Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@hribek U nas jsou typy destu snad jen dva 😂 Bud se ten dest pred nama rozdeli a neni z toho nic a nebo total prutrz. Rok co rok mi kroupy pobily muskaty na plote. Dokonce jsem ve dvou silenych bourkach drzela s pritelem altan,aby neodletl. A to je prisroubovany k zemi a jeste chyceny dratem ke drevniku (zatim provizorni reseni 😅).
@sonisek Budu drzet moc palce. Snad to uz klapne. Ja budu zitra volat do CARu,tak jsem zvedava, co mi reknou a jak budeme postupovat. Doufam,ze dalsi bude v srpnu. Zkusim se dle rady geneticky predavkovat tim vitaminem C,jestli to udrzi oplodnena embrya. Tak bych dodala zavcas info 😉
@crazy_girl3 My to mame se @sonisek nejak stejne. Dva pokusy za sebou pouze se zbylym jednim embryem a pred sebou 3. pokus. Zadne mrazacky. Kdyby clovek vedel, co je spatne. Tak nepremyslej nad minulym prckem,tam bylo neco spatne a ted to vyjde vsechno dobre 😊 Ted to je tak, jak to ma byt ☺ Tak si to uzivej 👍
@veeev já si to užívám moc. Pupík začíná trochu vykukovat, asi už to v práci dlouho neutajím. Už dokonce vybíráme jméno, protože to asi nebude tak jednoduché, nemůžeme se na ničem shodnout....
Holky, nechcete zkusit TČM? Já jsem v to nevěřila, ale zbavil mě chronických cyst na vaječnících, obrovských. Říkal, že kdybychom šli do IVF, tak na to tělo připravíme. V té době jsme o tom ještě neuvažovali....Za pokus to ale možná stojí. @hribek v Brně je famózní pan Bednář ve Zlatém klíčku, je celorepublikově vyhlášený.
@crazy_girl3 Ja uz o TCM premyslela, ale adi to necham az pokud by nevysel tenhle pokus. Cetla jsem Cestu cisarovny a od te doby po tom obcas pokukuju. A kdyz jsi trpela na ty cysty, tak zpozdovaly ti MS?
@veeev nene, vůbec právě. I ovulaci jsem měla, v tomhle ohledu vše ok. "Jen" endometrioza a tyhle cysty, které když praskly, tak to bylo utrpení. Byla jsem i an operaci (odstranění cyst, endometriozy, průchodnost vejcovodu) a pry jsem jich měla dost kolem 5cm. Pak jsem začala chodit na TČM, nějak extra jsem tomu nevěřila a doktorka za půl roku na kontrole byla úplně paf, co se stalo, že nemám žádnou cystu a celkově to vypadá ok
Ja dnes volala do Podoli, ze tyden zpozdeni, test negativni. Tak me jen odkazala sestra na gyn, at mi pichnou vyvolavacku. A kdyz jsem se ptala, co s tou cystou a jestli nejit i radsi na krev, tak mi rekla, ze mam pry pockat jeste 3 dny, aby bylo zpozdeni 10 dni a kdyz to stale nedostanu, tak mam zavolat,ze me spoji s doktorem a s nim se domluvim 😕 Navic na gyn bojuju s objednanim, protoze tel nezvedaji snad nikdy a kdyz tam pisu maily, tak mi napisou jen termin, kdy mam prijit a samozrejme ty jejich casy nemuzu. A domluvit se sestrou po tel neni mozne ☹ Takze asi zmenim gyn a pokud by nevyslo dalsi IVF, tak i CAR.....
@crazy_girl3 To je dobre,ze se citis fajn. A jmeno urcite dopadne. Mate na to jeste dost casu 😁
@veeev Manžel chce Ignáce (po prapradědovi nějakým válečným hrdinovi - pořád u něj nevím, jestli to myslí vážně) nebo Tondu po svým taťkovi, protože Jiřík je po mým taťkovi, ale ten už je 11let po smrti. Zbytek těch "normálních" jmen, co se mi líbí, má už buď někdo v rodině nebo jich je okolo nás mraky...bude to fakt boj. Holčičku chce Annu, já mám asi 4 tipy, co by mi nevadili, ale z ničeho nadšená nejsem
@hribek já jsem takhle nadávala dřív v Brně na Orlí, tam ses nedovolala třeba týden, bylo to strašný!
