Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
A nase Bellka,ta se chudinka upracuje!!Dnes jsem si na ni vzpomnela,jak jsem varila ten gulasek-je totiz z ovecky 😕 ,teta zabijela,tak jsem dostala kousek bio masa 😀 a kupodivu to vubec nesmrdi tou baraninou a v tom gulasi to ani nepoznam 😀 ,ze je to z beeeeé
Cienko, to bude dobrý uvidíš, bublinky se u tebe zabydleli a opustí tvé břísko až bude ten pravý čas 🙂))
MNam pizza vypada paradne!!!To musim nekdy udelat 🙂 vcera jsem upekla peřinkovy od Radulky a sezrali jsme ho skoro cely na posezeni 😀 😀 zrovna prijeli nasi,jak jsem to vytahovala z trouby...
A Katrinko mandarinky jako kompotek-mnam mnam,tak to bych si dala taky 😀 😀
jj radul mam ty dobre vanocni 🙂 a taky mi to pripomina ze vanoce jsou za dvermi,musim koncit silene me tady boli zada.tak se mejte paaaaaaaaaaa zase zitra
taky jsem nedávno na tu pizzu koukala, asi ji udělám před víkendem. 😉 Toastový chleba mám, tak to taky prubnu.
paa,take to balim,milacek prisel z venku,sekal drevo..zima uz je za dverma,tak at jsme pripraveni pry 🙂 ..tak se mu jdu venovat,je nejaky smutny ted..neco mu nevyslo pracovne,tak ho musim rozveselit 😉
Pekny vecer vsem Keliskam 🙂
a taky jsem v Reprofitu čučela, že mi dr. řekl, že nemusím před OPU na předoperační vyšetření i když mi to budou dělat v narkóze.
sido: nebývá se tam přes noc. U ET budu mít asi manžela a vše uvidíme na obrazovečce. 😉
Ahojki Cien a na kolik hodin jdeš zítra do Ferťasu,nepotkáme se tam náhodou.My tam máme být na 8 hod a 8:20 jdu na 2 pokus inseminace.Teď si jdu lehnout začíná mě bolet podbříško,tak ať je vše zítra v pořádku a inseminace může být provedena ,a třeba se štěstičko unaví a usadí se u nás. 🙂 .Tak zatím pa pa. 😀
Ahoj Kaši a Sido... Cienka psala, že tam jde na 9 hodin 🙂 Kasi, taky ti budu zítra držet pěstíčky, at vam to vyjde!!!! Tfuj, tfuj, tfuj!! 😉
Holky, tak já se taky loučím.. je mi nějaká zima.. tak si uvařím k Ulici teple kakao 🙂)))
tak paaaa a dobrou 🙂)))
Díky Verčo,tobě taky držím pěstičky,protože už brzy jdeš na 1 pokus u Macháče i ty ,tak ať vše proběhne tak jak má a ať se pod tím vánočním stromem sejdeme už všichni s broučky v bříšku nebo v náručí,a Belišek se dočká už na jaře,jak budou rozkvétat první stromy. 😀 😀 😀
všem na zítra hodně štěstíčka. Já se pro dnešek loučím a jdu koukat na Ulici. Budu teď v práci bývat dloho, protože musím makat, abych si mohla vzít příští týden dovolenou.
jj kasi taky jsem na to myslela kéž by jsme už u vánočního sromečku nečučeli jenom dva 😀
já jdu zítra taky do Polanky ale až na 11 hodin tak se s váma holky asi minu ale budu na obě mocinky myslet aby bylo všechno v pořádku 😉 😉 😉
no ulice začíná a tady to asi dneska končí tak vám přeju dobrou noc a hezké sny papa 🙂 🙂 🙂

Když mluvím o jídle... zítra jdu navštívit rodiče a na véču si uděláme tohle:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=55628