Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@petruska23 moc děkujeme snad už to konečně vyjde. a jak se daří tobě?
@petruska23 ahoj, budu mít stejně jako minule gonal 150, to jsem ráda, to se dá, a potom nevím, jestli budu mít stejně jako minule cetrotide po 5 dnech a nakonec jedna injekce dipherelinu. Těším se, až budu mít zase po opu, ale to čekání potom je hrozný, ta stimulace mi zprvu utekla rychle. Děkuju a držím palce i tobě, ať je vše v pořádku 🍀
@petruska23 to jsou krásné zprávy, jen tak dál 😉
@petruska23 super! Skvělé zprávy 🙂
@petruska23 jů tak to moc držím palečky😘
holky mohu mít dotaz mimo IVF?
@petruska23 Jj. Uvidime co rekne doktor zitra. Ted uz budu pocitat ze je pravdepodobnost ze se to muze stopnout. S tim jsem nepocitala vubec ze prijde takova zrada. Doktor taky rikal ze se nedalo cekat ze pri me diagnoze toto muze nastat. Ale clovek mini a telo meni. Jinak mas to skvele. Takovy supr vyvoj embryi. Drzim pesti stesti at to tak pokracuje.
manžel dostal od rodičů k narozeninám wellnes pobyt v kutné hoře příští víkend. problém je v tom že já jsem na neschopence a oni o tom nevěděli. jde mi o to, má cenu se ptát mudr zda mě pustí nebo to předat zpět rodičům?
@petruska23 super drzim pesti at jich je co nejvic
Holky,pri stimulaci se má zvýšit příjem bílkovin? Dodrzujete některá?
@sonisek Já dodržovala, dr mi řekla, že si mám v lékárně koupit takovej prášek a ráno a večer si přimíchat 1 lžíci do jogurtu a ty jsem se snažila vybírat s nějvětším množstvím bílkovin, hlavně tvarohovou Activii, pak jsem se snažila jíst hodně sýr a kuřecí. Vim, že si holky kupujou v lékárně ty nutri drinky, ale to já bych asi nevypila a přijde mi to drahý.
@monikaxoxo já právě,co tak procitam,tak jsem někde natrefila...mne nikdo nic neřekl :(
@sonisek To je divný, že ti to neřekli, to by se opravdu mělo a nejen při stimulaci, mě řekla, že musim i po ní. A piješ hodně? To by se mělo 3-4l.
@monikaxoxo no to taky tolik nepiju...tak asi radši začnu 🙂 ale já 4l nevypiju ani v létě 😀
Fakt žádnej dr.mi o tom neřekl...
@sonisek Já taky ne, piju strašně málo, třeba i jen skleničku za den. Musela jsem se fakt nutit, ale ty 3l jsem dala. Ono je to prý hodně důležitý kvůli hyperstimulačnímu syndromu, takže je lepší to radši dodržovat, než pak skončit v nemocnici a nemoct jít kvůli tomu ani na ET.
tak s tím pitím jsem na tom stejně jak vy holky, mám problém vipít hodně tekutin. snažím se ale prostě mě to nejde.
@sonisek
@monikaxoxo příjem bílkovin? o tom mi také nikdo neřekl ☹
A taky mi včera řekl něco ó sliznici,že ji mám 2,7... Nebo co...
Tak Cetrotide píchnuto...z toho jsem byla nervni jak něco...manžel utekl a řekla jsem si,že prostě musím...píchnou si to všechny,tak co
Me taky o bilkovinach nikdo nic nerekl. Jak to mate se sladkym? Ja od cervence trochu zhubla upravou jidelnicku a ted co sem dostala marvelon pred stimulaci a ted co zobu prednison tak sem nahore sice jen 2kilama ale celkove otekla a nafoukla😥

@pipinka je to zhruba těch 10 dní, ale u každého je to jinak..podle toho...jak dozravaji folici...držím palce❤
@danaet to jsou tedy komplikace...tak super...že se pokračujte dál a držím palce❤ ja taky vždycky musím dokupovat za plnou cenu😖