Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
Luci, Cien, každý večer si pohlaďte bříška a řekněte těm svým broučkům, že už teď je milujete nade všechno na světě a každé ranko, že jim věříte a společně to zvládnete🙂 všechno to uteče a až je budete držet v náručí, bude všechno trápení na světě, rázem zapomenuto🙂
Jejda, jsem to ale skleróza, psala mi Kaša, že kontrola v pořádku a 9. 9. v 11. 20 jede do Polanky a mohlo by být IUI🙂
Katrinko, vždycky píšu podle toho, jak to cítím a jak to působí na mě a vím, že bych rázem na všechno zapomněla, držet v náručí ten uzlíček štěstí🙂
to je pravda belli s miminkem v naruci clovek zapomene na ty vsechna trapeni a bolest
Jj, musí to být jako mávnutím kouzelného proutku🙂 no, ale pořád věřím, že se všechny dočkáme, jen někdo dřív a někdo později, ale dočkáme se🙂
ahoj holky zavolam teda zitrea do toho maxu a zajistim rezervaci danik mi tu ted zuzla rameno lechta to jak svina 😀 😀 😀 😀 😀 uz dve hodky nejedl ale jeste pocka aspon pul hodiny sem hnusna co ale on toho pak maol papa
JJ Belinka to tak krasne napise a ja tu potom řvu jako stara želva 😀
Tak Kasi urco to magicke datum prinese uspech!!
Radulko ahoj,jak bylo v rachote 😉 ?Mne to docela uteklo 😉 ale uz lezis s Utrousem,dnes jsem si ten poledni dala sice se skluzem...ale snad to neva...
ahoj radul luci krasne hcg a marti posli zase foto ja ti to predelam chci videt tytveš koleje
😀 😀 😀 😀
já taky... jsem říkala sestře..., že až budu těhotná a bude mi nevolno, tak i zvracet budu s úsměvem 😀 😀 😀
😀 Radulko presne tak 😀 😀 a chran Buh,jestli si nekdy postezuju na hemeroid ,na dychavicnost nebo na bliticko 😀 😀
marti trocha mi to trvalo musela jsem prebalit maleho ale mas to tam a slusi ti to s tema kolejema 😀 😀 😀 😀
Evicko dekuji moc 😉 ,jsi sikulka a ja tutan 😀
Holky honem koukat do albicka!Evicka mi dala nove foto:ksicht mit tests 😀 😀 😀
Holky, ohledně zdržení MS, myslíte, že mám spíše zajít ke svému gynekologovi nebo se mám objednat do Polanky raději?
jj,das ist mein gesicht 😀 😀 fotim to pres kamerku od skype 😉 a Evca z toho pak umi udelat fotku-to je sikulka!!
Radulko jestli mas dobreho gyndare,tak asi klidne tam...stejne ti pichne akorat tak agolutin...ale mozna ti bude chitit i udelat UZV...coz u gyn.neplatis a v Polance te zkasnou...
no právě jsem si taky říkala, že bych zašla ke svému 🙂 ale raději jsem pisla 🙂)))
já byla u Káji jen jednou 🙂))) jinak vždycky měla Holuba 🙂) ale můj gyndař je starší moc sympatický pán 🙂)) ještě chvíli počkám zda se nedostaví sama a když ne, tak každé úterý tam mají do °18 hod, tak to stíhám i po práci 🙂
ahoj holky,přišla jsem kuknout jak dpadla j.cien..a vidím podle albíčka že na 1 s hvězdičkou 😵 😵 Tak teda moooc gratuluji at je na ko vše v pořádku a mega HCG 😉 🙂
Všem držím palečky at se brzy i Vám zadaří 😵

Kudre, to jsem dobře popletla 😀 😀 😀 😀