icon

Kelišky z Fertimedu 2

rona2
1. dub 2009

Tak a jedeme dál....

hnedoocka23
10. črc 2009

už konečně vařím 😅
j.cien,tak to už se to konečně rozjede a neboj ke stimulce dojde...toby už byl teda pech,kdyby ne!!!

beruska81
10. črc 2009

cien moc ti přeju ať už konečně stimuluješ a pak najdeš // na testíku, po všech těch problémech. Třeba to všechno tak mělo být.
Očko já jsem v těhu první 3 měsíce taky chtěla jenom spát, užívej si to.

j.cien
10. črc 2009

A co varis Ocko dobreho? A copak vari Katrinka dobreho?
Ja jsem to rano jen tak odrbala,hodila jsem na maslo filety + bramborky,ale uz se na to tesim 🙂

Ted slavi kolegyne narozky a je mi soufl z cele te pretvarky,jak ji vsichni strasne pekne preji a pritom ji vsichni za zady pomlouvaji... 😝 😝 😝 honem pryc na materskou 😉 🙂 🙂

beruska81
10. črc 2009

já jsem u našich a dneska vaří mamča, jenom nové brambory s cibulkou, po pohřbu bude guláš.
Já taky pohřby nesnáším, před třema měsícema babča a teď strejda, zemřeli tak krátce po sobě, bydleli spolu v jednom domě. Sestřenky chcou ať sedím s něma v první řadě, potřebujou aby tam s něma někdo byl, tak snad to všichni zvládnem. Už dost chmurných myšlenek.
Holky před náma víkend, chystáme se s malým do kina na dobu ledovou, bude to jeho premiéra, tak snad to tam vydrží, aby né, když byl počatý v pravém americkém cinemas.

j.cien
10. črc 2009

😀 😀 Berus myslela jsem ,ze mali amici jsou vsichni pocati na zadnim sedadle tech jeji velkych aut 😀 😀 a ono i v cinemas 😀 😀

Jj,je to smutne s pohrby...my jsme meli snuru pohrbu loni...jeden za druhym,z toho 1 sebevrazda a nasledne umrti z utrapeni se zalem....chjo,ale ted snad bude dloooooouho klid 😉

beruska81
10. črc 2009

no tak náš malý je fakt malý amík, on se nezapře, furt kouká a anglické pohádky, miluje mekáč, kfc, popcorn a colu 😀 musím ho krotit ať se za chvíli nepodobá amíkům, dost, že mamka je přetloustlá 😀

kasa
10. črc 2009

Ahoj holky,tak trhání 8 nakonec neproběhlo,p.Dr. pravil,že mi nebude kazit dovču, 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 ,že to necháme až po ní.Hurá.Tak jdu rychle pouklízet,a pak už se chystat.Už se moooooc těším. 🙂 .Očko a ty si to užívej.
Evi a Danečku mooooc vás zdravím,mamince děkujeme za skvělé info,a moc se na Vás už těším,až přijedu už určitě budete doma. 🙂 🙂 🙂 pa pa

j.cien
10. črc 2009

Peknou dovosku Kaso 😉 🙂

kasa
10. črc 2009

Díky,doufám,že si to Peťa akorát po tom týdnu s tolika dětmi nerozmyslí,a neřekne ,že žádné děti nechce.Protože asi jako jediný chlap bude strejda v kurzu. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,ale on má naštěstí děti rád tak to snad ustojí.
A třeba se nám zadaří a přijede nás víc. 🙂

kasa
10. črc 2009

Co všichni děláte?

hnedoocka23
10. črc 2009

já vařila brambory,kuř. prsa na smetaně s česnekem...rychlovku rostě,protože jak dýl stojím,bolí mě břicho i sedět moc nemůžu 😒 nej je to v poloze ležící 🙂

hnedoocka23
10. črc 2009

jdu do postele,to břicho mě trápí...... 😒 snad mi to co nevidět přestane,už je mám 3 den 🙄

j.cien
10. črc 2009

Ociko hezky spinkej,odpocivej,at maji mimisci pohodu na poradne zavrtani 🙂 ale oni uz urco jsou poradne zabydleni 😉 🙂 🙂 🙂

kasa
10. črc 2009

No já jsem se teď koukla na holky to chtěj taky,dobře jsem se zasmála.Vařit dneska nemusím,chytil se vaření Peťa,vaří výjímečně ,ale výborně,tak toho musím využít. 🙂 🙂 🙂 🙂 .Očko opravdu hodně odpočívej,ať jsou kulihrášci v pořádku. 🙂 .Prostě klídek a pohodička to je to pravé ořechové. 🙂 .Tak pa pa

hnedoocka23
10. črc 2009

ted mě tak holky napadlo,jestli to mé špinění a občasné krvácení + bolesti břicha nemá něco dočinění s endometriozou...lék na endošku je vlastně těhotenství...proto asi to špinění,zřejmě se čistím vevnitř...a proto i ty bolesti menstruační.....zeptám se na to DR.

martin72
10. črc 2009

Ahoj Holky.
Já nevím,co to z Renčou v tom špitále udělali,ale já jsem každý den utahaný jako kotě 😝 🙂 😅
Ani z práce se nevracím tak fyzicky k.o.

kat77
10. črc 2009

ocko ať už máš klid, musí to být už unavné se takhle trápit, viď? ale to bude OK 😉

kat77
10. črc 2009

cienko, já pojedu k Jarošovi po tom 20tém na KO a už mi předepíše nejspíš antiko, kdypak to rozjíždíte vy?

hnedoocka23
10. črc 2009

jojo,už chci mít klid a užívat si to 🙂

kat77
10. črc 2009

určo budeš ocko, mocinko ti to přeji, teď mě to bude čekat celé, ty už to máš tak nějak za sebou, moc ti závidím a to pěkně závidím. Manža musí být taky moc šťastný, že?

hnedoocka23
10. črc 2009

jo je..všichni jsou rádi....a já budu radši,až bude vše v pohodě,nic mě nebude bolet,nebudu špinit atd....... 😀 a hlavně se těším na utz,jestli tam bude 1/2mimi

j.cien
10. črc 2009

Ahoj KAt,cca 17.7 zacinam s anitko/pokud mrcha prijde v terminu/,schvaleni od poj.mam zase jen do 2.9...tak snad se ET do te doby stihne..

kat77
10. črc 2009

no ocko podle HCG co máš, bych to člověče tipla na trojičky 😉 😀

hnedoocka23
10. črc 2009

néééééé kat..ikdyž je vše možné 😀 😀

kat77
10. črc 2009

cienko tak ti moc držím pěstičky, taky už se to pořád u tebe prodlužuje, že?

hnedoocka23
10. črc 2009

Koutná mi řekla,že pokud budu mít kolem 300,bude to v pohodě a já mám 2411...tak co to bude???? 😀 😀 😀

kat77
10. črc 2009

jj možné to je ocko, ale ty dvojky máš určo 😉 😀

cienko, je dost možné, že se budeme potkávat často v srpnu v Polance 😀 😀

kat77
10. črc 2009

to budou ty trojky 😉 😀 😀 😀

j.cien
10. črc 2009

Ocko UZV mas az pristi tyden v patek??

hnedoocka23
10. črc 2009