icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

crazy_girl3
28. srp 2018

@hribek aha. Já jsem si právě říkala, co se děje. Kolik teď vůbec jdi? Promiň, strašně se v tom ztrácím, navíc ten čas strašně rychle letí

hribek
28. srp 2018

@crazy_girl3 v pohode, taky se v tom kolikrat ztracim, jak si procitam vic diskuzi 🙂 dneska 9+5 dle papiru od dr. Na kontrole mi jen udelal utz jestli je srdicko ale ze by se obtezoval zmerenim to ne. takze zitra dr zmeri a budu vedet vic, snad to bude odpovidat. porad se uklidnuju tim ze me boli prsa a sem unavena tak ze je vse v poradku. ted mam to kriticky obdobi jeste 3 tydny

crazy_girl3
28. srp 2018

@hribek to už je krásné!!! To nejsi zase tolik za mnou. Já dneska začínám 19.týden....Letí to šíleně. Musím se objednat na druhý screening. Ale taky ti řeknu, po předchozím zážitku jdu na každou kontrolu se staženým žaludkem a dokud nevidím ťukat srdíčko, tak jsem nervní jak pes.
Ty už to dáš, bude vše ok 🙂 Já už si dovoluju pokukovat po výbavičce a včera jsem oznámila manželovi, že potřebuju tak 40tisíc, abych měla všechno co se mi líbí :D :D Jsem ráda, že jsem se zbavila té smrtící únavy, blinkání a bolavých prsou, to bylo akt vysilující. Teď už začínám zase fungovat

veeev
28. srp 2018

@crazy_girl3 Ja si zase rikam, ze radsi ten pejsek vydrzi delsi dobu doma sam, nez aby byl v utulku 😉 No uvidime. Uz me vubec nic neboli,skoro ani ta prsa. Ta bolest me nejak utvrzovala v tom, ze se neco deje. Ale tomu nebudu verit a jeste par dni budu doufat 😊

crazy_girl3
28. srp 2018

@veeev neboj, ono to zase začne 🙂

veeev
28. srp 2018

@crazy_girl3 No doufam.....dneska rano,kdyz jsem delala snidani, tak se mi tak na pul minutky udelalo nevolno. Kupodivu to byl prijemny pocit. Ale spis to prikladam tomu,ze jsem se u vecere prezrala jako to 🐷

veeev
28. srp 2018

@crazy_girl3 Ted ctu, ze zacinas 19. tyden. To je mazec, jak to utika 😊

crazy_girl3
28. srp 2018

@veeev pecka viď. Koukala jsem, že ten pupík už je na mě vidět, musím to fakt říct v práci už :D Já tak do 15.týdne nebyla schopná nic moc jíst, teď už taky chrochtám :D :D

sonisek
autor
28. srp 2018

@crazy_girl3 no tak koukám,že už budes pomalu v půlce 😲

sonisek
autor
28. srp 2018

Já jdu příští pondělí pro "vybavicku"... A jak jsem tam tomu mému říkala o @veeev ,tak říkal,to si necháme taky dat dvě,když budou ne? 😂😂

sonisek
autor
28. srp 2018
crazy_girl3
28. srp 2018

@sonisek no skoro jo no...můj nechtěl o dvou ani slyšet. Má panický strach z dvojčat :D

ten koláč vypadá fantasticky!!

sonisek
autor
28. srp 2018

@crazy_girl3 jsem potřebovala udělat něco s hruskama

veeev
28. srp 2018

@sonisek No vidis, tak dejte dve a je to pojistene 😊 Takze tobe to od pristiho pondelka zacne. Drzim palce, at to dopadne dobre.

Ja ted na zahrade zastrihavala nejake kytky a udelalo se mi tak zle,ze jsem myslela, ze pobezim. Tak potichu doufam, ze je to dobre znameni 😍✊

veeev
28. srp 2018

@sonisek Kolac vypada luxusne...jablecny? Ja asi dneska upecu muffiny z pohankove mouky s bananem a cokoladou. Ted jfu teprve varit obed, bude fazolovy gulas. To zase bude raketovy vecer 😂😂😂

crazy_girl3
28. srp 2018

@veeev aaaa, děti se hlásí o slovo 🙂

sonisek
autor
28. srp 2018

@veeev s hruškama a tvarohem to je 🙂
No vidís, tak to vyjdou obě dvě 🙂 to bude větší raketa než z tech fazolí

sonisek
autor
28. srp 2018

já dělala játra na cibulce a rýži, tak si jdu taky dát. Pak budu skládat prádlo u Horákových a pak můžu do práce...
Včera jsem byla s malym aspon na kole, tak to bylo fajn. A zitra tam segra veze neter, tak tam aspon nebude sam 🙂 ALe on se zabavi. Vcera jsem tam prijela a mel tam vytazene vsechny traktory, kombajn, jsem rikala, ze to vypada jak na Zeme zivitelce :D

crazy_girl3
28. srp 2018

@sonisek tohle období jsme měli taky. Drželo ho to fakt strašně dlouho. Od Bruderu máme všechno, co šlo. Teď přesídlil na lego a od toho se nehne...Nicméně zemědělci se mají fajn ne? :D

sonisek
autor
28. srp 2018

@crazy_girl3 Lego u nas frci uz dost dlouho, tak od ctyr let, a doma toho mame, u nasich taky, jak jsme tam bydleli po rozvodu...a navic manzel toho ma z detstvi taky dost, takze je tu toho...a u nasich v tech valnicich ted vozi kotata :D :D Ale posledni dobou mam pocit, ze i to Lego ho doma moc neba...ale tablet, mobil, to je zlo...snazim se ho casto odhanet, protoze by u toh pak sedel porad a nevnima, co se kolem deje. A mozna zase najedem na rezim, ze v tydnu, kdyz se chodi do skoly, tak na nej chodit nebude a bude moct jen vikendy.

