Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
Pa Evičko...
Asmenko, ono se asi uchytilo jen jedno a k tomu špatně, je mí Michinky hrozně moc líto, už nevěřím na žádnou spravedlnost, protože žádná není........
Jdu taky na vzduch..........
HOlky jsem v soku jeste z Kaje...jaky tam maji bordel 😠 a ted ctu TOTO o Michince 😔 .......to je strasne,to snad neni ani mozne,tak SILENA SMULA!!
Proc??!!!!
A proc ma kurva DELOHA nejaky ROH,kam muze mimi zalezt !!!!
To snad neni pravda......jsem uplne zlomena,chudacek Michi,tolik smulu si uz vybrala pred tim...a ted ZASE !?
ahoj holčičky 🙂
teda holka.......me dosly slova,jak muze mi nekdo takovou smulu jako michinka ☹
ted jsem vás dočetla...Evičko,držím palečky,vše bude dobrý,uvidíš 🙂
Michi:nemám slov,snad jen drž se holka...a já to říkám pořád život je kurva!!! 😔 😔
Byla jsem se projít a teď jsem zpět.
Pořád je mi strašně smutno 😔
Marti a co ti přesně Kajoš řekl, jak to bude dál???
Jdu asi na kutě, jsem off........
jsem taky k.o.nejraději bych zalomila,ale musím makat...jdu se připravit,mějte se..hezké velikonoce holky 🙂
Ty taky očko moc ne nepředři 🙂 Pa
Luci no prave ze mi presne rekl jen to,ze ted to pocita a ze to teda NESTIHNEME a hlavne se ptal ,jak jsme se to teda domluvili a co ze to ted teda beru za leky....no pripadam si jak pitomec!V pondeli to se mnou dobrych 30min resil,3x prepisoval nove ten protokol a nakonec mi v patek vola,jak jsme se teda domluvili??????
Pak mi rekl,ze to teda jeste spocita a kdyz,tak ze mi jeste zavola .
Uz nevolal,tak teda predpokladam,ze plati to,ze tam ve stredu jedu na kontrolu a to jsem teda zvedava,co mi tam rekne... 😠
Michinku jsem jen letmo zahlídla a je mi to líto,že to tak dopadlo,to je hrozné.Proč to tak je sakra!!!
Jinak já jsem dopadla tak,že už jsou folíky velké tak určitě do středy nevydrží a nabízel mi jít na IUI do Olmíku,ale to jsem nechtěla.Sice si myslím,že by vydržely,měla jsem to tak pokaždé,ale to je jedno.No a v pátek mám jít na kontrolu a fakt nechápu proč,když IUI nebude.Je to složité.
A v práci mě pustí dohodou takže úplně v pohodě.Holky mě ještě přesvědčovaly ať zůstanu,ale nenechala jsem se ukecat,taky jsme pobrečely,ale život jde dá.
AHOJ HOLKY MOJE TAKY BRECIM NAD MICHINKOU JE MI JI MOCCC LITO,TO JE FAKT V PRDELI ZE NIKOMU TO IVF NE A NE VYJIT.HOLKY PROLOMTE TY LEDY..........ZIVOT JE K...A
RONY JINAK JSI SIKOVNA ZE SES NENECHALA VE STARE PRACI UKECAT...........ACH JO JE MI NA NIC........POrad blbe zpravy.........
a kdejaka kurva cerna v klidku otehotni a odrodi to levou zadni..............
holky kde ste??????
jinak matri nemam slov to je opravdu dost nezodpovedne..............holt maji toho hodne a hovno stihaji a pak to odnesou nevinne pacošky
rony sexujte třed naplno s manzou treba to tak mabyt ze ti neudela iui kvuli svatkum a ma to udelat manza takze aspon x denne a neni mozne ze tam zadna nedopluje
Marťo, tak to jsem zvědavá, jak to dopadne, doufám, že ti to nebude Kajoš stopovat 😒
Romi, to je super, že to tak v práci vzali, alespoň nemáš žádné problémy. A kdy nastupuješ do nového jobu 🙂
Ahoj Katrin, je to všechno nespravedlivé, jak jsem už psala, nevěřím ničemu 😖
Jo jo Katrin teď bude IUI na manžovi,malý není doma tak na to můžeme vletět i X krát. 😀
Lucíku musím se v té nové práci domluvit,mysleli,že budou čekat 2 měsíce,ale šlo to jak po másle,ale mám zaplacenou tu rekondici v květnu tak asi hned potom už půjdu,rušit to nechci už kvůli kolegyním.Tak snad se domluvím.
Romi, tak to jo, to je v pohodě, užiješ si ještě relax, spojíš to s rozlučkou a šlápneš do nové práce. To je fajn, moc ti to přeju 🙂
Ahoj holky, jen jsem nakoukla a narychlo si přečetla co je nového a koukám že špatné zprávy 😔
michinky je mi moc líto, úplně jsem tomu věřila a nepřipouštěla si jinou možnost, stejně jako vy 😢
cien snad to s kájou nějak doklepete 😉
rono blahopřeju k novému místu 🙂
Holky ještě jednou vám děkuji. 😉 Konečně jsem klidnější.
holky za chvili bude hrat na nove KAJA tak se tesim..........dneska mi je spatne pobolivala me hlava a je mi porad na bliti..neco snim a udela se mi zle,ale to k tomu patri ale je to neprijemne............
Katrin, taky se na něho chystám 😀
JJ, to patří k těhu, tak si to užívéj plnými doušky, já se toho nemůžu dočkat 😝
jj miluju ty komedie slunce seno,na to bych se mohla divat porad,je to takova prava ceska pohodicka..........neboj taky si uzijes ty tehu stavy.zvraceni a tak... 😀
holky taky už se těším na káju, jen uvažuju jestli si k tomu dám chipsy nebo okurkový salát 😅 😀
zato rozi ja nemam ted vubec na jidlo pomysleni...........je mi zle jak svina............

Jen tak jsem najela na koníka, než nasedneme do auta směr Jeseník a hned mám slzy v očích. To snad není pravda, tak jsem to michince přála. A není tam vůbec žádná šance, aby bylo aspoň jedno? To musí na revizi dělohy?