Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Holky,vy jste teda mladice 🙂 Mně letos táhne na 36,to je šílenyyyyyyyy :(
A ms nikde,test negativní...v kříži mi bolí už snad týden,jsem jak důchodce 🙂
A víte,o čem přemýšlím. Když se mi takhle mrcha mešká,bůhví jak se zmešká v červenci,když chceme k moři. Jestli si nenechat napsat HA,abych to prostě nedostala ... Myslíte,že to je blbý napad? Třeba fakt brát jen dva cykly. Uvidíme,zda to dostanu než půjdu ve středu do toho nového centra a případně se tam domluvíme.
Ty jo, s tou HA nevim....ja uz ji nechci brat nikdy, protoze je to desne svinstvo....ted vidim i zpetne, co to se mnou delalo. Ale zkus se zeptat, vim ze jsou nejake prasky na oddaleni nebo priblizeni MS. Resila jsem to kdysi taky,kdyz jsem vysadila HA a jela na dovolenou, tak my to doktorka praskama vyvolala driv. Asi to taky nebude zadna hitparada zdravotne.....ale mozna bych se zeptala v CARu, zda to je ok.
@veeev mně třeba přijde,že co jsem HA brala,tak pak jsem neměla problémy. Když jsem vysadila,ms chodila pravidelně. Tenkrát jsem hned i otěhotněla. Že mně víc rozhodili teď ty injekce apod. Ale uvidíme ;)
Já už čekám na malyho u družiny a zase začíná pršet. Doufám,že se moc nerozprsi,ať dojdeme domu aspoň suchý 😀
@crazy_girl3 pockej co budes rikat v 35jak ja🙂 me v rijnu bude 36, ale jak rikas je ti na kolik se citis takze me tak 21
Ahojky,tak jsme byli na konzultaci a zatím dobrý pocit,ale uvidíme no. Prý s tim naším spermiogramem to nevidí úplně beznadějně a zkusíme v dalším cyklu IUI. Dala mi Clostillbegyt a uvidíme,kdy ta mrcha přijde. Brali mi krev i na HCG,že když jsem 37dc a Ms nikde,tak uvidíme zítra,zda budou volat zda to je pozitivní. Když nebudou,je to neg. 😀 A že ten clostik mám brát 3.-7.den cyklu. A na 12.den se objednat na utz a uvidí se. Manžel tam rovnou nechal vzorek a za 20min byl výsledek,tak jsem čekala a on zatím jel na odpoledni.
Kdepak 😂😂
Holky, nastalo mi dilema. Myslela jsem, že ms přijde v normálu a když pojedem na dovču v červenci, budu mít po ms a třeba by mohla být někdy cca ovulka. Jenže teda už jsem začala večer špinit, takže se ms rozjela a jsem dnes 38dc. A když bychom odjeli na dovču, tak budu 30dc. A teda představa mít na dovce ms…tak přemýšlím, zda nejet o týden dřív, to bych byla 23dc a tak brzo by snad nepřišla :lol: :lol: Naštěstí si to v práci můžu přepsat o týden dřív, to problém není a chtěli jsme sehnat last. Jeli byste asi taky radši dřív? Jako ona ta ms by klidně mohla u moře přijít k dřív, ale tak to už by byla věc jiná, no 😀
@sonisek já teda na ms nějak nehledím...ale pokud není problém, tak jeďte o týden dřív, ať máš klid 🙂
Jinak na mne padla opet nejaka depka. Vcera probehla lehka vymena nazoru s pritelem, tak jsem si rikala,ze si radsi poridim psa a budu mit klid (nic ohledne deti, proste klasicke pitomosti 😅),ale jak se ten dalsi pokus priblizuje, tak jsem z toho par dni nejaka mimo. Nejak porad o vsem premyslim a zacinam se bat. Asi budu muset vyrazit o vikendu na poradne dlouhy beh, abych se zdevastovala a nemela cas na nic myslet 🙄
@veeev zabehej si, vyrvi se. ono je to jak na houpacce, i u nas, prijde me ze se hadame kvuli prkotinam ale uplnejm. pak si reknu na truc- kaslu na vse, zadny dite nebude a budu si uzivat a vecer uz sem vyklidnena tak zas touzim....kdy te to ceka? ja jdu v patek na prvni injekci Subcuvia.
@hribek Jojo, taky se chytneme jen kvuli prkotinam. My se skoro nehadame, takze kdyz uz, tak jsem z toho taky mimo. Ale uz je to o trochu lepsi. I kdyz je zatim domacnost tissi, nez obvykle 😂 Ja si taky reknu,ze na to kaslu a kdyz nebude, tak nebude. Vecer dam sklenku vina a druhy den zase resim, ze bude 😃 Mam to dostat na zacatku cervence. To budu muset zacit mazat masticku kvuli tem testosteronum, behem cervence vysledky z genetiky a v srpnu dalsi pokus. Ale desne to leti....
