Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
Asmeen můžeš mi prosím poradit? Já jsem tu fakt nová a vždy když najedu na ty stránky modrykonik,tak musím klikat na diskuzi Snažíme se a pak vyhledávat tuhle diskuzi. Jak to máte vy,nedá se to někde zadat do oblíbených ať to nemusím pořád tak hledat a najede mi rovnou stránka s posledními příspěvky? Díky 😵
adrim: já chodím přes hlavní stránku je tam odkaz snažilky a hned mi najedou tyto stránky a musím vyhledat Kelišky z Fertimedu, většinou se pohybujeme na první stránce, ale pokud se kelišky flákají (třeba na srazíku 😀 tak se posuneme dokonce na druhou stránku) 😀
Ahoj kocky tak zatim co vy jste jeste kecali tak my mame okoupano a jirka vlozil foto rikal ze jste sikulky no ale ja si tak neprijdu jsem oplacana jak prase 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a proto jsem pojezdila na orbitreku karin vrz vrz vrz 😀 😀 😀 😀 uf uf uf 😀 😀 😀 😀
tak vidim ze vam ta cesta domu trva tak ja jdu koukat na bednu pacek zitra holky bylo mi s vami uzasne zitra bych si to klidne zopakla tak dobre mi bylo 😀 😀 😀 😀 😀 😉
tak jsem skoukla fotky a jste holky koceny vsechny,jde videt,ze jste se bavily,kelisky asi jeste drbou,ja jdu taky koukat na telku,mejte se
tak ja uz jsem doma kelisky,bylo super!!!! a fotecky jsou uzasny 😉
a danielek je sladoucke krasne miminecko 😵
tak jsem uz spachala hygienu a jdu si lehnout a koukat na telku,tak preji dobou noc 😉
holky moc vám to na fotečkách sluší. a kde máte rozinku?
cien: určitě jsi těhulka, na těch fotečkách působíš úplně spokojeně a vypadáš, že jsi plná energie. Tak tfuj, tfuj na pondělní kontrolu.
katrin: taky jsi čupr těhu mamina - škoda, že z toho tvého bříška nejde vidět víc, ale moc ti to sluší
A holky všechny vypadáte báječně. 😉
Ahojte 🙂 tak už jsem tady taky... jen co jsem přišla, tak jsem se vrhla do vaření - dělám papriky v rajské a zítra tím pádem mám klíííídeček 🙂)
Asmee, rozinka nemohla nastartovat auto a když to holky zjistily, tak já už jsem byla v havířově, jinak byhc Rozinku vzala 🙂
A jsem moc ráda, že jsem vás poznala! 🙂 😉 😎 😀
evi: a kdy jsi ještě stihla orbitrek, jsi dobrá takhle všechno zvládat. To můj den by musel mít tak 30 hodin, abych to taky tak zvládala a to nemám ještě žádné dítko a nestíhám nic.
radul: ty jsi taky šílená, takhle na večer ještě vařit. Že se ti chce. To já bych zalezla do pelíšku a z něho bych vylezla až ráno.
jj to asi jo 🙂 ale vzhledem k tomu, že se se ještě do hajan nechystám, tak jsem se do toho pustila 🙂 a lepší jsou ty papriky, když jsou proležené do druhého dne 🙂
Asmee a tobě se už ulevilo?
jo, už je mi lépe, jenom smrchtám. Tak snad to bude jenom lepší a lepší. 😉 Zítra se chystáme poprvé do toho našeho nového Globusu, tak doufám, že tam ty fronty vydržím.
a nešly jste všechny zaráz domů?
Berušky, jdu poděkovat za úžasné odpoledne a večer a vůbec skvělý den, jste fakt skvělé holky, jedna vedle druhé, bylo to...no nemám slov a Daník je prostě miláček🙂 přeju dobrou nocku a krásné sníkyyy🙂
bell: dobrou noc 😉
Asmee, byly jsme tam dneska. byl to mazec, připadlo mi, že tam jsou snad všichni z ostravy, ale nakoupit se dá 🙂))
to jsem zvědavá, byli tam dnes naši a říkali, že lidí teda spousta, ale za dobré peníze nakoupili vše co se dalo.
Co tvé papriky, už se vaří?
jj ještě dvacetpět minut 🙂 jj já jsem nakoupila jen věci, které byli v akci za výhodnou cenu a nechali tam 1600 😅
to se nedivím, taky si zítra raději vezmu plnou peněženku. 😀 A velkou nákupní tašku. 😀
nemusíš mít plnou peněženku, hlavně kreditní kartu 😀 jo a ty tašky doporučuji, protože mají mnohem menší tašky než co dávají v tescu, takže já měla tři vetší igelitky a drobnosti balila do těch jejich globus tašek 🙂
já nesnáším, jak začnou u pokladny platit lidi kreditkama, když to neumí. Nejdřív neví co mají zmáčknout, pak hledají po peněžence svůj pin a v tu chvíli já pěním. A můžu říct, že já na to mám štěstí, stává se mi to hlavně, když chodím v polední pauze do Teska a potřebuji vše stihnout během 30 minut. 😠
Jdu se umýt a spát. Dobrou a ať zítra chutná rajská a papriky. 😉
Tak to já jsem se musela dneska smát v tom Globusu... jak jsem viděla ty některé lidičky s naštvanými kxichty... jak se rozčilují, že je tu hodně lidí a tak.. 🙂 Co čekali??? 🙂)) Tak jsem si tak říkala, že do takového obchodáku musíš jit jedině s úsměvem na tváři a hlavně klídeček 🙂)) Ale věřím, že pokud tam vletíš jen o pauze nakoupit něco málo, tak to dokáže trošku zvednout krev v žilách 🙂))
A taky mě fascinuje, jak strašně některí vybírají pokladny, jen aby byly o dvě minutky dříve odbaveni 🙂))
Asmee dobrou 🙂 Já koukám na Novu na Válku světů 🙂
Tak já taky budu pro dnešek na koníkovi končit, takže dobrou všem 🙂)
no já většinou chodím pro pár kousků (teda jen o polední pauze) a jdu k takové té pokladně pro 10 položek a vždy držím jazyk za zuby, abych něco hnusného neřekla těm co stojí u té stejné pokladny a mají plný vozík. 😠 Ale když jdu do takového obchodu, kde jsou zrovna akce a o víkendu, tak počítám s tím, že frontu budu stát-jsem zvědavá jak to tam mají nové.

No jo, teď tady bude zase mrtvo, protože kelišky jsou na srazíku. 😉 Tak si to pořádně užijte.