Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
Tak byly ty folíky už velké a tím pregnylem spustil ovulaci.Já jsem byla na reinseminaci jen dvakrát.
kat já jsem u iui měla pregnyl před iui,pak před reinseminaci a vždycky klobouček, který po 4 hodinách vytáhneš.
Myslím, že ferťas, FN a ten repro něco
ja taky klobouk nemela nastesti............................ale chudak cien muze vypravet...............
aha...jsem zvědavá jaký postup u mě Jarošek zvolí...uvidím ho zřejmě jak mrcha dorazí příští týden...měla bych jít 6.5. na krev 3DC a u něj se domluvit už na IUI a zřejmě mi předepíše Clostil
proste nadstandart rony 😀 😀 😀 😀 😀 😀 taky ji dal cience po iui klobouk a jak ho vytahovala pry je to dost neprijemne............
A ten nadstandart jsem měla při posledních návštěvách pořá a ještě jsem se měla smát. 😀 😀 😀
O cien nevím,ale sido urvala ty šňůrky a nešlo to ven,musela za kajochem do fulneku. 😀
Berus děkuji, dosti zajívé co jsi mi poslala...ale myslím si, že to není o místě...vždyť to funguje všude stejně....
KAt rekla jsem si ,ze do 30ti to neresim a necham to osudu,ze na to nebudu myslet a otehotnim prirozene....a prd.
Ve 30ti jsem zacala mit srdecni arytmii,brala jsem Warfarin a s tim se nesmi otehotnet...pak jsem mela 2x zakrok na srdci,pak zase Warfarin na 1/2 roku a pak hned jak to slo,jsem sla do CAR
marti to ani nevim ze jsi srdcař............katy dneska mi je dobre ale porad mam hlad................ 😀

Jo berus...kolik těch klinik v OC je?