icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
21. srp 2018

@veeev jo tady pohoda 🙂 Terezka je hrozná smutná,že nejel i Lukáš,manžel 😀 jeho si pamatovala,mě ne 😂😂😂

sonisek
autor
21. srp 2018
veeev
21. srp 2018

@sonisek Jak si ty potvurky uz odmalicka radsi pamatuji chlapy nez zensky 😂 Ale fajn, ze jste si to uzili. Me uz zacina hrabat z toho lezeni.

hribek
21. srp 2018

@veeev
@sonisek parta hic😄 at si uzivaji jeeste zbytku prazdnin. Ja dnesek prolezela. Od rana mzitky pred ocima a zaludek na vode. K tomu uz 2.den migrena. A to sem si rikala jak to ted snasim uplne skvele ze mi nic neni. Zitra kontrola akorat misto me dr tam bude jeji kolega kteryho nemam rada. Snad bude vse ok

veeev
21. srp 2018

@hribek Bude vse ok, uvidis. Ty vedra davaji telu zabrat. Ja dneska taky cely den bojuju s bolesti hlavy. Asi to je od krcni patere, ale nevim. Zadny prasek si brat nechci, takze na prd ☹ Snad bude vsem lepe. Od patku se to ma trochu zchladit, tak bude fajn.

crazy_girl3
22. srp 2018

@veeev to máš možná od toho ležení. Já jak třeba dva dny ležím, když jsem nemocná, nebo po punkci zrovna, tak jsem už šílená..Všechno mě bolí, nevím kam se obrátit...fuj. A máš předepsáno jen ležet?

hribek
22. srp 2018

@veeev jo no ja ted na ty migreny dost trpim☹ beru paralen kdyz uz se to neda vydrzet, zmirni to ale bolest zustava. vzdycky tak 2-3 dny a pak dobry a vzdy v dobe kdy by mela byt MS. tak snad uz to mam na tento mesic vybrano... dneska kontrola tak sem zvedava, mam byt 8+6tt. na 9 jeste na 2hodky do prace tak se aspon zabavim

crazy_girl3
22. srp 2018

@hribek těšíme se na fotečku!!! Já měla první migrénu v životě minulý týden a byl to teda masakr. Na bolesti hlavy netrpím, ale tohle byla pecka...lituju vás, kdo to máte pravidelně

luccak
22. srp 2018

@veeev skvělá zpráva, držím moc palečky ať vám to výjde!!!! Jinak po dovolené MS přišla, takže další kolo k doktorům.... zítra mě čeká konzultace na třetí IVF... u Apo měli přes prázdniny zavřeno... a partner měl stejný spermio??

hribek
22. srp 2018

cau holky, tak sem kolem 1 byla nervni, chystala se na kontrolu a volaji me z ordinace, ze pan doktor musi jit k lekari tak me musi presunout. nakonec sem rada protoze nasla misto k me dr na pristi stredu tak snad uz se to nezmeni. jinak bych sla az 5. zari...

sonisek
autor
22. srp 2018

@luccak tak to bychom mohly cca jít spolu do dalšího pokusu ;)

sonisek
autor
22. srp 2018

Ty migrény vám holky nezávidím .. :( ani nevím pořádně co to je..hlava mi občas bolí,ale po prášku to zabere a hotovo 🙂 ale to je spíš z vedra,sluníčka a tak.

My jsme přijeli v půl 8 večer domů a jsem ráda,doma je doma. Navíc to cestování v tom vedru..

sonisek
autor
22. srp 2018

To teď dala ta moje původní klinika na FB...

S radostí oznamujeme, že můžeme našim pacientkám nabídnout novou službu, která pomáhá zvýšit úspěšnost a tím i šanci na početí vytouženého miminka.
Pořídili jsme nový přístroj Time Lapse Incubator Geri, který umožňuje kontinuální monitoring vývoje embryí. Jedná se o speciální kultivační inkubátor, který poskytuje uloženým embryím optimální podmínky pro vývoj. Každé embryo, uložené ve své misce, je monitorováno 24 hodin denně, díky tomu odpadá jakákoliv manipulace s embryi. Embryo je tak méně vystaveno nepříznivým podmínkách, není rušeno a stresováno během embryonálního vývoje. Díky nepřetržitému monitoringu má lékař o každém embryu velké množství informací, což mu umožňuje vybrat to nejkvalitnější embryo vhodné pro embryotransfer.

veeev
23. srp 2018

Holky, nejak mi ted zlobil konik. Vubec mi nenacitala stranka, jakoby neexistovala. Ale uz ti snad pofrci.

veeev
23. srp 2018

@crazy_girl3 Urcite to je od toho lezeni. Rikali mi, ze mam ted 3-4 dny hodne odpocivat. Pritel si to prebral po svem a nenecha me nic delat 😂 Ale vcera jsme sli na prochazku, necha me uvarit a tak. Ze nelezim cely den. Dneska jedeme k rodicum, tak konecne hura do sveta. Ale porad me pichaji vajecniky, ale je pravda ze uz o dost mene 😊

@hribek Ty migreny fakt nezavidim. Mamka je ma, vzdycky az zvraci,tak jsem rada, ze jsem tohle nepodedila. Me zabere pokazde Brufen, do 20 minut mam pokoj. Ale ted se bojim ho brat, dokud nevim, na cem jsem. S tim doktorem to je jasny,ze mas proste jit ke sve doktorce. A bude to v pohode, uvidis 😊

