•
7. zář 2009ahojky holky tak včera večer po sexíku jsem začala šppinit a to bylo vše od té doby nic tak jsem zvědava kdy se to rozjede a ve středu jsu na hormonalní profil no uvidíme tak přeji pěkny večer a dobrou noc |-|
0
krasny vecer kelisky tak uz jsem doma z prace a dneska se mi to teda silene tahlo :-|
bellinko odvoz privitam 😉 budu moc rada,chtela jsem jet na skutru,ale uz je vecer dost kosa. tak budu fakt rada 🙂 pak se domluvime,ju. moc dekuju za nabidku.
cien tolik poziva v podobe testiku i maminou x-)
ocko rada te tady zase vidim a moc drzim palecky at jsou tam taky ty pozitiva 😉
kasi 9.9. je magicke datum tak drzim palecky at vam to prinese stesticko 😉
bellinko odvoz privitam 😉 budu moc rada,chtela jsem jet na skutru,ale uz je vecer dost kosa. tak budu fakt rada 🙂 pak se domluvime,ju. moc dekuju za nabidku.
cien tolik poziva v podobe testiku i maminou x-)
ocko rada te tady zase vidim a moc drzim palecky at jsou tam taky ty pozitiva 😉
kasi 9.9. je magicke datum tak drzim palecky at vam to prinese stesticko 😉
Ahoj Holky,
luciku: mám z tebe velkou radost, tvoje HCG je krásné a uvidíš, že bude stoupat. x-)
cien: teda to je krásná vějířková fotečka, to je nádhera vidět takové krásné //. Doufám, že i já se toho už brzy dočkám. Pořád věřím na zázrak, že teď v Reprofitu se to už povede. 😉
Ještě se chci zeptat, jen tak mě napadlo, jak se to dělá, když máte jít na hormonální profil 2 a 3 DC a vychází vám to zrovna na sobotu a neděli? Kam se tady v Ostravě chodí?
luciku: mám z tebe velkou radost, tvoje HCG je krásné a uvidíš, že bude stoupat. x-)
cien: teda to je krásná vějířková fotečka, to je nádhera vidět takové krásné //. Doufám, že i já se toho už brzy dočkám. Pořád věřím na zázrak, že teď v Reprofitu se to už povede. 😉
Ještě se chci zeptat, jen tak mě napadlo, jak se to dělá, když máte jít na hormonální profil 2 a 3 DC a vychází vám to zrovna na sobotu a neděli? Kam se tady v Ostravě chodí?
marti diky za info........to je podle me v kazde lekarne nejaky cenovy rozdil hlavne ze je to jen 10kc a ne treba 100kc....super rozi a neboj najdes sejdeme se u elanu....ja bych to videla asi mezi 15 15 az 15 30 co vy na to holky????rozi a jak dlouho se zdrzis???jo a mate mna obidek 😉 a co mas dobreho ty marti???
Začni psát odpověď...

Odešli