icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
8. bře 2018

@veeev kdyby člověk věděl,proč takhle jdou pryč :( Tak věř,že tenhle bojovnícek je ten pravý ;)

crazy_girl3
9. bře 2018

@hribek až teďka jsem projela diskuzi...strašně moc mě o mrzí :( :(

hribek
9. bře 2018

@crazy_girl3 dekuju. Uz mam po revizi a vrhla sem se na praci a je to lepsi

veeev
16. bře 2018

Tak to holky moc nevidim....od vcera vecer me boli bricho jak pred MS a dnes jsem zacala lehce spinit. Takze si myslim, ze nejdele o vikendu je to jasny 😭😭😭

sonisek
autor
16. bře 2018

@veeev to neee😵

veeev
17. bře 2018

@sonisek Bohuzel....MS jeste neprisla, ale test hovori jasne....opet nic 😢

sonisek
autor
17. bře 2018

@veeev 😲😢tak to mi mrzí ...

veeev
17. bře 2018

@sonisek Snad ti to dopadne lepe nez mne, drzim moc palce 👍 Ja jsem to zkousla nejak lepe nez poprve. Ted si dam trochu klidu, naplanujeme s pritelem nejakou dovolenou, udelam si na jare zase paradni zahradu a priste snad vyjdou ta vytouzena dvojcatka 😊 Ted se jdu odragovat poradnym uklidem 😉

hribek
17. bře 2018

@veeev to me moc mrzi ☹ ja si davam voraz pres leto a pak to zkusime na podzim. chci si jeste vybehat vysetreni imuna a snad neco najdou a vyresi...

veeev
17. bře 2018

@hribek Nas ted poslou asi jeste na genetiku. Nevim, jestli je jeste nejake jine vysetreni, asi ne, takze to vidim nekdy na cerven / cervenec dalsi pokus. Ale uvidime, jak to pujde a jake budou plany na leto, mozna to posuneme taky pak na podzim. Nesmime se vzdavat....vsem nam to vyjde. Holt nekomu driv a na nekoho si to stesti chvilku pocka 😊

hribek
17. bře 2018

@veeev snad mas pravdu 🙂 uz se docela tesim jak bude teplo, budu jezdit na bruslich. za 14dni mi zacina joga tak me to snad hodi do klidu 🙂

veeev
17. bře 2018

@hribek Taky se strasne tesim na jaro a teplo. Na jogu jsem taky dneska koukala. Driv jsem chodila, tak ze bych se zapsala na nejaky kurz. Ale uvidim. Spis ted koukam po hormonalni joze. Byla jsem na vikendovem seminari, ale pak se na to vykaslala, tak se mozna pokusim s tim cvicenim neco provest. Je to taky na neplodnost, menopauzu apod. No, planu by bylo 😉

evawest
17. bře 2018

Ahoj, holky, tak my jsme zrovna uprostred IVF c.5, dneska 5.den stimulace 150 jednotek Gonalu, bricho uz boli a mam i pres neustale piti vody neskutecny bolesti hlavy, to si z minulych cyklu vubec nepamatuju. Prozatim odber vajicek vypada na utery 27.3., ale buhvi, kdy to opravdu bude, v pondeli mam teprv prvni monitorovaci scan. Jinak Rickovo starsi bracha s pritelkyni taky zrovna prochazi jejich prvnim IVF, na odber jdou ted v pondeli. Kdyby se nam zadarilo obema, to by byl nadhernej zazrak. 👐

hribek
18. bře 2018

@evawest budu drzet pesti at se podari!!!

handulkak
18. bře 2018

@evawest Ahojky, ja dnes také picham paty den. Budu na tebe myslet.🙂

veeev
18. bře 2018

@evawest
@handulkak
Drzim obema moc palce 👍

handulkak
18. bře 2018

@evawest tak mě dnes bricho už také bolí, snad tam bude pěkná úroda 😊😊
Jak je dnes tobe?
Jinak jsme na tom úplně stejne, také jedeme 5.IVF

@veeev dekuji❤️

evawest
18. bře 2018

@hribek @veeev Dekuji. 😊
@handulkak Ja jsem mela nejvic zralych vajicek v prvnim cyklu, coz bylo 12, takze nic moc. Snad jich bude ted o par vic. 🤞 Doted jsem varila, mame tu Rickovu rodinu, to jsem byla v pohode, ted sedim na gauci a bricho hned citim. 😒😁 zitra mame scan, tak uvidime. 👍 co ty?

handulkak
18. bře 2018

@evawest Ja měla nejvic 4😞
Ja jsem dnes jak prastena palici, tlačí mě cely podbrisku, UZ mám zítra ve tři, tak uvidime

evawest
18. bře 2018

@handulkak Jee, to me mrzi. Ale kvalita je dulezitejsi nez kvantita. Ja si rikam, ze jich asi bude vic, kdyz bricho boli uz ted. Kolik stimulujes? Ja 150 gonalu, nejvyssi davka z 5 cyklu. Ja ve 12:20 (13:20 v CR), tak dam vedet. 👍

handulkak
18. bře 2018

@evawest ja mám 125 gonalu, také nejvic ze všech pěti IVF, určitě teď bude vic.
Určitě dej, budu cekat.🙂

evawest
18. bře 2018

@handulkak Mame obe docela nizke davky, ja mela 125 minule dva cykly. Zvlastni, ze ti nedali vic, kdyz jsi mela jen 4 vajicka. 🤔 Mozna se boji OHSS? Drzim palce, taky dej vedet. ☺

handulkak
18. bře 2018

@evawest určitě bych měla OHSS, sice byly jen 4 vajíčka ale folikulu bylo dost, bohužel prázdných.

evawest
18. bře 2018

@handulkak Aha. Ja mela vzdycky o par folikulu vic nez vajicek, ale nikdy nad 20 v obou vajecnicich dohromady. Ted jich budeme mit urcite vic. 😉

handulkak
18. bře 2018

@evawest popravdě bych byla raději, kdyby jich bylo tak akorat. Třeba deset😂

evawest
19. bře 2018

@handulkak Ahoj, tak co? Ja mam sliznici 7.3mm a jen dva folikuly nad 10mm, pak par mensich, sestricka nebyla moc vstricna s informacemi, na prave strane jsem z papiru vykoukala myslim 8 a vlevo jsem nestihla. Gonal zvysila ze 150 na 225 jednotek. 🤤

handulkak
19. bře 2018

@evawest tak ja sliznice ok, napravo 9 kousku nalevo 5🙂 ve středu kontrola, v patek odběr.🙂

evawest
19. bře 2018

@handulkak Ja mam kontrolu v patek a odber nejspis pristi tyden v utery. Budu drzet palce.

handulkak
19. bře 2018

@evawest a ja tobe.🙂

sonisek
autor
19. bře 2018

Holky,tak ať vám to dobře dopadne,co čekáte na odběry 🙂

Strana