zustanu jeden den doma, pak jeden den home office a pak asi do prace. Delam v kanclu, tak s tim neni problem. Jen docela cestuju dlouho do prace, tak se radsi jeste poradim s doktorkou. Ale mam strach, ze bych doma na to myslela vic, nez v praci, takze to v praci bude mit i vyhodu 😊
Tak patek odbery plati 😊 Vypada to porad stejne,melo by byt alespon 10 vajicek s tim, ze 6 vypada uz ted, ze budou zrale 🤗 Tak snad se zadari i neco zamrazit kdyby nahodou 😊
A jinak na nemocenskou po porade s doktorkou nepujdu a mame objednanou jen prodlouzenou kultivaci a kontinualni monitoring embryi. Jinak nic...ani embryoglue davat nebudeme.
Hurá,ms přišla 🙂 jsem ráda,protože co teď cpu ibalginy,paraleny,tak bych tehu být nechtěla 😀 Dnes je mi snad ještě hůř,teprv dostávám rýmu,od vecera nos jak kohoutek,zalitý oči...zlata postel moje 😂
Nám vycházel transfer na čtvrtek, tak jsem zůstala doma a šla až v pondělí do práce. Za mě je to rozhodně lepší. Neměla jsem moc čas na to myslet a tolik se stresovat. Stačilo odpoledne doma :D Pokud nemáš nějakou extrémní práci, tak bych klidně šla taky 🙂
@sonisek Tak to asi fakt bylo zpožděné tím nachlazením....dělá si ta MS co chce teda. Ale hlavně aby ti bylo brzo lépe, aby ses mohla připravit na další začátek 😉
Já zítra ráno teda nástup. Sice už vím, co mě čeká, ale jsem taková nesvá....já se prostě té narkózy bojím 😲 Ale uklidňuje mě, že jsem se ve zprávě dočetla, že to vypadá na 14 folikulů...asi nějaké nebudou zralé, ale zvýšení hormonů zafungovalo teda geniálně.
@crazy_girl3 Já si myslím, že pokud nemáš nějakou fyzicky náročnou práci nebo i psychicky, tak je lepší být v práci, kde si myšlenky různě zaměstnáš. A potvrdila mi to i doktorka, tak jsem klidnější 😉
@veeev já jsem se tam vždycky vzbudila a měla jsem pocit, že jsem se krásně vyspala :D ale ten pocit před usnutím...fakt se šíleně motá hlava. Myslím na tebe 🙂
Tak holky, já byla zase včera na transferu. Tentokrát mi dali 4denni embryjko, poslední co máme. Dr. říkal že dle vývoje a kvality je zatím nejlepší. Tak mám před sebou zase 14dni doufání že tento náš už třetí transfer konečně vyjde.... Držte mi prosím palečky,budu to potřebovat...
@brrbrr myslím na tebe...taky máme jen jedno a já transfer odkládám...mám strach
Tak ja se hlasim z domova. Nakonec vydolovali 13 vajicek, tak uvidime, kolik jich bude zralych a kolik se podari oplodnit a vydrzi. Ale dneska to teda pekelne boli. Skoro nemuzu chodit, ani lezet na boku. Snad to bude zitra uz lepsi.
Já dneska vařím a po obědě jedem bruslit na přehradu 🙂
Ahojky ☹ tak ja se k vam zase casem pridam. dnes jsem trochu spinila tak sme jeli na pohotovost a neni srdicko ☹ 13+1 ☹ jeste zitra kontrola a domluva na vyvolani porodu jelikoz na revizi uz je to velky ☹

@veeev a chodíš normálka do práce?