Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Tak do té studie (zdarma IVF) nemůžu. Nesplňuji dva základní body a to, že nesmím mít PCOS, které mám a navíc můžu mít za sebou max. 1 IVF a já mám 3....sakra 🙄
Ahoj holky, ja sem na sladky desne. Snazim se jist podle nutric.poradkyne ale posledni dobou potrebuju neco sladkyho. Malo piju. Dneska sem byla na odberech. Rano jeste v praci a zitra jdu zas. Za 14dni na screening a za 3tydny zas praha a malickova
@sonisek Asi jsem ani nepočítala, že by nás vzali, takže ani žádné zklamání. K dr. zatím nevím kdy jdu, ale tenhle týden se chci objednat a zajít tam max do 14 dní, abych si zažádala o ty lázně.
@hribek Já se nějak úplně nedokážu vzdát sladkého. A přitom bych měla, protože sladké může také způsobovat PCOS. Ale sladké miluju.
@crazy_girl3 jako včera to byla docela komedie,mi přišlo....a ona i Výměna před tím byla totalka 😤
@sonisek výměnu jsem viděla jen kousek a malé lásky teda nic moc. ta první série mě bavila tak nějak víc. Teď mě přijde, že tam jdou jen takový "divnolidi" pro peníze...nevím no...a to by člověk řekl, že jsem nahormonovaná, ale ani slzička neukápne. Dřív jsem řvala jak želva a teď se tak nějak trochu i směju...
@crazy_girl3 tak i když tam jsou prostě lidi "jiný",tak stejně ten moment,když to dítko vyleze a dají ho na ni,je prostě úžasnej a ti chlapi jak pookreji 🙂
Dneska mi to ale děsně nebaví v práci :( Už se těším,až budu moci v sobotu nevstavat na budík 😀 Navíc jak manžel má odpoledni,tak se nevidíme a jsem z toho smutná... Já až si zacnu pichat poradny hormony,tak bude asi s psychikou coro moro...😤
@sonisek to jo, úplně si vybavuju ten pocit, kdy Jiřík vykoukl na svět. Zároveň jsem včera přemýšlela, kolik je "práce" a probdělých nocí, než trochu povyroste a muž mi říkal, že na to asi není připravenej a že tohle těhotenství snáší hůř, jak to první :D :D To je tím, že už víme, co nás čeká :D :D jinak s tím vstáváním ti tak rozumím...už jen zítra a pak se snad zase konečně vyspím...I když můj vnitřní budík a plnej močák mě stejně vzbudí o půl šesté i v sobotu...rrrrrr
@crazy_girl3 no můžu ti říct,že jak jsem K.O. z toho vstávání do práce,pak odpol je člověk mimo a představa tady mít miminko a probdene noci,ou jeeeee,to bude jízda 😂😂😂 ale zase bude miminkoooooo 🙂
Zas je fakt,že si můžeš i přes den zdřímnout s mimcem. Navíc Tomík je velky a je to pohoda celkem.
A zrovna přemýšlím,že v srpnu to byly 4 roky,co jsem vysadila prášky a nechala tomu všemu volný průběh... sakryš
@crazy_girl3
@veeev dik holky doprala bych si ale nemuzu moc. Uz takhle je vaha oskliva. Tesim se az prestanu utros a duphaston a rikam si ze pak trosku odpuchnu..... bojim se pak cukrovky kamoska ji mela a musela drzet dietu. Je fakt ze pak to co do te doby pribrala tak dala dolu a k porodu sla s 2kg nahore
@hribek já otěhotněla 100kg rovných, takže asi můžeš být v klidu...za první 3 měsíce jsem shodila na 96 a teď už roste pupík tak tloustnu zase. hlavně už mi není špatně a můžu jíst...bohužel :D :D cukrovky se taky děsím. a s Jiříkem jsem měla špatné i jaterní testy, tak jsem musela držet i jaterní dietu. blééé
@sonisek přesně tak to máme. jakože co? Fakt jsme se do toho uvrtali znova? uf....ale to mimuško krásné a mazlení a úsvěmy...no nemůžu se dočkat. Teď tam denně řádí, jak utržené z řetězu, takže jsem klidná, že mám kontrolu, že tam pořád je a že je v pořádku. Je to strašně uklidňující 😍
@crazy_girl3 no ja mela 96 to sem stahla na 88 a ted se pohybuju kolem 89. Nechci moc nabrat. S malou sem nabrala az ke konci a celkem 15kg a z toho 11 zustalo v porodnici.
Tak jdeme do Podoli pristi tyden v utery. Nejdriv si necham napsat ty lazne. Snad s tim nebude mit problem. A pak mame seznam dotazu,na ktere se ji chceme zeptat. Verim tomu, ze nas jenom utvrdi ve spravnem rozhodnuti jit jinam.
Já mám v plánu hubnout "až pak" 😂😂 s malým jsem nabrala dvacet,na stovku, v porodnici nechala 11kg a zbylých 9kg šlo asi do 3 měsíců dolů...a pak jsem začala kynout a teď jsem na stovce taky :( Ale rikam si,že v tehu stejně naberu,tak že to dám dolů pak vše a vic
Čau holky,jak trávite víkend? My včera byli na rozhledně v Plzni a podívat se k Berounce. A dneska jsme byli u našich a přivezli jsme si domů jedno koťátko,že si ho večer vyzvedne jedná paní,co ho chce,tak tu máme zábavu, i když se zrovna uvelebilo,že bude asi spinkat
Ahoj, my měli víkend odpočinkový. Jen sem tam nějaká návštěva a pomalu se pouštíme do zahrady, příští rok nás čeká kompletní rekonstrukce (bazén, garáž s dílnou, nová pergola, gar.stání..je třeba to celé překopat, tak se začínáme připravovat...Jinak jsem fakt hrozná, ale včera jsem si koupila kočárek...Paní na bazárku prodávala přesně to, co chci, za super peníze....tak jsem jela. Samozřejmě jsem si to odůvodnila, že teď už se začne nakupovat na vánoce a bude míń peněz atd...jsem hrozná, ale mám z něj strašnou radost 🙂
@crazy_girl3 tak super. A jakej si chtela?
Ja sedim u obvodacky potrebuju pichnout injekci. A sem blba ze sem nesla pozdeji. Pani naproti me chrchle uplne mazecky. Tak snad nechytnu zadnyho bacila. Bych si nakopala😐
@hribek co přednost? Já toho teď 2x využila k obvodakovi. Ťukla jsem, že potřebuju to a to a že jsem ale těhotná a šla jsem hnedka. Jindy už se mi toto nepoštěstí, tak toho musím využít :D :D
S Jiříkem jsem měla Britax a milovala jsem ho, tak jdu do něj trapně zase. Ale trojkolku (celkově se jich prodává málo) se specifickou korbičkou. Tohle navíc paní prodávala i se sedačkou, vše za super peníze...no šli jsme do toho a já mám radost, že mám to shánění z krku a od jednoho člověka, že nemusím vše shánět zvlášť

@crazy_girl3 já zase jsem na sladké,no...mě někdo neuzene na chlebíčky,chuťovky apod 😂