icon

Kelišky z Fertimedu 2

rona2
1. dub 2009

Tak a jedeme dál....

bellka
30. říj 2009

Asmee, tak držím palušky, ať se koná velké životní překvapenííí a zázrak v jednom🙂 mě vzbudil Kokeš, jak klepal a drápal na okno a než ho Pavlík pustil domů, už jsem byla vzhůru, ale jsem i ráda, protože mám víkend denní a tím pádem usnu večer bez problémů, aspoň doufám😉

asmeena
30. říj 2009

tak to já bych vzala asi Kokeše do postele a pokračovala bych ve spaní s ním 😀

bellka
30. říj 2009

Jejda, Rozi ahoj, já uvažovala, kde bydlíš, že jste měli koně, OMG. No, blonde háre, no😀 jak se máš, maminečkooo, co Matýsek?

asmeena
30. říj 2009

jé to bych chtěla vidět rozinku po Dubině s koněm 😀 😀

bellka
30. říj 2009

No, omlouvám to tím, že jsem spala jenom 2 hodinky😀 Asmee, no Koki už leží v posteli a dělá si, zuřivě, manikuru pravé zadní packy, ale tak zuřivě, že mu asi ostříhám drápky😀 ráno jsem vytáhla z mrazáku plněné knedlíky, tož o oběd mám postaráno.

evcaa
30. říj 2009

Ahoj holky som tu danula chrape v moji posteli lumpik a tak mozu nakouknout

majdinko milaaaaaaaaaacku kokesa nakoupoat do dupy

verunko snad tam neco bude co???kezby drzim vse co mam

a rozi s konem po dubine hmmmmm 😀 😀 😀 😀 😀

asmeena
30. říj 2009

tak to já bych si asi sama na drápky netroufla, měla bych strach, že zastřihnu do krve. My chodíme s tou naší psicí k holiči, tak ona jí u toho vždy drápky sestřihne a teď jak šla na tu operaci, tak to byla jen týden od holiče ostříhaná a oni jí ještě na veterině, když už byla v narkóze ty drápky ostříhali víc. Jsem myslela, že od holiče to stačí, ale oni jí to šmikli ještě víc, tak jsem teda čučela jak péro z gauče. Tak krátké je nikdy snad neměla.

evcaa
30. říj 2009

jo jo majdi ja bych potrebovala ostrihat nehty malemu ale za boha nemuzu najit nuzky sem je zas nekde svihla a nevim kaj 😀 😀 😀 😀 😀

evcaa
30. říj 2009

veru a jak je na tom ta vase laska uz je ok????

rozi.nka
30. říj 2009

no ještě koně abych měla 😀
Matýsek je uličník, chtěl by spinkat ale nejde mu to jinde než na rukách tak se huštáme u pc na baloně 😅 a přitom včera spal sám 5 hodin na sedačce a dneska ani za nic 😒
asmee držím pěstičky, třeba se ještě stane zázrak když mrcha mrchovatá stávkuje 🙂

evcaa
30. říj 2009

mamka ma taky pudlika stribrneho a dnes ho jdu zavest do salonu bobek to nenasi 😒 😒

asmeena
30. říj 2009

jojo, už zase lumpačí, ale je teď víc taková rozňuňaná, pořád se chce mazlit.

bellka
30. říj 2009

Evikuuu, lásko mojaaa, ahoj🙂 né, Kokešek je zlatíčkooo.

rozi.nka
30. říj 2009

evi myslíš že je možné aby se malému vracelo mlíko? občas hodí takový ksichtík a začne rychleji polykat 😕

asmeena
30. říj 2009

evi: a taky ji tam nechají a přijdou si pro ni až je ostříhaná?
rozi: třeba se matýsek za chvilku unaví a usne

rozi.nka
30. říj 2009

asmee to nevím, má oči jak sova a já ruku jak opice 😝 😀

evcaa
30. říj 2009

jj veru nechavaj si ho tam

rozi jj nas danula to delal a dela taky nektere deti to vyplivnou ale my mame setrive deti a nedaj ani kapku nazmar a polknou to natravene zpet 😀 😀 😀 😀 😀 😝

beliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisku milaaaaaaaaaaaaacku caaaaaaaaaaaaau co sem to zas cetla na rodine sem ti neco o tom tvem mysleni rikala neeeeeeeeeeee????? 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

evcaa
30. říj 2009

ty vole sem ted mela sok sem zavrela izzi na chodbu at tu necapka A NEBUDI maleho a ona pod dverma zafunela a ja kurde vyskocila bo sem myslela ze to je danula do prkynka ze zvizatama 😀 😀 😀 😀

asmeena
30. říj 2009

evi: tak to muselo být nepříjemné. To ti spadl kámen ze srdce, že? To je lepší než adrenalín 😀 😀

asmeena
30. říj 2009

a evičko, vole se neříká 😀 😀 😀

evcaa
30. říj 2009

jj ja vim 😔 😔

bellka
30. říj 2009

Evíku, přestaň mě sledovat, Ty špióne😀 však jsem jenom psala, že se vždycky seberu a jdu do toho znovu a znovu, copak bych toho mohla mít tolik za sebou, kdybych tomu pořád nevěřila? Ale k tomu patří i to ouvej, no. Věřím, že to nejkrásnější mám před sebou🙂 to víš, já neumím psát kraviny, když o něčem něco nevím a neprožila jsem si to, ale ta touha a víra mě žene dál a dál🙂

katrin111
30. říj 2009

ahoj holky teda tady to jede.....................me vcera vecer taky nesel kun tak jsem to vzdala a pocitac jsem vypla.............asmi to by bylo super prekvapko 😉 😉 😉 😉 moc ti to preju........fuuuj ted jsem prisla z obchodu tasky tezke a ted me boli bricho 😝

katrin111
30. říj 2009

rozi tak ho dej do vibracniho sedatka ne?????????

asmeena
30. říj 2009

katrin: co se tak přetěžuješ? že ty chceš nějak tomu Domčovi pomoct. 😉

katrin111
30. říj 2009

nn musela jsem trosku nakoupit bo tu nic nebylo uz................ale uz to seru ty nakupy............

evcaa
30. říj 2009

jj ja vim co myslis 😀 😀 😀

bellka
30. říj 2009

OMG, další chovatelka koňa, co jí zdechnul😀 Ahoj Katrinko🙂

katrin111
30. říj 2009

ahoj belisku 😉

evcaa
30. říj 2009

majdi 😀 😀 😀

jdu cumet na zoufale manzelky zase nakouknu ale si myslim ze jak to zapnu danik otevre oko 😀 😀 😀 😀

Strana