Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@sonisek Tak to ja bych musela nekam bez matiky. Tu bych vazne nedala. Ja jsem chtela na policejni akademii, ale tam brali vzdy kolem 30 lidi a hlasilo se kolem 500. Nejlip jsem to dala na 36. misto. Ale vic ani tuk. Ani na odvolani. Mozna je na case se tomu vic povenovat. A nebo mrknout po jine skole.
Dobré ráno 🙂 Tak dítko ve škole a já jsem nervní,co nám řeknou v CARu..jdeme na 11tou a i když vím,že dostanu domu injekce,tak stejně je člověk napnutý
@sonisek taky jsem dneska odevzdala dítko do školky, do třídy se mu moc nechtělo, ale zase to bude dobré. Držím pěsti na odpoledne, zase se aspoň něco pohne.
@veeev a jdeš na kontrolní krev či tak něco? Studovat klidně jdi!!! Já chci jít ještě taky, jenže doktorantské v mém oboru nepřipadá v úvahu, takže začnu někde něco znovu. Uvidím, co na mateřské, pokud nebudu chodit do práce, tak asi taky do něčeho půjdu, možná práva nebo ekonomka, mě je po studiu smutno 🙂
@crazy_girl3 já myslela,že už jste taky školní 🙂 Tak to je pohoda se školkou ;)
@sonisek nene, Jiřík měl v červenci teprve 5 . Té školy se děsím, školka je pohodička
@crazy_girl3 takže příští rok škola?
@sonisek pokud nedostane odklad, tak jo. Uvidíme, jak mu to půjde. Je chytrý a šikovný, jen u ničeho dlouho nevydrží...ale má ještě rok před sebou, tak uvidíme, jak to bude a co mu doporučí paní učitelky
@crazy_girl3 já když vzpomenu,jak mi učitelky ve školce říkaly,že by malého do školy nedávaly,že to nedá a budeme mít problémy,že nevydrží atd. Ale malý je lednový,takže do školy šel v 6,5 letech a odklad bych mu nedávala. A zvládli jsme to dobře 🙂 A už je ctvrtak 🙂
@sonisek no on je na konci července, takže to bude mít hodně naknop. A když vezmu, že tam bude s dětma i o rok staršíma...no uvidíme
@crazy_girl3 Jeste jsem byla dnes na krvi a potvrzeno, ze je negativni. S pritelem si dame tak tyden oraz a pak zajdeme jeste do Podoli a necham si napsat ty lazne. At to nemusim resit v novem caru. A po tech laznich bychom se rozhodli co a jak dal. Asi budu pro si dat delsi pauzu, at se dam poradne zdravotne do kupy. Porad verim, ze se muze stat zazrak prirozene, tak budu dal doufat. Ja na vysoke nebyla, ale je to muj sen a navic bych byla prvni v rodine 😁
@sonisek Tak dej vedet, jak jsi dopadla 😊
@veeev já myslím, že to je skvělý nápad ty lázně. Vypnout, uvolnit tělo i mysl a pak jít do všeho plní energie....Zkusila bych se přihlásit i do té studie
Jeste pro pobaveni,no,spis smutne....v Podoli se me sestricka ptala, jak to vidim, tak jsem rikala, ze bidne, ze uz to vim. Ta sestricka je strasne fajn. A ona mi zacala rikat,kdy muzu prijit na KET,jaky budr postup apod. Nejdriv jsem ji nerozumela a kdyz mi to doslo, tak jsem ji rekla, ze zadny zmrazeny nemame. Docela se stydela a me vlezl silenej knedlik do krku. Muzou se ale aspon kouknout do papiru....
@sonisek taky pěkná zásoba :( držím pěsti
@sonisek No to mas taky slusnou naloz....mi rekni, ze se taky musis porad opicit 😂😂😂 Obema nam nevydrzelo nic na zamrazeni, pred tretim pokusem obe cystu... tak drzim moc moc moc palce, at hlavne ten vysledek mas konecne jiny,nez ja 😘 A lazne bych rada treba v listopadu. To by bylo supet i kvuli praci. Nechtela bych urcite v prosinci a v lednu uz nam zacne v praci blazinec az do cervna.
@crazy_girl3 Urcite se do te studie zkusim prihlasit. Treba se jim po tolika neuspesich nebudu hodit, ale za zkousku nic nedam 😁
Tak jsem se jim do studie prihlasila, vsechno jsem jim tam vypsala,tak uvidime, zda budu vhodny kandidat 😁
@sonisek Ja si myslim, ze nas nevyberou, protoze mame za sebou moc neuspesnych pokusu a predpokladam, ze v te studii budou chtit co nejlepsi vysledky. Ale to neva, mam ciste svedomi, ze jsem to alespon zkusila 😉 Ver,ze tobe to urcite vyjde. Rok 2018 je magicky, takze to musi vyjit alespon jedne z nas. A kdyz to nevyslo mne, tak to jednoznacne musi vyjit tobe 😍
Sice to na mne nezabralo, ale zkus ten vitamin C...."predavkovat se". Treba to fakt pomuze. Doporucila mi to ta geneticky a ona porada i seminare, jak skodi chemie pri oplodneni, jak se stravovat apod. Mam doma jeste nejaky letacek od ni. Minimalne tim ceckem nic nezkazis. Pry to ma mit pozitivni vliv na udrzeni embryii. A nejvic vitaminu C je v Acerole.
Ja uz jedu domu z prace, jedeme nakoupit do Globusu a pritel se necha ostrihat 😁 Ale do toho me zacalo tak strasne bolet bricho....ms prisla v plne parade 😣
@veeev my měli domácí kadeřnictví včera doma 🙂
Já stále doufám,že jak zemřela babička,pak v červenci malýho prababička z jejich strany,tak že snad se musí stát nějaký zázrak...
Nakonec jsme s malým byli v bazénu a bylo to fajn 🙂 Hlavně tam skoro nikdo nebyl,to byla paráda oproti létu.
A teď jsme tu hledali obaly na knížky,co dostal už v červnu,tak naštěstí tu máme zásoby a obaly zatím máme ...teď dělají hrozně atypické učebnice :(
A "musela" jsem jít lžící na Nutellu,fakt jsem ji dneska potřebovala jako sůl
@sonisek já nutellu nekupuju. Vždycky jí jednou namažu na palačinky a zbytek sežeru...kor když jí kupuju přímo Německu
Holky, a znate svestkovou nutelu? Ja ji miluju. Letos jsem zase zavarovala. Jsou to jen svestky, cukr a kakao a ja tam jeste pro chut davam trochu horke 70% cokolady. Je to jine nez nutela, ale na ten samy zpusob a luxuska 😁
@veeev to neznám a teď v těhotenství na tom nechci vůbec přemýšlet. Normálně sladký vůbec nejím, nějak mě to neláká, ale jak s Jiříkem, tak i teďka, jsem úplně cukrový závislák..snědla bych všechno sladké, co potkám
@crazy_girl3 Ja si to omlouvam tim, ze je to ze svestek a je to zdrave 😁
@veeev to je vlastně pravda :D :D

@veeev tak to seš dobrá,že bys šla studovat. Mne už by se nechtělo a hlavně nemám to buňky 🙂 Tenkrát jsem už pracovala a hodně spolužaček bylo na VS a nějak se mi zastesklo po učení,tak jsem šla 3 roky po mature na přijímačky na vejsku,udělala jsem je,nastoupila a neudělala ani první semestr a vyprdla jsem se na to,kvůli matice.