Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@crazy_girl3 tak možná už ho můžeš cítit 🙂 Já malýho citila až nekdy kolem 19tt, ale řikají, že s druhým mimčem se to cítí dříve, tak třeba jo 🙂
@sonisek no právě Jiříka jsem cítila až 19tt taky, ale teď tím, že vím jak to má vypadat, mi prostě přišlo že to bylo ono---no budu to sledovat dál :D :D
Ahoj holky je tam! Jsem 7+0tt a ma zhruba cm a hlavne srdicko. Pred sebou mam kritickych 5 tydnu. Pak na screening a pokud bude vse ok tak snad cekame zdravy mimco. Vkladali mi s nejakou mozaikou ale geneticka rekla ze se neboji ze to muzou byt nejaky fragmenty z mereni.
@hribek jéé, to je v tom úmorném horku krásná zpráva!!!
Ja jsem dnes byla u doktorky. Mela jsem na ni spousty dotazu, protoze jsem si psala jednomu primarovi o nazor na probihajici lecbu a uplne se neshodoval s nasi doktorkou. Jasne,kazdy doktor a kazdy CAR ma jine postupy. Ale trochu vic me to rozhodilo. No,nicmene jsme to odmitli aktualne resit a ode dneska mame novy rozpis stimulace. Takze holky drzte palce. Zase mi zvysili davky, tak jsem zvedava, zda bude nejaka zmena nebo vse stejne. Zkusim taky to "predavkovani" vitaminem C,treba to bude mit vliv. Pokud by se nevyvedlo, tak dalsi pokus jdeme jinam. Mam z toho zase hlavu jako patraci balon a to uz bych mela byt potreti v klidu. No nic,snad bude vse v pohode......ja chci ta dvojcatka 😊
@veeev zkus být v pohodě, vyčisti hlavu a jdi do toho pozitivně. Ta psychika je hnusná mrcha!!! Budu ti moc držet pěsti, ať to tentokrát konečně vyjde! Já nemít synka už, tak se dvojčátkům taky nebráním, ale nám to třeba v CARu ani moc nedoporučili, kvůli možným zdravotním komplikacím, které jsou s tím spojené. Navíc je to fakt pecka ty dvojčata, měla jsem tu čest v blízké rodině a ten první rok/rok a půl je masakr.Pak už je to v pohodě
@crazy_girl3 Dekuju 😊 Uz jsem se nejak srovnala. Vcera jsme byli opet s pritelem na kole a to je teda super ocistec na hlavu. Takze do transferu mam o cisteni hlavy postarano. Dneska jsem byla na predoperacnim u prakticke doktorky a i ona rikala, ze mi dost klesnul normalni tep, jestli jsem nezacala vic sportovat....tak jsem mela radost, ze uz to jde poznat i takhle 😁
@veeev to je super, tělo i hlavu jsi parádně připravila, tak už nic nestojí v cestě!!
@crazy_girl3 Snad jo. Vic uz pro to udelat nemuzu, ted je to na bojovnicich malych 😁
Holky....rikam to porad....lidi jsou kreteni. Dneska mi smetlo auto pritele na kole. Pritel byl na hlavni, auto jelo z vedlejsi,ale nejhorsi ze vseho....ridic ujel 😲 Nastesti pritel jen pobouchany, nic zlomeneho, ale bolavy. Je to normalni? Ja toho cloveka dostat do ruky, tak ho pretahnu lopatou. Tak snad jsme si smulu vybrali a to mimco prijde. Ale sok teda dneska sileny.....
