icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
27. črc 2018

Já čekám u zubaře,jsem nervní. Stejně jen vrtání,ale mám husinu z toho... Pak do prace,večer balit a zítra na 4 dny na Třeboňsko

crazy_girl3
27. črc 2018

@sonisek bojíš se zubaře? Já nám musím všechny taky objednat, zároveň aspoň budu mít splněnou prohlídku v těhotenství...jak je u vás holky? Tady je od půl sedmé úplně na padnutí, fuj

sonisek
autor
27. črc 2018

@crazy_girl3 no bojím...vím,že to nic není,ale prostě to nemám ráda no 🙂 A příští pátek je objednán malej. My jsme prechazeli k jiné zubařce,naše výborná hodná šla na mateřskou a místo ní byla megera,tak jsem našla novou. Tak uvidime,jak to bude s malým. U té minulé měl zákrok v analgosedaci, vrtali mu 4 zuby a jeden trhali,tak to udělali takto najednou,to byl v první třídě. Snad už bude trochu rozumnější,kdyby bylo potřeba nějaký kazik vyvrtat. A hlavně mu blbě rostou zuby,má je veliké - jedničky,dvojky už mu rostou křivé a trojky nevím kam se nasoukaji,tu má ještě jednu mléčnou. Stejně už zubařka říkala,že až bude větší,dostane rovnátka napevno. Tak co řekne tahle...

sonisek
autor
27. črc 2018

Tady se honí mraky a dusno je šílený...a já pořád čekám 😂

sonisek
autor
27. črc 2018

Tak mám hotovo,pusu dřevěnou,nevím jak budu mluvit s lidma na kase 😂😂😂

veeev
27. črc 2018

@crazy_girl3 Tak to je krasa 😊 Uzivej 😉

veeev
27. črc 2018

U nas je taky des. Jeste ze nejsem v praci. Dnes delam z domova. Krasnych 23 stupnu v baraku. Ale holky zrovna volaly, ze jim nejak nefunguje klima v praci a maji tam 32 stupnu 😵 To je fakt sileny....

veeev
27. črc 2018

@sonisek S tim zubarem to znam. Odmala trpim na kazy,tak jsem tam byla jak doma. Navic jsem si vyrazila jednicky,kdyz mi cerstve narostly druhe zuby, tak to byly korunky a v 19 letech jsem se rozhodla pro rovnatka, vymenu vsech plomb za bile,vytrhnuti moudraku a jeste fazetu na jeden zub. Takze navstevy u zubare beru snad na stovky a tech penez 😝 Ale stejnak pokazde kdyz tam jdu, tak citim urcitou pokoru a strach 🤣 Navic jsem hledala nejakeho sikovneho zubare po prestehovani (jsem na ne desne narocna) a konecne az ted muzu zaklepat,ze jsem ho nasla 😁

crazy_girl3
27. črc 2018

@veeev já mám teda od dítěte zuby taky na prd. Když mi rostly druhý, tak jsem měla zrovna mononukleozu a behem roku tenkrat 15x antibiotika, takze zuby mi uz rostly zkazeny. az ted v dospelosti je to lepsi. Zrovna mi sundali po trech letech rovnatka, jestli by to chtělo trochu vybělit, ale to az po tehu..ja se tesim domu do bazenu. snad zase neprijedu a nezacne prset :(

sonisek
autor
27. črc 2018

Tady se ty mraky honí, hrůza...hlavně aby nám moc nepršelo v Třeboni 😂

sonisek
autor
27. črc 2018

Jinak já rovnátka nosila taky,ale v devátý a v prvaku,a na to pamatuju dodnes,jak jsem pro smích. To bývaly jen klasické drátky a teď už je asi spousta jiných možností.
Třeba můj bývalý i teď manžel tak měli oba zuby super,žádné kazy,žádné chození k zubaři,žádné problémy. Závidím no. Pak se divi,že mi bolí zuby a on to ani nezna,co to je za bolest.

