•
16. zář 2009a trochu jsem se bála dnes včera jsem měla dostat mrchu,ale ani ťuk musím zaklepat 🙂
0
jj Belli 😉 nejak mi to vsechno ani nedochazi!!Mam slehu jak hrom,potrebuji nutne novy melir..ale to je fest chemie a trochu se toho ted v tom zacatku bojim..tak asi budu nevesta-strasidlo :-p ,ale to je mi tak nejak jedno..hlavne,at to dopadne dobre s mimi...co myslis,sla bys ted na ten melirek..??
cauky holky.....jsem tady az ted cele dopoledne nebyl cas tedka jeste varim a je mi dneska na hovno venku dusno jako svina tak asi z toho ajeste ke vsemu me totalne boli zada.............takze se pujdu natahnout......marti ja chodim normalne na melir co jsem tehu tak jsem byla 2x a v pohode....jen naposled co mi delala kadernice melir tak jak mi foukala vlasy tak musela prestat pac se mi udelalo zle ale spis z toho sezeni na jednom miste...........paK UZ MI BYLO OK.........jo chci se zeptat byla jsem v lekarne a ptala jsem se na ty pooperacni kalhotky meli tam od teny a ted nevim jestli sem se preslechla ze jedny stoji 50kc-to je dost ne???
Začni psát odpověď...

Odešli