•
11. zář 2009U nás je problém zhoršené spg. Už mám za sebou 9xIUI, 2xIVF a 1xKET - vše bez úspěchu. Teď odcházím z Fertimedu a 23.9. mám první konzultaci v Reprofitu.
0
Takže taky "jen" spg? Laparka a vše ostatní v pořádku? Ono to spg. je záludná věc, problémy s ovulací se dají vyřešit léky,ale tohle se moc léčit nedá.To mě moc mrzí,že se dosud nezdařilo a držím palce ať to v Reprofitu dopadne lépe! Malého považuji za opravdový zázrak s naším spg. Dobrou noc
Ahojki jdu vás holky jen rychle pozdravit,a popřát super srazík,a hned na další určo dorazím taky,zítra si na oslavě na vás vzpomenu.Dneska mám za sebou druhé IUI a začala jsem zavádět Utroš,trošku mě pobolívá bríško jako na mrchu tak se jdu raději zakuklit ,tak pa pa Peťka 😃 😃 .Dělala mi to dr.Koutná a byla strašně milá. 😃 😃
krasne ranko kelisky........adrim...ja mam taky prvni ditko prirozene a o druhe jsme se snazili asi 2,5 let.u nas je problem ve me.manza ma spermio ok ale ja mam PCO takze s ovulaci je to ouvej..........ted jsem otehotnela po IUI zadarilo se nam hned na poprve............tobe taky drzim pesti i tobe kaso 🙂
Ahoj babky chňapky,tak si to dneska na srazíku hezky užijte. 😃
Adrim byla jsem tam včera hned na 7:10,a odcházela jsem kolem půl 9 .Teď už zavádím utroš,a čekám co se za 14 dní dovím,třeba na mě bude čekat překvápko,a budeme patřit mezi těch 10procent,tak jako se zadařilo Katrin. 😃 😃 .Hezky to tam dneska podrbejte,a na příští srazík už určo dorazím. 😃 😃
Adrim byla jsem tam včera hned na 7:10,a odcházela jsem kolem půl 9 .Teď už zavádím utroš,a čekám co se za 14 dní dovím,třeba na mě bude čekat překvápko,a budeme patřit mezi těch 10procent,tak jako se zadařilo Katrin. 😃 😃 .Hezky to tam dneska podrbejte,a na příští srazík už určo dorazím. 😃 😃
Holky díky za přivítání. Kaso tak to my byli až na 11 h. a bylo to IUI se stimulací? U mě to vypadá,že ovulka ale ještě nebyla (meřím i teplotu) a tak ve středu a pátek to IUI pak nebylo moc platné...Ve středu byl totiž folík 21 mm a včera 23 mm a pořád ne prasklý,2x už mi píchli pregnyl,tak teď jen doufám,že to nepřejde v cystu ]-(
Začni psát odpověď...

Odešli