Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
Holky jdu s Kerinkou do lesa na hribky,pak jedeme na obed nekam,milacek me pozval,ze ma prekvapeni 😉 ..tak potom odpo zase nakouknu 😉
Krasnou nedelicku vsem! 🙂
Je ahoj Belinko!jsem se smala,jak snidate spolu Activii 😀 😀 to si umim prestavit 😀 😀
Tak už mám vše fertig 🙂
Katrinko a ten holandský řízek děláš z jakého masa?
Kokes zaklepal na okénko, hodil xichtíka jak ukazovala včera Bellinka a šup už má activii 😀 😀 😀
dobré dopoledne kelišky 🙂
jdu vás dočíst jak jste si to užily 😉
jinak v autě samozřejmě vybitá baterka, ani nevím jak se mi to podařilo 😖
Cienko, užijte si s miláčkem a pak přijď říct, co to bylo za překvapení🙂 a ještě Ti musím říct, že je to nádhera, s jakou láskou se na Tebe manžel dívá a Ty na něho🙂 Radulko, přesně jak jsem včera ukazovala😉
ahojky kelisky
s danielkem jsme se nemohli vyfotit,Evicka donesla fotak az po jeho odjezdu.
vcera bylo bajecne a jsem taky pro,abychom to brzy zopakovali 😉
Rozinko ahoj, to je škoda, žes nemohla přijet. Kdybyste neměli ještě tu rozlučku, jsem pro Tebe chtěla přijet.
bellko tak kokes prisel na activii 😀 😀 😀 se tu chlamu
s tou cien mas pravdu,uplne to s martinky a s petra zarilo 😵 jsem zvedava na to prekvapeni co pro ni chysta,no jo jsem keliska zvedava 😅
Belli, taky jsem si toho hned všimla, pohled stačil a ta láska z jejich očí uplně sršila!!!!
me taky moc mrzi ze rozinka nedorazila,jeste jsem ji nemela tu cest poznat a uz to asi nestihnu 2v1,to uz bude asi s Matějičkem v kocarku 😵 a na to se taky mocinky tesim 😉
jj radul srsila 🙂
holky me hned napadlo jak psala cien ze ma petr prekvapko tak ze ji pozada o ruku.............pert je strasny sympatak strasne dobre na me pusobi uz i v polance jsem z nej mela dobry pocit...........ahoj kaci a rozi.......radul delam to z mleteho masa asi misunk je to kupovane pac ja nemam mlynek na maso ale bylo krasne tak jsem ho koupila............tedka jsem dovesela pradlo a volala mi evca takze si pro kapky zajedem primo do pizerky........hlavne ze tam budou jinak by me piclo...........
mas pravdu kaci ja ji nevidela s briskem a taky me to mrzi......
takže "cienkovští" nejsou manželé?
Kaczko ahoj, jj, přišel na snídani. Jsou manželé, né? Ale jestli né, tak to bude bomba, mám husinu🙂
katrinko ahojky,to by bylo krasny 😵 😵 😵 kdyby to bylo fakt ono
je to,ale sila vsichni jsme o tech kapickach vedeli a ani jedna,vcetne cisnicky jsme si nevzpomeli 😀
ja dneska delam veprove roladky s ryzi,mnam uz se tesim 😝
ahojky bellko
nejsou manzele a bylo by to bomba!!!! no jetli nas ted ctou 😅 jsem zvedava s cim prijde 😵
tak už jsem vás dočetla, píšu si se švagrovou na icq tak to bylo na dlouho 🙂
no srazík musel být opět jedinečný ☹ jsem ráda že jste si to užily a že nám teď přibyly už i srazíkové kelišky 🙂
bellko jsi moc hodná, říkala jsem i katrin žejste zlatíčka ale enmělo to cenu na tu chviličku 😉
jinak rozlučka taková normál, s váma by to bylo určo lepší 😵 nejlepší část večera byla jak mylý hodil takovou vlnu v břichu, že si toho všichni všimli, no poprask jak blázen a prý ať to udělá znovu a že nemám dýchat ať je to vidět 😀 😀 doma jsem byla v jedenáct, zbitá jak pes. Kuba dorazil z pánské v jednu a jak jsme si povídali tak mi kručelo v břichu a poprvé za těhu jsem jedla ve dvě ráno 😕
jsem moc zvědavá na cienčino překvapení 🙂
dnes jdeme na oběd ke tchýni, tož mám radost až na kost 😝 😀
jo a na další srazík vám přivezu ukázat toho našeho kuliferdu, dopředu si zkontroluju a opravím auto a bude 😀
rozinko my jsme se vcera nasmali kdyz jsi volala,katrin se tak vazne zatvarila ze jsme si mysleli ze uz rodis 😉
a ono nejelo auto,smula no.