lidi jsou fakt hovada..to nejde jinak říct. Hlavně že se nic nestalo, ale to ten řidič nemohl vědět, že jo. Mě loni smetl cyklista malého na kole (4roky), cyklista jel z kopce fakt jak prase...a myslíte že zastavil? ...hrůza....my včera byli na svatbě, tak jsme si to užili 🙂
@sonisek
@hribek
@crazy_girl3
Presne tak, hlavne ze se nic horsiho nestalo. Ale v tu chvili mi nebylo do smichu,kdyz jsem tam jela. Cloveku se vazne promitne v hlave,co za hovadiny v zivote resi a co je vazne dulezite. Ten ridic pry regulerne slapl na plyn a vedome ujel. Pritel byl na kole jeste se 2 kamarady,jeden se za nim na kole vydal, ale absolutne mu nestihal. Holt musime davat 20x vic pozor i za ostatni 🙁
@hribek Bohuzel. Nepredpokladame,ze ho policajti najdou. Ted to resi. Ale co,pritel zustane par dni doma, takze nebude ani marodit, bude delat z domova a kolo je taky celkem cajk,jen lehke opravy (zaplat panbuh.....cele kolo by byl ranec). Nemame ho pojistene, tak ted budu pro nas oba resit cyklistickou pojistku a pro pritele urazovku, protoze trouba zadnou nema. Ale musime se smirit s tim, ze mezi nami zijou takovyhle idioti 😒
Holky,tak se hlásím do klubu těch,co jim dorazila opět MS ... Ale aspoň 29dc a ne 35 +- jako poslední 3 měsíce. Ale břicho mi boli,ze to asi v práci neustojim. Tak kdyžtak Ibalgin to jistí 😂
Já jdu ve středu se domluvit na kliniku,tak kéž by s další MS mohlo zacit umelko,pokud teda by byl krátký protokol
Tak holky odber asi v patek. Folikuly jsou, vypada to, ze jich bude dost (nerekla mi kolik, dneska doktorka cucela jako puk ☹). Ale rostou dost,dneska tak 16 mm. Tak se nejak zacinam zase bat. Nahlasila jsem si 2 tydny dovolenou,s pritelem se budeme kuryrovat spolu
A nevite prosim ohledne te genetiky embryi (PGD)....budeme za to platit (kdyz se to bude delat, zalezi dle poctu embryi) 15.000 Kc. Ale to je asi cena za vysetreni vsech? Nebo jen jednoho? Jsem se zapomnela zeptat. Pry to bez doporuceni z genetiky stoji 60.000 Kc, to je mazec....
@veeev my meli pgd pres pojistovnu a platili jsme 10tis. v ceniku maji 1-7 embryi 10tis, kazde dalsi pak 3tis. mimo pojistovnu 1-4 embrya - 39tis.
Tak drzim pesti at je jich co nejvic! a at to moc neboli.
Jinak vcera sme se vratili z pracovni cesty/vyletu. Byli jsme v Rakousku na firme a odtam je to pak kousek do Svycarska, tak jsme si s manzelem udelali vylet po Svycarsku a zajeli si i do Chamonix ve Francii podivat se na Mont Blanc. Pocasi nam vyslo nadherny. Ale jsem rada ze uz sme zase doma. Bylo to narocny. Vcera se menilo pocasi a ja mela takovou bolest hlavy a k tomu mi bylo zle od zaludku :( Ale oproti predchozim tehotenstvim je neco jinak, kdybych si nemusela brat prasky a nebolely me prsa, tak ani nevim ze jsem tehotna.... jsem vnitrne vic v klidu, neni mi spatne az na obcasne nevolnosti jednou tydne. Tak snad to bude v poradku.... Jo a predevcirem jsme v Rakousku potkali 7 capu 😀 tak snad to mame pojisteny 🙂
@hribek držím pěsti, to bude dobré. To je fakt asi nějaká intuice, jak ženská podvědomě cítí, že je to ok. Já jsem teď pár dní necítila ťukal mrně, tak jsem nervní jak pes, snad je vše ok....

to teplo mě začíná ničit už. Navíc teď bývám dýl v práci, takže do bazenu jdu vzdycky az navecer...v práci milion stupnu...fuj...a uderem vcerejska mi zacaly brutalne natikat nohy....navíc...myslíte, že je možný, abych v 15+0 už cítila mimčo. Večer jsem ležela na zádech a cítila jsem 2x takový šťouchnutí slabý a fakt mi to přišlo jak pohyby ze začátku se synem. mám ale placentu na břišní straně, tak jsem překvapená