icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

crazy_girl3
31. srp 2018

Ja jsem četla Temné hlubiny a na dovolené jsem to zhltla snad za tři dny. Teď se chystám na další jeho knížky...
@veeev Určitě to vyšlo. Já i s tímhle prckem zašpinila, takže jsem panikařila a vzdávala to, že to je jako minule a potratím, ale je to bojovník a drží se. Za 14dní jdu na kontrolu, vždycky se nemůžu dočkat a mám strach, aby bylo vše ok. 19. jdu na 2.ultrazvuk. Muž má zase službu a nikdo mu to nevymění...On to rptě fakt snad uvidí poprvé, až se narodí :D

veeev
31. srp 2018

@sonisek Nam zbylo maso jeste ze stredecniho grilovani,tak jsem ho hodila do trouby pod gril,k tomu brambory a hotovo. Ale pred chvili jsem objevila pred vchodovkama igelitku se svestkama, okurkama,rajcaty a paprikou. Tak zjistuju, jaka mila sousedka me potesila 😁 A hned jsem udelala k obedu okurkovy salat a v troube uz mam svestkovy kolac 😍

veeev
31. srp 2018

@crazy_girl3 Desne se bojim. I dnes spinim. Ale ms to zatim neni. Tak uvidim. Mozna udelam test uz zitra rano. Ja asi uz potrebuju vedet a tohle je fakt na budku 🤔

veeev
31. srp 2018

Holky,proto miluju plzenskou zoo 😍

sonisek
autor
31. srp 2018

@veeev ty jsou boží 🙂
Až sem pojedete,dejte vědět,mužem taky 🙂

sonisek
autor
31. srp 2018

My vlastně letos ani nebyli...jen malej se školou

sonisek
autor
31. srp 2018

@veeev to čekání je nejhorší,jestli jo nebo ne...

crazy_girl3
31. srp 2018

@veeev jsem pro! Já jsem snad zvědavější, jak ty. Myslím na tebe a držím vše co mám!!!!

veeev
31. srp 2018

@sonisek My ji mame moc radi. Byli jsme tam vcera,kdyz bylo pod mrakem, takze bylo i malo lidi. Poraf vyhlizim zirafy, abych si je mohla pohladit z te "terasy" vevnitr a oni jsou mrchy porad venku. A to jsme tam byli i v osklivem pocasi. Minule mel pritel fotku s opickou a ke mne vubec nechtely, tak jsem si to uzila vcera ja 😁 Az pojedeme, dam vedet 😉

@sonisek
@crazy_girl3
Povidejte mi i cekani. Jsem uz uplne mimo. Na nic jineho skoro nemyslim. Pritel dela plot,tak mu tady pomaham drzet par veci, aby to bylo v rovine. A furt na me hulaka, at nezvedam ruce,at se neohybam pro tamto a at nic nenosim. Sice to nedava tolik najevo, ale myslim, ze je z toho na prasky vic nez ja.

sonisek
autor
31. srp 2018

@veeev ti chlapi nedávají asi nic najevo,ale vnitřně musí taky asi trpět....

Z jiného soudku ..my třeba v práci čekáme kontrolu ( kontroluje časy spotřeby,teploty,čistotu,no prostě vše) a jelikož jsme v červenci dopadli blbě,měl přijít znova do 27.8.a on stále nikde,pořád ho vyhlizime,čekáme,vše aby bylo perfect...a furt nic. Můžu to přirovnat k tomu čekání na test,z mé strany,protože je to fakt psycho ... Ale minule jsme dopadli blbě,kvůli kravine...a to před 14 ti dny přišla hygiena a ve 20h,na kontrolu,že nějaká ženská nás udala,že si u nás koupila twistera a pak se posr...bůhví z čeho,že jo...hygiena nic neshledala,naopak viděla,že není možnost aby něco prošlo apod,když se to pořád prodává a vše mělo teplotu jak mělo ..

hribek
31. srp 2018

@sonisek to je mazec to udavani, kdovi z ceho to mela. ja byla vcera s holkama na babinci. dali sme si jidlo bylo vyborny a ja pak sr... jak blazen, ale pricitam to k tomu ze sem si dala grilovanou zeleninu ktera byla celkem mastna a jak ted dodrzujem rezim tak mastnyho moc nemame a telo se s tim nejak muselo vyporadat, ale nenapadlo by me volat na hygienu ze v hospode udelali blbe jidlo....
@veeev neboj dobre to dopadne! ja zaspinila pred mesicem hned po sexu a taky sem byla vyplasena.... treba jen praskla nejaka zilka nebo neco. drzim pesti na nedeli a smekam ze to tak dlouho vydrzis!

