Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Tak oplodneno vsechno....vsech 5 😍 Tri jsou zatim super, zbyla 2 uvidime, ale zatim je nedavaji ze hry. Ale zatim jsou vsechny ☺☺☺ Takze jak rikala embryolozka....dneskem jsem jiz externe tehotna 😁
Dekuju moc holky za podporu....jste zlate 😗
@sonisek Jojo, vypada to zatim dobre. Rikame si, ze co neslo do kvantity, slo snad do kvality. Treba to tak bude. Ted muzeme zatim jen doufat a prat jim pekne dny v chladacku 😁 Bricho o dost lepsi. Byli jsme nakoupit, pritel jel se mnou, tak jsme vypadali jak dedek a babka. Ja se plouzim a nemuzu tahat nic tezkeho a pritel pajda jeste z te bouracky 😂 Ale nastesti je mi lepe. I curani uz probiha bez slzicek bolesti. Sedat si je jeste horsi, ale to povoli. Musim se dat brzo do kupy, kdyby mi je tam chteli dat v pondeli 😉
@veeev tak lepší bude až 5.den,ale uvidí se jak se jim bude dařit ;) Necháte si dát jedno? Jo já taky vždy ten den odběru až do večera trpěla s bolesti břicha a druhý den většinou o dost lepší.
Já čekám na příjezd malýho,tak snad přijedou brzo. Pak domu na oběd a jedem k našim na bazén a za kocickama 🙂 Vybalovat a prat budu asi až zítra. A v pondělí jedu s malým do Kolína vlakem,tak se těším.
@sonisek No, mozna budeme transferovat driv. Pak nam prave odchazeji. Nejdriv mi rikala doktorka,ze jim muze byt u me lip nez v roztoku. To se mi nezdalo, tak jsem si zjistovala podrobnosti na netu a muze to tak skutecne byt. Samozrejme cim dele, tim lepsi selekce toho nejlepsiho embrya, ale v nasem pripade asi neni na co cekat. Vcera mi to potvrdila i embryolozka. Kdybychom posilali na biopsii, tak tam se musi cekat do 5. dne. No uvidime v pondeli, co reknou. A pokud to pujde, tak bych rada sla do dvou embryi.
Bazen bude asi nejlepsi volba dneska. Ja budu mit klidny rezim, jen jsem dala prat,lehce poklidila a pak se budu jenom valet a cist si. Vecer si chceme neco ogrilovat. Takze pohodicka 😊
@veeev super zpráva!!! Věřím, že budou bojovníčci všechny. My jsme taky měli AH, kvůli endometrióze. držím všechno co mám
@crazy_girl3 Dekuju 😘 Nejak tomu taky verim. A jsem vic vyklidnenejsi. Asi to bude i tim, ze me cekaji 2 tydny volna 😁
@veeev tyyyjo, ty se máš...holky, asi budu mít kluka, páč včera v práci mi tři kluci říkali, jak mi to hrozně sluší :D asi je na čase to v práci oznámit :D mám sto chutí si vzít neschopenku a tak týden se jen válet v posteli a nic nedělat
@crazy_girl3 Tak uvidime, jestli porekadla plati 😁👍 Volno by neuskodilo. Je to parada. My si dali dneska k obedu rybu a pak paradne usnuli na gauci u telky. Ted sedime u grilu. A takto to budeme praktikovat cele volno. Navic pridame oar vyletu,do zoo a tak 😀
@veeev skvela zprava! tak at vydrzi vsechny co nejdyl! uzivej si klidu co muzes, nacerpej sily!
My si dneska dovezli malou po tydnu od nasich a rovnou vyfasovali i neter. ale sou to holky sikovny, byli sme v parku pak se najedly umyly a po 10 min cteni usly obe dve jak na povel 😀
@crazy_girl3 jeste si to neoznamila?
nevim cim to, ale za 2dny mam 2 kila nahore, to jim stejne, jen sem zacla vic pit. muze to byt zavodneni? sem zrovna v dobe kdy mivam MS... otekla sem jak...
@veeev taky čekám, jak bojovníčci bojují. Ale určitě jsou všichni ❤
Dneska si volat nemam, az v pondeli. Tak jsem taky zvedava. Byla tam se mnou pani, byla na nativu, vajicko mela a vcera pry taky v poradku oplodneno. Takze to musi vse dobre dopadnout. Vcera vecer a dnes rano jsem myslela, ze mi pukne bricho. I jsem lehce spinila,takze dneska vazne jen gaucink 😁
Anička se narodila 28.6. a roste pěkně 🙂
Holky, tak dneska jedeme na transfer. Mame tam 2 osmibunecna embrya, tak je posleme k mamince 😍 Udelame asistovany hatching a snad to teda konecne vyjde a bude jim u mne dobre. Dve dalsi jsou jeste ve hre, ale ty jsou dnes 4-6 bunecna, tak ty nechame dojet do 5. dne a uvidime. Ale tem moc neverim. Verim tem, co poslou ke mne 😊

Holky, moc dekuji za podporu. Kupodivu lepsi zpravy, nez jsme cekali. Bylo 6 vajicek, ale jen 5 bylo zralych. Tak snad.....zitra si budu volat,jak dopadlo oplodneni. Ale nejak to vic boli, nez kdy driv. Docela pekne jsme si popovidaly s embryolozkou. Rikala, ze u nas PICSI nema moc cenu (vzhledem k tomu, ze spermiogram je horsi, tak uz takhle tam embryolog hleda uplne ty nejlepsi, kterych moc neni). Takze to nebude a misto toho nam doporucila hatching, ze ten by u nas mohl mit velky vliv na uchyceni. A to mi doktorka rikala,ze ten neni u nas potreba. Ale v tomhle verim vic embryologum nez doktorce. Preci jen oni s tema embryama pracuji a dokazi doporucit lepe, co je v danou chvili nejlepsi. Takze jsem se trochu zase uklidnila. Pak uvidime, jak se to bude dal vyvijet a kolik jich bude,jestli dojde k ET nebo posleme na biopsii.