Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@hribek až teďka jsem projela diskuzi...strašně moc mě o mrzí :( :(
@crazy_girl3 dekuju. Uz mam po revizi a vrhla sem se na praci a je to lepsi
Tak to holky moc nevidim....od vcera vecer me boli bricho jak pred MS a dnes jsem zacala lehce spinit. Takze si myslim, ze nejdele o vikendu je to jasny 😭😭😭
@sonisek Snad ti to dopadne lepe nez mne, drzim moc palce 👍 Ja jsem to zkousla nejak lepe nez poprve. Ted si dam trochu klidu, naplanujeme s pritelem nejakou dovolenou, udelam si na jare zase paradni zahradu a priste snad vyjdou ta vytouzena dvojcatka 😊 Ted se jdu odragovat poradnym uklidem 😉
@hribek Nas ted poslou asi jeste na genetiku. Nevim, jestli je jeste nejake jine vysetreni, asi ne, takze to vidim nekdy na cerven / cervenec dalsi pokus. Ale uvidime, jak to pujde a jake budou plany na leto, mozna to posuneme taky pak na podzim. Nesmime se vzdavat....vsem nam to vyjde. Holt nekomu driv a na nekoho si to stesti chvilku pocka 😊
@hribek Taky se strasne tesim na jaro a teplo. Na jogu jsem taky dneska koukala. Driv jsem chodila, tak ze bych se zapsala na nejaky kurz. Ale uvidim. Spis ted koukam po hormonalni joze. Byla jsem na vikendovem seminari, ale pak se na to vykaslala, tak se mozna pokusim s tim cvicenim neco provest. Je to taky na neplodnost, menopauzu apod. No, planu by bylo 😉
Ahoj, holky, tak my jsme zrovna uprostred IVF c.5, dneska 5.den stimulace 150 jednotek Gonalu, bricho uz boli a mam i pres neustale piti vody neskutecny bolesti hlavy, to si z minulych cyklu vubec nepamatuju. Prozatim odber vajicek vypada na utery 27.3., ale buhvi, kdy to opravdu bude, v pondeli mam teprv prvni monitorovaci scan. Jinak Rickovo starsi bracha s pritelkyni taky zrovna prochazi jejich prvnim IVF, na odber jdou ted v pondeli. Kdyby se nam zadarilo obema, to by byl nadhernej zazrak. 👐
Holky,tak ať vám to dobře dopadne,co čekáte na odběry 🙂

@veeev kdyby člověk věděl,proč takhle jdou pryč :( Tak věř,že tenhle bojovnícek je ten pravý ;)