no prave taky premyslim jakou vel.zvolit te kombinezy a chci tu 68 radsi...........budu ji mit hlavne misto fusaku do autosedacky vis.....do kocarku mam flisovou po samikovi..........a tu co mas vyfocenou v albu to je ta 68????kdes ji koupila???na mimaci jsem se taky uz divala ale jsou dost drahe nato ze nejsou nove.........a chvi ji videt osahat si ji nez ji koupim vis.............taky uz mame skoro vse jen taky drobnosti ale kde nato furt braz prachy..........
ne to je právě ta 62, je z mimibazaru za 100,- jak nová, to jsem trefila 😉
já mám ještě od kámošky půjčenou takovou kombinezu bez nožek, to je řpímo do sedačky a ta je 68. vyfotím ti to a dám do alba, ať si můžeš porovnat tu 62 a 68.
do kočáru stačí něco lehčího, stejně tam budeš mít fusak a deku nebo zavinovačku 🙂
já mám ještě od kámošky půjčenou takovou kombinezu bez nožek, to je řpímo do sedačky a ta je 68. vyfotím ti to a dám do alba, ať si můžeš porovnat tu 62 a 68.
do kočáru stačí něco lehčího, stejně tam budeš mít fusak a deku nebo zavinovačku 🙂
tj rozi rozdil je to velky...............ja nevim tezko rict.maly bude mit pod tou kombinezkou jeste svtrik a aurco nejake kamasky pac to fakt budu mit jako fusak............ach jo.... to je sila jak nevim co nebo co..........tu flisovou co mam je vel.6at 9 mesicu a nosil ji jako miminecko byla dosti mala............
Ahoj berušky, jsme byli v Hornbachu, jsem kňourala od včerejška o novou masážní sprchu, tak jsem si jí vydyndala🙂 Kaczi, jasně že kávička platí. Cien, no hurá, zítra na Tebe budu myslet moc moc moc🙂 Rozinka a Katrin mají neuvěřitelná ta čísla, no paráda🙂 Radulko, Peťko, zdravím vás🙂
pizzu s tatarkou? tak to je střela 😃 😃
ale co, hlavně že Radušce chutná 😉
zrovna jsem dovysávala náš zas..ný koberec v obýváku, je to kusovka a vysávala jsem ho půl hodiny, no hnus. nejradši bych ho vyhodila k popeláku kvůli tomu jak se blbě vysává ]-( 😃 jsem spocená jak myš a bolí mě záda 8-(
ale co, hlavně že Radušce chutná 😉
zrovna jsem dovysávala náš zas..ný koberec v obýváku, je to kusovka a vysávala jsem ho půl hodiny, no hnus. nejradši bych ho vyhodila k popeláku kvůli tomu jak se blbě vysává ]-( 😃 jsem spocená jak myš a bolí mě záda 8-(
ja taky akorat uklizim neni vedro tak to aspon vyuziju............jeste asi vyzehlim a asi jeste vytru kuch.linku ale to jen asi..........radul mnam makova babovka to bych si dala..napis mi prosim recept a pokud je to hrnkovy tak to budu jen rada.............taky mame v obyvaku hnus kusovy koberec a jeste cerny tak to je za trest vysavat taky to nenavidim ]-(
Katrin hrníčkový není, ale je to recept od babičky, takže to už je zaručený úspěch 😃
10dkg tuku (olej), 2 celá vejce, 30 dkg cukru + vanilkový cukr - míchat
pak přidat 30dkg polohrubé mouky a 1/2PDP, 1/4l mléka, 20dkg mletého máku.
Tot vse 🙂)
Katrin a koukni se, jaký ten mletý mák budeš mít, pokud by to byl už i s cukrem, tak dám méně cukru 🙂)))
10dkg tuku (olej), 2 celá vejce, 30 dkg cukru + vanilkový cukr - míchat
pak přidat 30dkg polohrubé mouky a 1/2PDP, 1/4l mléka, 20dkg mletého máku.
Tot vse 🙂)
Katrin a koukni se, jaký ten mletý mák budeš mít, pokud by to byl už i s cukrem, tak dám méně cukru 🙂)))
Začni psát odpověď...

Odešli
kombinézu mám jednu 56 přechodovku na podzim a na zimu mám 62 a 68, a ta 68 vypadá větší tak nevím 🙂
už nakupujete? my pomalu finišujem, už jen pár drobností a konečně hotovo 😉