veeev
28. črc 2018

@crazy_girl3
@sonisek
Ja mela v tech 19 letech taky klasicke dratky...rovnatka. Ale ono se to docela dalo a nezaregistrovala jsem jedinou negativni reakci. Rok a ctvrt se dalo vydrzet. Na zuby jsem pes,takze krivy usmev se musel napravit 😁 Jen skoda, ze je nemuzu belit (kvuli tem korunkam),to by bylo super. Ale jak ty zuby vypadaji bile pres leto, kdyz je clovek opaleny 😉

veeev
28. črc 2018

Tady je zase hic,to by jeden padl. A to jsem si naplanovala dneska myti oken 😵 Asi u toho uhorim.

hribek
28. črc 2018

@veeev u nas v brne taky des bes, za brnem bourka a tady slunicko..

hribek
30. črc 2018

Holky prosim beru utros 2-2-2 vaginalne. Stane se neco kdyz si ho vemu dva dny oralne? Planujeem romanticky vikend s muzem 😊😊😊 tak se mi uplne nechce zavadet....

crazy_girl3
30. črc 2018

Tak holky, jak zvládáte horka? Já jsem z toho dostala angínu. ..hrozny. ..Snad to mimco nějak neohrozi

crazy_girl3
30. črc 2018

@hribek ja ho jenom polykala. Po zavádění me bolelo bricho

hribek
30. črc 2018

@crazy_girl3 me dr rikal ze lepsi zavadet ze se to dostane lip kam ma a ze pak neni nevolno. no tak na ten vikend to zkusim snad mi nebude blbe...
jinak horka nic moc. do ctvrtka chodim na brigadu pict chleba a dneska ze me teklo a to sem byla od 6 do pul 10 ☹ zitra jdu na 9-12

crazy_girl3
30. črc 2018

@hribek jj, to asi bývá, nicméně jsem po zavedení měla pocit, že se mi roztrhne břicho,tak jsem raděj přežila nevolnosti

veeev
30. črc 2018

@hribek Ja to zkousela polykat a vzdycky tak 15 minut po se mi zacala strasne motat hlava. Tak hodinka a byl klid. Ale byl to fakt sileny kolotoc.

veeev
30. črc 2018

Vedra jsou udesny, ale kupodivu je letos zvladam nejak lepe, nez kdykoliv predtim. Vcera dopo jsme byli s pritelem na kole a bylo to super. Jeste nebyl takovy parak,najeli jsme 54 km, podel Brd jsme jeli,tak to byl paradni vylet 😁 Jeste koupim nove botky na beh a muzeme do dalsiho pokusu. Ja tomu zakonu schvalnosti ukazu 😂 Musim jit na kontrolu, az to dostanu, uz me boli bricho, tak cekam dnes / zitra. Ze by opet presne na den presne? 😊

avalon07
31. črc 2018

@crazy_girl3 Ty vedra jsou udesna. Jsem otekla jak bambule. Hlavne mam otekle nohy a ruce. Uz, aby byl pristy tyden.

sonisek
autor
31. črc 2018

Ahojky,my jsme zpět z Trebonska,bylo to fajn,teplo,na ubytování bez signálu 😂 a měli šíleně rozvrzany postele 😁😁😁

veeev
1. srp 2018

@sonisek Tak to jste meli paradne 😁 A rozvrzane postele snad nebudily sousedy 😂

sonisek
autor
1. srp 2018

@veeev my tak byli jediní ubytováni 😀 Spíš to dítě vedle nás, páč jsme měli 3 postele vedle sebe a navíc malýho jsme soupli na postel pod svatý obrázky 😂😂😂

sonisek
autor
1. srp 2018
sonisek
autor
1. srp 2018
sticker
sonisek
autor
1. srp 2018

A hned první večer dovci jsme viděli čápa 🙂

sonisek