a co klidne papkej az bude maly venku tak uz si tolik nedoprejes,tak jeste uzivej
a tu vlnu v brisku bych taky chtela moc videt,dominik me vcera ani nekopnul asi spinkala to jsme byly hodne hlucne 😀
ahoj holky preji krasne rano
tak ja vcera dosla domu okoupala maleho zacvicila si okupala sve tluste telo a sla se divat na tv spat jsem sla kolem 11 danik vytuhl uz v 9 aspal az do 7 do ranaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ty jo ja vyskocila jak certik z krabicky kdyz jsem si uvedomila ze jsem v noci nekrmila okamzite probehl test tepu na krku danika a holky byl tam on proste spal celou noc a ja mela strach ze nedycha ty vole to byl sok 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jinak sraz by muhl byt klido dnes bylo proste uplne luxusne jste cupr baby a ja vas mam rada 😀 😀 😀 😀 😀 😎
a belka a jeji zoo no proste parada eliska a marenka 😀 😀 😀 😀
ja tady ted danikovi natahuju hajanka a nahazuju dudlik jo a prej vas mam pozdravit od nej 😀 😀 a od tatky taky
jo a jeste sem prisla domu a na schodech me vzal balanc a jirka prej cos chlastala a ja pry zelenou vodu 😀 😀 😀 😀
jinak my uz v pul osme byli v kaufu v polsku meli plenky ve sleve 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 90plen za 218 korun tou nekup to kurna 😀 😀
a prasek bonux 8 kilo za 180 korun to je kauf 🙂
kruci gde stze mam cas kecat danik lezi a keca s tygrisem 😀
kaczko to ani Mates se nenechá ošahat, on se předvádí jen na oko 😀
a katrin je číslo 😀 😀
evi je to šikula, chtěl ti dopřát více spánku po tak náročném dni 😉
holky musím se loučit, na jednu je oběd u tchýně a to ji ještě musím koupit dárek, trochu tady pouklízet a dát vyprat Kubovi pracovní věci. nevím jak to stihnu, asi budu superman 😀
užijte si neděličku, později nakouknu. ještě mrknu na fotky jaké jste kočky 😎
ahojky evicko,taky te mame rady 😉
tak ty jsi se bulala s zelene vody 😀
jsi sikulka jak to vsechno zvladas,Danielek je moc krasne a sikovne miminko taky ho od nas moc pozdravuj i tatku 😉 a ze tak dlouho spinkal on byl asi utahany s tech nasich kecu 😀
a ty jsi teda super kocka a ne zadne tlusty telo,tech par kilo pujde brzo dolu,udelas par krat vrz,vrz na orbitreku a pujde to samo 😉
j rozi uzij si to s TCHOREM(tchýni ja rika jcienka
jj vrz vrz udelam vcera se mi uz tak nechtelo a jirka prej sup sup mamko mame totiz domluvu ze me musi podporovat tak to vzal vazne 😠 😠
kacko uchazejici budu az nebudu mit tak vyzranou hubu 😀 😀 😀 ty vogo se mi to rymuje 😀 😀
ale dme sem se merila a v pase mam o 4 cm min a ve stehne 3 cm dole

Cien ahoj🙂 honem teplý čajík a ponožky na nožky🙂 jj, to je škoda, že jsme se nevyfotily s Daníkem.