@crazy_girl3 jo to verim, na orli mam ocare a jeden cas sem se snazila 14 dni kzdej den nekolikrat a nic. ja menila gyndr kvuli tomu ze i po 2 potratu rekla to se stava a uvidime jak to vyjde priste. ted sem na zamecnicke a nemuzu si stezovat, doktorka pozorna a super, dokonce mi sama volala ze ji neco napadlo tak ze to muzem zkusit.. fakt je lepsi zmena pokud je clovek nespokojenej, kor u doktoru
@crazy_girl3 Ignac by byl teda originalni 😁 Ale Tonik je super. Nam s pritelem se strasne libi ceska jmena. Ale mame jednou vybranou Barunku nebo Anicku a pro kluka Mateje nebo Vojtu 😊 Ale Tonik, Vasik, Pepik, tak ty maji palec nahoru 😃
@hribek Ted tu gyndu resit nebudu. Jakmile to dostanu, tak to pak znovu zkusim a uvidim. Kdybych se nedovolala opet, tak zmenim. Akorat v Beroune nevim vubec kam. Ja ty zmeny doktoru nemam tak rada. Uz s tim zubarem to byl boj, nastesti dopadl dobre 😊 Akorat s tou gyndou si rikam, co asi tak delaji zenske,ktere maji nejaky zavazny problem a na tel to nikdo nebere...
Jedu z práce a jedem se cachtat 🙂
Ja dnes 36 DC a MS porad nikde. Jsem zvedava,kdy teda dorazi. Ve Ct mam volat do Podoli,tak kdyztak jeste rano zkusim dalsi test. Ale uz me to rozciluje. Bricho chvilema boli, chvilema nic. Obcas se nafouknu, pak zase splasknu....
@crazy_girl3 No ja nevim, takhle zpozdeni prave nikdy nemivam. Snad 2x za zivot. Tak prikladam zpozdeni k te cyste. Ale popremyslim tedy o tcm jeste vic podle toho, co jsi psala. Jestli ti to vazne takhle pomohlo, tak je to super 👍
@veeev já jsem to brala jako poslední věc, kterou jsem ještě nezkusila a fakt jsem do toho nešla s přesvědčením, že mě to vyléčí. Prostě že to jen zkusím. Ještě jsem si říkala, že jestli kolem mě začne tleskat a a skákat a řekne že jsem zdravá, tak na to kašlu. Ale překvapil mě. Chtěl vědět všechno co mi je, co beru za léky, že hlavně nic nevysazovat. Vždycky se do mě "nacítil" a hledal problém. Sám mi říkal, že tomuhle já věřit nemusím, že to je jeho postup. Jako kontroly pak stačily fotky jazyka, což je v TČM běžné. Sice to stojí nějaké peníze za bylinky, ale nelituju toho. Možná kdybych s ním začala řešit otěhotnění, tak by to klaplo přirozeně, kamarádka díky němu po letech neúspěchu otěhotněla...jako jo,asi to má něco do sebe když k tomu přistupuješ se zdravým rozumem
@crazy_girl3 Ja tomu verim, ale nevidim to jako spasu. Takze si myslim, ze to bude kdyztak ok. Spatne je, pkud tomu clovek fanaticky veri, vklada do toho vsechny nadeje a pak to nevychazi. Ale to myslim, ze u mne nehrozi 😁
@sonisek Ty jo, 56 dni je mazec. To ja cekam max do Ct a pak naklusat k doktorovi.
Tak uz to prislo holky....a to je desna bolest teda 😣
@veeev ježiš..chudáku...ale tak aspoň to šlo bez chemie
@crazy_girl3 jsem koukala,že v Plzni jsou dve,které dělají TCM a taky jsem si říkala,jestli do toho nejít...ale nevím..tos pila jen bylinky? A o jazyku tam psala jedna,že si ho fotí 🙂
Já jdu až odpol do práce,tak jsem nejdřív jela nakoupit a teď snídám. A je mi horko teda a to vypadalo,že bude pod mrakem,ale už se to rozpouští.
@crazy_girl3
@sonisek
Musela jsem si vzit Brufen,tak uz je to lepsi. Ja vedela, proc dnes zustat doma. Ale nejak me to zase smelelo psychicky. Tak si clovek pobuli a jede se dal. Jsem zvedava, co mi zitra reknou.
Dneska je u nas pod mrakem,tak je prijemnych 29 stupnu,tak aspon ze tak.
@sonisek koukni určitě na recenze, případně je na FB skupinka co se o to zajímá a tam by ti poradili, kam jít. Já pila...no bylinky...manžel tomu říkal lektvary, strašně to smrdělo, ale brzy jsem si na to zvykla...jako kontrolu jsem mu vždycky poslala jen foto jazyka...na konci jsem chodila na akupunkturu

@crazy_girl3 mně kdyby se povedlo to říjnové,tak už bychom tu taky měli prcka...
Jj,půjdeme do celého znova,žádné mrazácky nemáme