Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
Rozi, třeba jsem provedla něco strašlivého v minulém životě 😀
Holky, dělám si z toho všeho legraci, ale dpufám, že si nemyslítei, že jsem až takový cynik a že je mi to jedno
No nic jdu něco porobit,dobře se tady klábosí,ale práce stojí.Já zase nakouknu. 😉
Berusko, v sobotu jsme slavili u Markety v Loučkách její 25 naroz., mám Tě o dni pozdravovat, jen jsem jí řekla, že se známe nic víc 😉
Spasinko ono je to určitě lepší to brát tak jak to píšeš,ale je jasné,že tě to mrzí,ale musíme jít dál a čekat,že příjde v ten pravý okamžik.A on určitě příjde.
spasi tomu nevěřím 🙂
jsi skvělá, že jsi tak silná. dodáváš ostatním sílu bojovat a nevzdat se. to jak jsi psala o té adopci je jasný důkaz toho, že máš srdíčko na správném místě 😉
holky zdravím a moc bych se ráda zeptala zítra jdeme na pohovor k Sobkovi do OL.cmám za sebou opakované potraty v začátku,léčba z jiného centra je PGDale bohužel nějak se nám do toho nechce hrůza peněz ,dávali vám před IVFtřeba prednison
spasi ty jsi velká bojovnice,holky z tématu ivf duben/květen jsou po ivf všechny těhulky, dokonce jedna měla 3 foliky, z toho 3 vajíčka, 2 se oplodnily a má jednoho mrazáčka, to mi dodává sílu a naději, že ještě nic není ztracené, už ať je zítřek a vím na čem jsem 😒
berus myslela jsem na tebe včera, to bude v pořádku, musí 😉
Capenko, peníze budou vždycky a když po něčem moc toužíš, tak uděláš proto cokoli...prednison jsem brala před 1 IVF, ale teď už dr. íkal, že ho nebude dávat a poradil mi vitamíny, které mají vesměs stejné složení a účel FEMIBION 800 a samozřejmě Calibrum Baby Plan
teď jsem si tady vzala odlakovač a musím si odlakovat nehty na nohách ty umělé nemám,tak pro jistotu 😀 Holky a řetízky a prstýnky taky asi sundat co?
já vím, ale nevěděla jsem jak to mají, když teď Petr odešel, všechno se tím zkomplikovalo
no to má holka blbé, koupí si spolu barák a pak se rozejdou,a teď mu to má ještě splácet 😖
Takže pojedu zítra nenamalovaná, bez řetízku, no to budu vypadat. Říkali, že si nemám nic brát sebou, že mi tam všechno dají, jsem z toho nervní 😒
holky jsem si vubec nevsimla ze uz jste na daLSI STRANCE.............ja si porad rikam co je ze nikdo nepise a ted uz popsana dalsi stranka 😀 😀 😀 😀
katrin to se mi už stalo několikrát, vždycky dám jenom aktualizovat a říkám si nikdo nepíše a pak se nestačím divit 😀
jj ja prave taky davam jen tu aktualizacio.............co mate dneska dobreho na obed????
Beruš, nestresuj se. Dostaneš andělíčka a pak po OPU se dje asi 30-45 minut do sprchy, tak to jsem si teď akorát brala sprcháč, protože minule tam nic neměli. A teď jsem si nesundala řetízky, ani mi nic neřekli...
díky spasi za rady
Katrin dneska máme bratislavskou plec s omáčkou a knedlíkem, mňamka, dneska pro obědy nejdu,Marek je vyzvedne jak pojede domů 😉
mnam berus to se mate.bez prace tolik dobroty.ja ted snwedla 2 rohliky se sunkou a porad mam malo.............mam jeste hlad
ty beres ty obedy ze skolky kde bude chodit matyasek?????u nas takova moznost neni ani ve skolni jidelne uz jsem to zjistovala,jinak bych nevahala a taky bych to tak udelala................
jo je to super, tady ve školce vaří pro celou vesnici, a ještě pro okolní vesnice a charitu. Jeden oběd stojí 45Kč, takže za měsíc dám 1800,-za 2 obědy a najíme se všichni. Bez starostí co pořád vymýšlet 😉
Jo to zvracení je ta horší stránka těhotenství, zažila jsem si svoje. Rohlík se šunkou bych si taky dala 😀

Hezký den vám přeji holky...
teda teď jsem dočetly asi 4 stránky a nevěřím tomu všemu...tak jsem ti Spasinko držela pěstičky a berus tobě stále držím.
Dnes jedeme s přítelem na genetiku do Polanky na tu 14:00 hod. a pak pojedeme do Ikei, nepotkám se s někým?🙂