Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
no já jsem tam seděla ve svetru, dali jsme si oběd a já sem zalezla domů, manža ten se opaluje, blázen
holky musím vám napsat, že můj muž je fakt magor, šla jsem mu ven něco zanést a hledám ho a on leží na střeše altánu a opaluje se, já tady mrznu ve svetru a on takový vegoš.Hodila jsem fotku do alba 🙂
Teda berus, tato fotka nemá konkurenci 😀
ale paří na něj dobře to sluníčko, ale nic se nemá přehánět 😉
Luci, já už tady baštíííííím 😝
jo to on je, už od 1,5roků mluví ve větách, vyrůstá mezi dospělými, tak to tak pak vypadá, včera mu říkám, chceš džus, a on na to né dám si maximálně fantu 😀 a to tak je s ním pořád. Je sice trošku aktivní, ale lepší takové dítě, než takové to usedlé, zakřiklé. Minulý rok v létě nám doma zkolaboval, volali jsme záchranku a odvezli nás do nemocnice, tam jsme týden leželi, pořád jsme chodili po různých vyšetřeních a nic mu nenašli, prý byl jenom vyčerpaný, poslali nás i k dětské psycholožce, sice nevím proč, no a závěr byl, že je nadprůměrně inteligentní, jé nechci aby to vypadalo, že se nějak chvástám, jen bych tu dobu už nechtěla zažít, když je dítě nemocné, je to to nejhorší ☹
teď jsem dožehlila, včera jsme museli koupit novou žehličku, páč mi ta předešlá odešla 😒 to se teď žehlí jedná báseň🙂
já už jsem taky tady, pořád chodím doma a hledám co bych si dala k jídlu,mám na něco chuť a nevím na co.
Kat tak to musí být požehleníčko, já mám taky plný koš prádla, ale manžel mi to zakázal žehlit, že to udělá sám, jsem zvědavá kdy 😀
ty jo, tak i žehlit chce, to je opravdu dobrý. Já ráda žehlím, úplně při tom vypnu , mám prkno vždycky u telky a prostě žehlím a žehlím a najednou už je to hotovo.

a dítka klidně můžete vzít sebou 🙂