icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
2. dub 2018

@veeev tak dneska ráno jsem se konečně dočkala...manžel zklamán 🙂

hribek
2. dub 2018

@sonisek jee ja dneska taky 😀 prvni po revizi, zitra jdu na konzultaci tak sem zvedava co vymyslime... kdy zacinas pichat?

sonisek
autor
2. dub 2018

@hribek já už píchám Decapeptyl na ten dlouhý protokol...dnes jsem měla 11tou ...a zítra musím volat do centra,tak počítám že mi objednaji na pátek na utz a začnu pichat Gonal 🙂

sonisek
autor
2. dub 2018

@hribek každopádně dej vědět,jak jste se domluvili a co vymyslite ;)

hribek
3. dub 2018

@sonisek no tak jak sem si to myslela. Dr mel stejnej nazor. Prvne imuno a pak po vysledcich transfer a hned po transferu mi nasadi nizkomolekularni heparin a uvidime. Jina cesta nikoho nenapada. Zkusi me objednat k te dr. karin nevim prijmeni. Pry by mela byt v iscare. Ze se s ni zna tak se zkusi domluvit.

sonisek
autor
3. dub 2018

@hribek jo a máš mrazácky? Já si to nějak nepamatuju :( Takže jdete oba na imuno vyšetření?

hribek
3. dub 2018

@sonisek jj mame jednoho mrazacka sice s mozaikou ale pry spis jako artefaktk toho vystreni ze je to uplne minimalni nam rekla geneticka. Nevim jestli oba spis jen ja. Embryo je vysetreny a asi uz budou resit jen me.

sonisek
autor
4. dub 2018

@hribek a kdy bys tam šla? Nebo už máš termín?

Já jsem dneska celá taková mimo...buď na mě působí hormony,nebo to počasí...navíc v práci jsme měli děsný dusno :( Už jsem doma a než přijde malej,budu si v klidu chvilku číst...

hribek
4. dub 2018

@sonisek zitra budu psat doktorovi mail jestli se ji dovolal a ma pro me termin. Pak se uvidi.

sonisek
autor
5. dub 2018

Holky,byla jste některá na utz,když jste měly ms? Mi to přijde hrozně divný...sice budu 5.den,ale stejně...

handulkak
5. dub 2018

@sonisek ahoj, ja jsem byla. Dalo se to zvládnout. Ale ja byla tedy první den a to byl tedy masakr😂 paty den už je to dobre.

veeev
5. dub 2018

@sonisek Ahojky, ja byla druhy den. V tom nejhorsim....ale nejak jsem to neresila. Protoze oni na to jsou urcite zvykli. Ptala jsem se sestry, jak to jako udelat prakticky, tampon apod., protoze vlozku jsem nemela snad 15 let 😂 A i ona rikala, at jsem v klidu, ze to tam maji dnes a denne 😊

sonisek
autor
7. dub 2018

Ahojky,tak já byla včera na ko a dneska jedu pro léky,nějak jsme se s dr.nepochopili a už jsem tam odpol jet nemohla. Utz prý v pořádku a jestli dneska začnu pichat Gonal...? Uvidíme,co se dozvím. Jedu na 11tou.

sonisek
autor
8. dub 2018

Holky,nafasovala jsem Gonal a Luveris. Tak Decapeptyl píchám v poledne a ty dva další píchám večer v 8. Ve čtvrtek kontrola a odběr zatím vychází cca na 19.4.

veeev
8. dub 2018

@sonisek Ty jo, ten dlouhy protokol je docela narocny, co? Ale dopadne urcite dobre 😉 Me v patek zacal kasel a ted to mam uz i na pruduskach. Nastesti mi nic jineho neni, ale ten kasel je otravny a desne boli 😐V utery mame jit na konzultaci do Podoli, tak snad budu ok a neco se dozvime noveho.

sonisek
autor
8. dub 2018

@veeev by stálo za to ho taky vyzkoušet,ten dlouhý protokol ;) uvidíš,co ti řeknou 🙂 A kašel tě snad brzo přejde ;)

Je to na dlouho všecko :(

veeev
9. dub 2018

@sonisek Co jsem o tom cetla, tak dlouhy protokol neni vhodny pri polycystickych vajecnicich, takze asi proto se doktorka o tom ani nezminila. No jsem zvedava.....treba uz to budes mit pristi mesic vyresene 😊
Ja jsem totalka....kasel presel do klasicke chripky, takze se pridala ryma, bolest hlavy a bolest krku. Celou zimu odolavam, ani psik, pak zacne jaro a ja to takhle schytam 🤕

sonisek
autor
10. dub 2018

@veeev já kolikrát jsem taky nemocná mimo epidemie 😀

Ráno mi nějak začalo bolet břicho,vlevo,tak jestli se tam nezačíná něco dít...
A čekám u zubařky,bojím bojím 🙂

veeev
11. dub 2018

@sonisek Tak dnes jsem zasla k doktorce.....ATB na 10 dni....des.
No a jinak Podoli na prd. Pritel mel posledne dost mizerny spermiogram a moje vajicka proste jeho spermie odmitaji a nikdo nevi proc. Doktorka uz promluvila o darci, ale jeste to budeme zkouset. Zkusime priste zavest dve embrya a treba treti den, ze by se jim v deloze mohlo darit lepe, protoze hodne odchazeji 4. den. Jinak jdu jeste znovu na hormonalni vysetreni a oba na genetiku. Tak uvidime....koupim nejake vitaminy, povenujeme se strave a uvidime. Minimalne dalsi dva pokusy zkusime s jeho spermiema a pak kdyztak asi darce 😕 Porad tomu ale verim, ze to vyjde 😊

