Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
jakou čárku?dávala testík do albíčka...já už jsem ponaučená..nikdy nebudu testovat před ms..ale až po..protože i mi se ukázala čárečka a nic z toho nebylo...
asmeena nam ukazovala testik vyfoceny na mobilu a byla tam. ale me se to taky stalo a ne jednou,ze tam byla a nic 🙄
ocko ty jsi ted po inseminaci a po snazenicku s manzilkem tak drzim palecky... si rikam ze je jaro ze se vsechno mnozi tak ze i tady se to zacne rozmnozovat a s tehulkama se roztrhne pytel.
a co michinka uz je doma,bobek nas statecny 😔
ocko tak to mame stejny termin MS,akorad ja ji ocekavam na 100%,ale ty ji pekne odezen...
já na iui nebyla...jen jsem se snažili sami...
a co michinka,víte o ní něco??
v praci dobry a v patek mame po smene 50-satku tak se tesim ze zaparime a pak mozna jeste nekde vyrazime...
nic mizim dobrou noc,jdu kouknout chvili na bednu a spinkat.
já pařila včera v práci...přišla jsem až ve čtyři ovíněná 😀
měj se kaczule,hezkou dobrou noc 😵
ahoj holky,jsem pořád v práci tak už tady nestíhám tolik chodit,co je tady nového?nemám šanci vás dočíst?třeba nějaká nová těhotná?
Hezký večer Kelišky,taky se tady nějak teď nemůžu dostat,jsem na zahradě a užívám sluníčka a dlubu se v zahradě.
evi kočárek moc pěkný.
jé ahoj rony prosím mám prosbu,neznáš nějaké léky na zlepšení spermiogramu,konečně to přítel chce řešit a nevím co na to je ☹
Holky někde jsem četla,že testovat před mrchou není dobré,můžeme být těhu,ale s mrchou to nějak odejde.Prý je to normální a my o tom ani nevíme.
Ahoj bobinko,no nejlepší výsledky měl manža po vitamínu E,A ještě jsem do něho rvala nějaké vitamíny v tabletách.A taky jsem kupovala profertil,ale po něm nevím výsledek,protože už to jarošek nechtěl řešit a šli jsme rovnou do dárce.
aha já na to kouknu na internet no my dárce nechceme,tak to ještě zkusíme,děkuji
pekny vecer holky.taky jsem to nekde zaslechla a je to zajimave ale takova je priroda
Roni co ty na to?....viz dole
kat77 • snž • Dnes ve 14:22
Která pravidla porušuje: | Zruš Ahojky...
Spasinko tak to je super, že je to v pořádku
Dnes jsme byly s Luciankou na kafčo, tak jsme to všechno proklábosily jak se patří. Říkaly jsme, že ke konci května, bychom mohly udělat ten srazík v tom Klokočůvku na Švamlově mlýně a pak se projít na Maria skálu, co vy na to kelišky z OV? Udělat si takový výlet nějakou tu sobotu ke konci toho května? Je tam fakt krásně
kat77 • snž • Dnes ve 14:43
Která pravidla porušuje: | Zruš tady se můžete kouknout...http://www.svamluvmlyn.cz/
ahoj to jsem ráda,ža tady nejsem zase sama.Ještě užívám poslední volne dny a to krásné počasí.
Já bych byla pro už jsem to tady psala a tak se mi to líbí,že uvažujeme s manžou,že se tam o víkendu zajedeme kuknout a uděláme si výlet.
to je dobře, taky si to teď užívám, hodně chodím ven s pejskem na procházky a užívám si toho tepla
Kdysi míval kolem 30mil. pak to spadlo na 16 mil. a jak jsme byli ve ferťasu tak měl 4 mil. a pak už jen 1 mil.tak jsem se na dárce ptala já a jarošek mi to jen doporučil,dokonce mi dárce navrhoval i kdybych šla na IVF.
Roni je to vážně prima výlet a mimo to je tu kousek bobovka a různé atrakce pro děti, bylo fajn, kdyby se nás tady sešlo víííc kelišek 😉

Berus jak se cítíš? Myslím na Tebe a Spasinku...moooooc vám přeji ať to vyjde 😉