Ted v kvetnu jsme meli rocni "vyroci" navstevy CARu. Docela si rikam, ze jsme toho stihli strasne moc. Jestli by clovek nemel zpomalit - 2x IUI, 2x IVF, imuno,vsechny testy, genetika.....no jsem zvedava, co vsechno jeste prijde. Koukala jsem ruzne na jine CARy (zatim ale zustavame v Podoli) a IVF CUBE ma uspesnost 85%, to me prijde desne fajn. Nekoukali jste na uspesnost vasich CARu? Se budu muset mrknout i na to Podoli.
Dobre dopoledne, vcera jsem vecer dostala MS, tak dneska probehla prvni injekce. Trochu me z toho brnelo telo ale jinak vse ok. jen ten pichanec do zadku boli ☹ zacala jsem brat estrofem a uvidime co a jak dal
@hribek tak pevné nervy. Já jsem včera byla na kontrole už u své dr. miminko přesně odpovídá a všechno je v pořádku. Skrz dovolené mi vycházela kontrola až za měsíc, ale říkala, že pro klid duše mám přijít ještě příští týden, že by neměla ani ona ani jí klidnou dovolenou. a příště už i průkazka. Včera mi bylo tak neskutečně zle, že jsem to teda těžko vydýchávala. V noci jsem spala s vandlíkem u postele...hrůza
@crazy_girl3 Super zpravy tak hlavne at je s prckem vse ok. ty nevolnisti se holt musi vydrzet☹
@crazy_girl3 tak hlavně,když mimi se daří dobře 🙂
@hribek v jaké ty jsi teďka fázi? Příprava na KET? Já jsem nějak mimo...
I celkov dnes v práci jsme byli dnes všichni mimo,neustále tukam do kasy něco jinýho než chci,dávám něco jinýho 😂 ale byla zase sranda no😁
Za to v neděli jsem měla krizi,že jdu na odpoledni a muž kecy,že jdu v neděli,když je doma a bla bla bla...tak jsem šla do práce,on s malým do garáže a bylo. Předtím ještě doma po o nás zamknul v loznici,že si jdeme po o "odpočinout",jenže jak jsem to měla 3.den,tak prostě jsem nechtěla,že nejsem umyta a tak. No ty kecy nic moc...měl holt minulý týden odpoledni,já spala když se vracel,ráno já do práce,on spal...a když jsem chtěla včera,tak usnul v 8😂 njn Tak jsem ještě teďka taková z té neděle přejetá,ale on je asi v pohodě 🙂
@sonisek jj ted sem v priprave na KET, vcera prvni injekce Subcuvia, tu budu davat kazdej tyden, pokud se zadari tak az do myslim 35tt, beru i estrofem na sliznici, a pocitam ze jestli to bude jak minule tak nejakej 17den cca bude transfer, coz uz je hafo blizko 😲 ale jsem zvedava a verim ze to vyjde, snad se embryo uchyti. a ode dne transferu budu pichat Fraxiparine az do konce tehotenstvi.
Ty si na tom jak?
U me ted taky prace az az, siti, pekarna (nastesti jen 2x tydne), postriky vinohradu, ale ty uz nastesti taky pomalu konci...
@hribek tak držím palce,ať je vše ok 🙂
Já včera dobrala Clostillbegyt a v pondělí jdu na utz,budu 11dc a uvidíme,jak na tom budu a kdy by mohlo být IUI.
A koukám na dovolenou,ale asi nejlepší nabídky budou fakt až začátkem července,chceme 6. nebo 7. odlet...a zjistila jsem,že nemám pas ( na starý příjmení ) a nový bude až 17.7. Tak musíme vybrat něco,kam staci občanka 🙂 Zatím stále vede Řecko nebo Mallorca, Menorca, Ibiza...uvidíme,co se pak objevi
Ahojky, tak ja dneska byla na utz, jsem 11dc a folik nejvetsi mel asi 12mm, tak zatim nic moc. Ve ctvrte jdu jeste na jeden utz a uvidi se, jestli se jeste ve ctvrtek udela inseminace. V patek uz tam nemuzu, jedu na pohreb babicky, vcera zemrela. Takze pokud by to ve ctvrtek neylo, tak se neda nic delat a promeska se to ...tak treba ten dalsi mesic, uvidime..

@sonisek Ahoj, ta potvora si dela co chce, vid? Ja to ted vetsinou dostavam driv, tak aspon to rychle bezi do dalsiho pokusu 😉
@crazy_girl3 Dodatecne vse nej. To jsi blizko mne, ja letos 32. Prohlasili o mne v CARu pritelovi, ze jsem mlada, ze to bude v pohode 😉 Tak jsem zvedava. Tak pak dej vedet,co kontrola, ale bude to ok 👍
@hribek Tak tos mela narocny vikend. Ale sikovna, ze jsi to dala. Ono je lepsi sj dat nekdy zaprah. Krasne u toho vypne hlava 😁
Ja delala o vikendu skalku na zahrade....silene me bolely nohy a zadek od drepu 😂