veeev
11. dub 2018

A jinak pro pobaveni....ted nedavno oznamil tenista Stepanek, ze ceka s Vaidisovou dite. Tak jsme to vedeli uz od prosince....potkali jsme je na krvi v Podoli, sli ze screeningu, takze se vsem zadari 😉

sonisek
autor
11. dub 2018

@veeev tak moc držím palce,ať to vyjde s vlastníma spermijkama ;)
Ty ATB jsou děs,to že to pěkně chytlo...
Jo,Štěpánek,ti se mají ;)
Já mám pocit,že v našem centru se poslední dobou moc nedaří,co tak si píšeme jinde a holkama,co tam chodí...no uvidíme

Já byla včera u zubařky a v pátek tam jdu znova,zase a jiným zubem,fakt nevím co s nima mam :(

sonisek
autor
11. dub 2018

Jinak já jdu zítra zase na kontrolu,tak uvidíme co se vevnitř děje 🙂

hribek
12. dub 2018

Ahoj holky tak jak se dari? Ja stale cekam az mi dr domluvi schuzku na te imunologii. Mam pocit ze kdybych si tam zavolala sama tak mam termin. Ale on se s ni chtel nas dr pobavit tak holt cekam ☹

sonisek
autor
12. dub 2018

Ahojky, Já jsem po kontrole, tak folikuly mám velikostně ok a mám jich asi 8. V úterý další KO a odběr ČT, nebo pá.

sonisek
autor
12. dub 2018

@hribek to je děsný pořád na něco čekat :( tak už ať je to ;)

veeev
12. dub 2018

@sonisek Tak to je super 👍 Snad se podari vsechny oplodnit a ten jeden vyjde.
Zuby jsou des. Ja uz si s nima uzila sve. Ted jdu v kvetnu, tak snad to bude ok.
Uz me ta nemoc nebavi, je to uz skoro tyden a zadne zlepseni. ATB beru teda od vcerejska, tak snad se to zacne lepsit.

@hribek Tak zkus doktorovi zavolat, co a jak. Nas teda vzdy objednavala doktorka v caru primo pred nami (na imuno i na tu genetiku). Tak si poradne odpocin, nez prijde dalsi pokus. My to asi taky odlozime az na prelom leta/podzimu.

hribek
12. dub 2018

@veeev @sonisek no on se ji pred nama nedovolal. tak mu prubezne pisu mail co a jak. pokud v pondeli nenapise tak si tam zavolam snad sama...
vcera sme byli na dva dny v termalech v Laa, bylo to fajn odpocinuli sme si🙂 ted najizdime na zdravou stravu snad to vydrzime 🙂

danaet
13. dub 2018

Ahoj holky, jsem tu pěkně dlouho nebyla 🙂 Momentálně se blížím ke konci stimulky u 3 IVF. Pcos, hypotyheroza. Koncem října po nevydařeném IVF jsem najela na nízkosacharidovou stravu a přidala na radu doktorky vitamín D a vápník (mají mít přímý vliv na kvalitu vajíček) a konečně se zatím lépe daří. Tělo začalo po hormonální stránce lépe fungovat, poměry hormonů jsou mnohem příznivější. Tělo ozdravené až tak, že doktor prohlásil, že mám výsledky jak z učebnice o tom, jak vypadá zdravá žena. Jediné, co nás oba zarazilo, že AMH z původní hodnoty 9,7 je teď 12,7. Jenže při tom, že minulé 2 stimulky byla reakce nic moc, tak jsem teď dostala trošku jiné dávky hormonů. 2DC jsem dostala elonvu 150, což mělo účinek ještě další 2 dny, kdy jsem byla hezky bez injekcí. A pak už mi přibyl puregon a orgalutran. První dvě dávky puregonu po 200 jedn. a pak sníženo na 150 jedn. plus každý den orgalutran. Injekce píchám ještě teď do neděle, kdy zakončuju decapeptylem a v úterý opu. No jsem zvědavá, kolik bude vajíček, folikulů je požehnaně. Pak budu mít ICSI, prodlouženou kultivaci, asistovaný hatching a genetiku PGS, takže bude až někdy v dalším cyklu KET. @hribek My dostali na genetiku a imuno jen žádanky a vše jsme si tenkrát vyřizovali sami. Ale měli jsme štěstí, že jim odřekli termíny páry před námi a šli jsme na vyšetření relativně hned. Asi bych tam cinkla a řekla co a jak, že doktor jim tam bude volat a domlouvat se, ale jestli i tak už se předběžně dá domluvit termín, ať pak nečekáte zbytečně déle. @veeev Držím pěsti, ať se uzdravíš co nejdřív. Vím, že teď to koluje všude a v mém okolí byli lidi i 3 týdny na ATB.

hribek
13. dub 2018

@danaet dneska mi volal, ze se s dr domluvil, ale ze termin si musim domluvit sama. no takze sem si volala a termin mame na 17.5. ale zkusim tam treba za 14 dni zavolat znovu jestli jim treba nekdo neodpadl. treba budeme mit stesti

sonisek
autor
15. dub 2018

@danaet držím palečky,ať je dost vajíček a embryjek a povede se ;)

Strana