Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Ja zase cekam na MS kvuli doktorum. Mela jsem to dostat v Po a zatim nic. A to jsem to ted dostavala driv nebo na den presne. Mam jit na kontrolu 1.-2. den MS, tak to urcite dostanu v patek odpoledne. Tak snad to do pondeli kdyztak vydrzi.
Kez by si ten doktor spletl cystu s necim jinym 😁
Kez by si ten doktor spletl cystu s necim jinym 😁
Dneska bude vyzivny den. Venku na padnuti a ja musim zdelat svestky. Chystam se na svestkovou marmeladu a svestkovou nutelu.....mnam 😁 Aspon jsem si koupila plotynkovy varic a udelam to na zahrade, at nemame doma saunu 🤤 Co chystate na vikend vy?
Ahojky 🙂 Já teďka odpočívám po obídku,umyla jsem sklenice a půjdu zavařovat broskve. Teda spíš s mamkou 🙂 A to tu ještě mám bedýnku švestek,beru si je domu a nevím,co s nima,páč doma nezavaruju..no holt budem jíst,něco vezmu do práce a zamrazim si napuleny. Ale v mrazáku už mám třešně ,jahody...je toho tady fakt mraky. A to ještě je jeden strom se švestkami,který bude pozdeji,ale prý nechají udělat slivovici.
Včera tu hned malýho štípla vosa do ruky a přes noc mu natekla celá ✋,tak to ledujeme. Včera u zubařky super, držel a našla mu jeden kazik,tak hned vyvrtali a ani neceknul. Jsem cucela jak blázen,protože dřív dělal scény. Tak asi už je rozumnější 🙂
No a na večer jedem domu a dobalovat dnes a zítra,a zítra frčí na tábor a já odpol už do práce.
@veeev my sme zavreni doma v klilme. peru lozni, na obed sem pekla brambory, rano jeste s tchyni na nakup. za chvilku si pujdu na pas zacvicit, jen slapat. jinak sem po obede tak utahana ze vzdycky tech 20-30min musim zalehnout
@sonisek malej je sikovnej, u nas je vzdy rev ikdyz ji nic nevrta. nevim jak ji toho zbavit
Tak nic, test negativni,ale MS nikde. Tak budu zitra volat do CARu, co s tim. Jestli vyvolavacku...?
Tak my se ještě valime,ale půjdu něco dělat,aspoň snídat. A připravit na oběd a upeču hrnkovou švestkou buchtu s drobenkou
@hribek Mame otevrene francouzske okno a je tady konecne paradni vzduch. Vcera jsem totalne zmokla na zahrade,kdyz jsem sklizela v bource veci. Prihnalo se to behem minuty 😂 Tak holt kolo dnes nebude a pujdu uklizet.
@sonisek Ty svestky vypadaji luxusne. Ja mela vcera jenom 4 kg. Mozna pak jeste trochu pridelam. Hodne rozdam, tak aby mi neco aspon zbylo 😊 Jinak ja jsem dnes uz 34 dc. A porad nic. Jestli to je tou cystou, tak je to teda silena potvora. Co ty, jak jste na tom ted s planem v CARu?
@hribek to mi povídej. Jsem z Kuřimi a tu když zaprší, tak je to pomale státní svátek. Všechno jde buď na Blansko nebo na přehradu
@crazy_girl3 ze jo... to je des ☹ proto miluju podzim zimu a jaro, leto bych klido vymazala 🙂
Holky,tak tady v těch 9 ráno byl pěkný lijavec. Jsem chtěla zavolat našim,zda jim taky pršelo,protože jsou 40 km od Plzně a tam s tím deštěm je to bída taky. Hlavně 15 km od nich teče Berounka a všechno se to pak táhne na řeku
@sonisek a vy jdete do celého znovu? Jakože včetně odběru?
Holky, dneska jsem si uvědomila, že jsem včera měla termín předchozího prcka. Ani si nedovedu představit, že už bychom měli doma mimi...

@sonisek Tak cap je super znameni 👍✊ Tak snad se zadari 😁