veeev
28. srp 2018

@sonisek
@crazy_girl3
No u me je na prd, ze mam citlivy zaludek a sem tam se mi stane, ze je mi z niceho nic zle. Ale uz dlouho to nebylo....aspon ctvrt roku. Tak snad to neni zas jen ten pitomy zaludek. Ale bylo to fakt hnusny. Ted uz je mi fajn, tak pujdu jeste na ty muffiny.
A kolac s tvarohem a hruskama....luxus. Zrovna vcera jsem dostala par domacich hrusek, tak ho mozna taky ozkousim.
Jo, deti a hracky. Od kamaradky dvoulety klucik ovlada mobil snad lip nez ja. Nastesti u nas na navsteve ma jinou zabavu. Chodi mi otrhavat zahradku. Vzdycky na me vola Verko pojd a ukazuje, co chce ochutnat.....rajcata, mrkev,kedlubny 🤣

sonisek
autor
28. srp 2018

https://www.prozeny.cz/clanek/babicciny-recepty...

tady recept a dávala jsem jen polovicni napln, takze jen jeden tvaroh atd, a bohate to staci a je vybornej teda

crazy_girl3
28. srp 2018

@sonisek no malej taky objevil kouzlo tabletu a YT, tak by tam nejraděj seděl furt...teď v tom létě jsem tolerantnější, ale těším se, až zase začne školka a bude režim.

@veeev já mám zase žaludek držák a proto vyzvracet se bylo za odměnu. Ani prsty do krku mi nepomáhají, bylo mi furt jen zle a zle a když už jsem se nááááhodou vyzvracela, tak to bylo ulevující. Manžel se mi směje, že se snad konečně naučím na starý kolena zvracet :D

luccak
28. srp 2018

Holčiny.... tak jsem minulý čtvrtek se byla ukázat u Apo a řešit co dál, zda třetí IVF... doktorka projela všechny naše papíry a chtěla kontrolní spermio plus znova zkouška léků pro manžela, který měl po nich normu.... a nabídla nám IUI, tak jsem souhlasila... v pondělí jsem byla na kontrolním utz a mám jedno dominantní vajíčko... a dnes proběhlo IUI, s tím, že manžel nechal vzorek a tím se udělal nový spermiogram... a zjistilo se, že má stejné jak měl... oligo... takže nasazený léky na 2-3 měsíce, kvůli jeho hormonům (onehdy mu něco vyšlo a měl to nasazený a po nich měl normu). Takže teď se uvidí, jak výjde IUI (což mávám nad tím rukou, že jen hokus pokus), jinak až za dva či tři měsíce se dáme na třetí pokus IVF..... doufám s lepšími výsledky... Jo a dnešní doktor na mě - no vy taky nic moc nereagujete... jakože na stimulaci vaječníků... fakt podpoří... a nejsem na to tak špatně... při prvním 8 vajec a při druhém pět...nooooo... držím nám holčiny palečky, snad to výjde... jo dnes také hezké datum 28.08.2018 🙂

hribek
28. srp 2018

@luccak nechces zkusit jiny centrum?mozna by zo mohlo pomoct. Jinak drzim pesti. Kdyz tomu clovek moc nedava vetsinou se zadari.
@crazy_girl3 jo no snad jo. Uvidime co zitra. Jo kdybych byla tech 19tt tak uz si viskam😄

luccak
28. srp 2018

@hribek taky už nás to napadlo.... to by bylo nové kolečko vyšetření atd že?? a jak to vůbec je s těmi pokusy IVF na pojišťovnu? zda nevíte holky - 4 x na člověka? nebo když půjdu do jiného centra tak už mám jen dva pokusy že??

veeev
28. srp 2018

@luccak Pokud nam to ted nevyjde, tak taky budeme menit car. Akorat u nas by se jednalo uz o 4. IVF. A jinak mas celkem tri pokusy hrazene pojistovnou. Pokud si ale prvni dva pokusy das jedno embryo,mas celkem hrazene 4 pokusy. A vztahuje se to ne zenskou a je jedno v jakem caru.

veeev
28. srp 2018

@luccak Ale divim se,ze na oligo vam davaji nejake leky. U partnera taky zjisteno oligo a nikdo se nad tim ani nepozastavil. Dokonce mu jednou vysel i nejaky ten tera...neco.

veeev
28. srp 2018

@crazy_girl3 Tvuj zaludek zavidim. Me driv zlobil tak, ze jsem se v noci vzbudila a slo to ven. A pak uz jedine spanek vedle kyble. Potom, co jsem hodne upravila jidelnicek je to o 90% lepsi.....obcas me jen boli zaludek,ale nezvracela jsem ani nepamatuju 👌

sonisek
autor
28. srp 2018

@luccak my měli 2 pokusy v jednom centru a teď jsme na třetí pokus přešli jinam. A jelikož jsme měli hotové imuno,genetiku,tak tady už to nechtějí...jen teď budou brát krev jako kvůli žloutence atd. A v pondělí jdu nafasovat injekce.

Strana