crazy_girl3
1. zář 2018

@veeev tak co???? Nemůžu spát, tak od půl šesté nakukuju

hribek
1. zář 2018

@veeev taky na tebe myslim a drzim vse co mam!!!!

veeev
1. zář 2018

Tak holky bohuzel. V noci me desne bolelo bricho,rano taky. Porad spinim a test je snehobily,takze ocekavam ms a opet nic 😢

veeev
1. zář 2018

Moc vam dekuju za podporu, jste skvele. Nejak to uz nedavam 😔

sonisek
autor
1. zář 2018

@veeev neeee :(

hribek
1. zář 2018

@veeev ach jo ☹ to me moc mrzi ☹ drz se kocko, pis kdyz budes potrebovat podporu, sme tu pro tebe 😘

crazy_girl3
1. zář 2018

@veeev nee!!! Já tomu tak věřila!!! To mě fakt strašně moc mrzí. Jak píše hribek, jsme tu pro tebe!!

veeev
1. zář 2018

@sonisek
@hribek
@crazy_girl3
Dekuju moc, moc si vas vazim,jste skvele. Nejak jsem tomu taky ted verila,udelali jsme pro to kde co. Dnesek bude stat za prd, zitra uz to bude lepsi. Premyslim, ze bych jela do lazni a dala se tam dohromady jak psychicky,tak zdravotne 😊

hribek
1. zář 2018

@veeev jj zkus, myslim ze by ti to mohla proplatit i pojistovna kdyz ti to dr napise. Hlavne bys prisla na jiny myslenky

veeev
1. zář 2018

@hribek Urcite bych si to nechala napsat a s cistym svedomim odjela na 28 dni 😁 Cetla jsem, ze pri lecbe neplodnosti mas narok do 40 let na dvoje lazne. Sahla bych si tam na Frantika a to by bylo, aby se nezadarilo 😊

luciebx
1. zář 2018

@veeev je mi líto co dnes prozivaš. Lázně určitě domluv. 😍

veeev
1. zář 2018

@luciebx Uz je to lepsi. Docela jsem se srovnala. Ale pul den to chtelo. Taky jsem vyzehlila mega velkou haldu pradla, takze psychicky ocistec.

luciebx
1. zář 2018

@veeev mě taky zehleni pomáhá.

hribek
1. zář 2018

@veeev no to teda😄 jo no nejlip pomaha prace. A vybrecet se, teda aspon me😉

veeev
1. zář 2018

@luciebx
@hribek
Pritel sel kopat na zahradu svody...lehce prselo. Potreboval taky byt chvili sam a srovnat si to v hlave. Ja vyzehlila, pustila si k tomu muj oblibeny koncert Muse (mrknete,uzasna kapela a nejlepsi koncert z Rima rok 2013), takze uz to nejak zvladame. A dala jsem to kupodivu i bez breku. Uz jsem asi na breceni otupela, ale myslim, ze to zase v sobe dusim. Az to vsechno vyleze ven, tak to bude mazec.

linusha
2. zář 2018

@veeev ahoj já sem moc nepřispívám spíš už jen nakukuji. Ale každopádně mě moc mrzí, že ti to nevyšlo. Lázně je skvělý nápad. Já byla v loni na podzim a vřele ti je doporučím. Je to neskutečný balzám na duši i tělo. Strašně moc jsem se tam dala do kupy. Sice nám IVF nevyšlo ani potom, ale hodně věcí se zlepšilo a nabrala jsem tam druhý dech a odvahu do dalšího boje 🙂

sonisek
autor
2. zář 2018

@veeev ty jo,lázně fajn nápad 🙂 Dokud můžeš,tak určitě jed ;) A práce taky hodně zabírá na zahánění myšlenek ...žehlení super!!

sonisek
autor
2. zář 2018

Ja teda nemusím nic zahánět,zatím,tak za tebe 🙂,tak už tu ráno dělám vafle,mám připravené hovězí na rostenou 😀 A jelikož ségra jede k našim,tak malýho přivezou oni,tak tam nemusíme 🙂 V pivovaru je festival polévky,tak uvidime jaké bude počasí odpoledne,že bychom tam skočili

veeev
2. zář 2018

S tema laznema jsem se nejak szila. A zabalila bych si nejradsi hned. Ja miluju lazne a vse okolo. Takze prochazka po kolonade,super. A mozna bych si odpocinula od toho klasickeho stereotypu...do prace,z prace,vikend prace na baraku, navsteva rodicu.....chce to zmenu. Premyslim, jak totalne zamestnat hlavu....takze pokukuju, ze bych se konecne pokusila prihlasit na vysokou 😁

Strana