@luccak Moc dekuji. To cekani je na budku. Vlece se to silene. Ale desne se bojim, ze to neklapne. Snazim se na to ale nemyslet. Zatim se pokousim verit 😊 Jojo, pritel porad podobny spermio. Cpala jsem ho vitaminama horem dolem a efekt nula.

veeev
23. srp 2018

@sonisek To jako maji jako novinku kontinualni monitoring? Ja myslela, ze uz to maji vsude 😁 My jsme to dali jen jednou pri druhem IVF (poprve to meli rozbite) a ted jsme to uz ani nedavali. Prijde mi to dost penez za malo muziky 😕

veeev
23. srp 2018

Jinak my mrazacky opet nemame. Bojovali dve, ale jedno odeslo brzo. To druhe se vyvijelo do ctvrteho dne, udelalo obstojnou morulu a paty den to pry vzdalo a totalne odeslo. Takze fakt nevim 😢 Byla jsem na transferu s pani a ta ma zamrazeno 15 embryi??? 😲

hribek
23. srp 2018

@veeev to je skoda ze nemate mrazacky ☹ ale verim ze ty dva co mas u sebe to zvladnou! jo no ty migreny sou naprd, ale muzou byt jeste horsi.... dnes sem se objednala na screening tak 20.9. mame naklusat. snad to do te doby uvalcime, zatim sem to 4x rusila

veeev
23. srp 2018

@hribek Davate mi s @crazy_girl3 velkou nadeji, ze to vyjde 😊

crazy_girl3
23. srp 2018

@veeev ani nevíš, jak moc ti to přeju....Ale teď to budou ty dvojčátka. Jsou tam dva a budou na sebe dávat pozor

veeev
23. srp 2018

@crazy_girl3 😗 Doufam doufam 😁

veeev
23. srp 2018

Holky, na vnitrni strane stehna se mi udelala svediva vyrazka. Myslite, ze to muze byt Utrogestanem? Nejim nic, co bych jindy nejedla a svedi to desne 😣

hribek
23. srp 2018

@veeev to vis ze to ted vyjde. ted je spravnej rok a rikala sem ti ze sem potkala tech 7 capu ne? to je pro kazdou z nas 🙂
jo muze to byt z utrose, ja se skrabu porad svedi me cely telo

veeev
23. srp 2018

@hribek No porad tomu roku verim 😊 Snad me ta magicka osmicka nezklame 😆

Me se prave ta vyrazka udelala poprve. Ale svedi to udesne. Nevypada to tragicky, jen trochu zacervenale a na pohled hrubsi pokozka. Ale mam potrebu to porad drbat. A teda myslela jsem, ze mame nejakou divnou vodu ted. Vzdycky po sprse me pali cele telo, musim se totalne promazat. Tak me vubec nenapadlo,ze to muze byt k tomu 😐

hribek
23. srp 2018

@veeev asi to k tomu bude protoze co ted beru prasky tak mam suchou pokozku, nejhur sou na tom lytka ☹ ta me svedi nejvic ☹ pouzivam excipial lipolotio a pomaha to.

sonisek
autor
23. srp 2018

@veeev ty brdo,nevydržely to,jo :( Tak tyhle dvě byly určitě úplně top a když ne dvě,bude jedno,věřím jim ;)

sonisek
autor
23. srp 2018

To je záhada,jak nekdo má zamrazeno tolik a někomu nevyjde nic :(

veeev
23. srp 2018

@hribek Dneska po sprse jsem myslela, ze si tu kuzi rozskrabu do krve. Ja uz x let pouzivam zpevnujici Niveu pro suchou pokozku a vzdycky super. Ale ted i po namazani silene. Nejvic me svedi ted kotniky a zada.... A teda ta prsa z Utrose, taky hrozne. Boli, hori a zaplat panbuh mam adppn vystrih narvany 😂

@sonisek Kdyby nam rekli, proc nevydrzi, vid? Rikala jsem si,kdyby aspon to jedno. Ale jestli nekdy bude mrazacek, tak to snad pujdu oslavit. Uvidime, jestli ty cervicci neco ve mne vyrabeji 😊

crazy_girl3
24. srp 2018

@veeev víte v mém v světě. Mám to už roky. Vždycky mám období, že každá sprcha je peklo, svědí mě nohy a ruce hlavně, že se škrábu do krve a nikdo neví, co s tím. Pak mám zase třeba měsíc dva klid a pak zase týden toto...Je to prý spojen s játry, tudíž by tomu odpovídalo to, že když bereš hromadu léků teď, tak jsou zatěžované a může se to projevit takto...Je to strašný peklo, soucítím s tebou. Trochu mi to zmírňuje bioderma atoderm, co mám pro malého

veeev
24. srp 2018

@crazy_girl3 Ja tohle mam vetsinou v zime par dni, nez si na to zvyknu. To mam vzdy holene a kotniky rozdrapane. Ale ted je to peklicko. Do toho ta prsa. Kdyz se probudim a vstanu, tak jak se trochu "povesi", tak to je hrozna bolest. A to mam mala pevna prsa 😝 Ty hormony jsou fakt zahul pro telo 😕

Strana