Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
neodolala jsem, a musela na chvíli na pc, já ho ani nezapínám, pořád mám co dělat a na pc není čas, ale teď mám chvíli čas, a když jsi psala tak jsem tady musela na chvíli nakouknout 🙂
sweet gratuluju, držím palečky ať to výjde.
Já už jsem se z neúspěchu oklepala, trochu si pobrečela, ale co, teď si dáme nějakou dobu pauzu a pak uvidíme co dál 🙂
ahojky berusko
Psala jsem ti smsku, tak copak ty na to? 😉
ahoj slává já myslela, že už tu nejsi
😉
ale jsem, jen vařím čočku na kyselo tak odbíhám, teď už je to OK
no právě, po té sms jsem šla zapnout pc, a co já na to, že se můžem domluvit a můžeš se stavit, je mi jedno kdy jenom napiš den a já si to zařídím
jo čočku, to já nerada 😒
ahoj katt ja taky dnes čočku nakyselo,a ahoj beruš
aha, tak já to dnes domluvím s mojím, kvůli auta a buď tu středu, nebo čtvrtek, zítra ti dám určo vědět už na 100% 😉
ahoj verčo 🙂
ahojky verco, to je ale náhoda
no mě je to celkem jedno a dopoledne nebo odpoledne
Verco ty máš dnes volňáska?
No záleží na tobě berusko...co je pro tebe lepší 😉
no já se přispůsobím tobě, budu mít ale asi manžela doma jestli ti to nevadí, aspoň se postará o malého a my budeme mít čas pokecat
Custe!
Tak koukam,ze budete mit holky minisrazik 😉 to je dobre,je treba se vzajemne podporit 🙂
Verco cocka mnam,to bych si dala!Dnes jsem mela dia-kureci na rostu jen s rajcaty,zbytek od vcera 😵
Čauky cien🙂
co je u tebe novýho?
Larri my jedeme do Prahy na dětský den pro děti z dětských domovů, budeme se tam o ně starat, taková minibrigáda na víkend za dobré penízky, bereme i malého, máme tam všechno zajištěné, je to někde u strahova, ale nevím kde přesně.
ahoj cienko 🙂
to vůbec berus nevadí...myslím si, že tak po tom obědě to bude lepší...mezi 13-14 hodkou
ok tak kolem jedné, druhé, napiš mi ještě který den pak, jo a víš kde jsou svatoňky
mam dnesk volníčko,a marti ja bych asi potřebovala dnes taky dia)))) po tom obžerskem vikendu 😀 😀 ale od zitřka nežeru))))
jj vím kde jsou🙂 a mám i GPS v autě🙂 tak mi pak můžeš dát přímou adresu do IP 😉
😀 😀 😀 Verco ty jsi jak ja,ja taky rikam furt od zitrka 😀 a zeru furt 😀
HOlky ted mely svatek,mame tu 2 Jany,takze chlebicky,Marlenka 😀 😀 no vse dia 😀 😀
Ronu už jsem dlouho tady nepotkala a vůbec holky, je to tady nějaká slabota...
jsou to Svatoňovice 49, vjedeš do Svatek a pojedeš pořád dolů, nalevo bude obchod a já bydlím napravo kousek pod obchodem, v takovém mírném kopečku, máme bílý barák, se dřevěným štítem, když tak bys mě prozvonila a já tě budu čekat venku.
tak že vidím, že jsme na tom tady stejně s tím naším papáním😀
😀 😀 😀 jo ale ja fakt odf zitřka,,,,

katuško jsi tady