evi taky me otrepalo z tveho holiciho zazitku...............teda jsi sikovna ze se drzis.ja taky potom musim hubnout at muzu v lete do plavek..............tez jsem vylezla ze sprchy bo jsem byla z toho nic nedelani spocena..............asmi jj to je pekne datum a pro me doufam takove ze uz budu mit po vsem..................
zehlit budu takyodpoledne se vam musim pochlubit danula dneska spinkal od deviti do eti a to jsem ho jeste probudila ja :-N :-N :-N vymenili jsme lednicku a danik spinka doufam ze mu to vydrzi
dneska mi mamka nakoupila znackove veci za dva tisice se zblaznila sem ji to rikala a ona prej to uz mas na vanoce jenze ona takhle nakupuje kazdej rok a pak mam jeste darky pod stromkem mam radost ale zarove vycitky ze za me utraci toli penez ale jsou perfektni mam radost
dneska mi mamka nakoupila znackove veci za dva tisice se zblaznila sem ji to rikala a ona prej to uz mas na vanoce jenze ona takhle nakupuje kazdej rok a pak mam jeste darky pod stromkem mam radost ale zarove vycitky ze za me utraci toli penez ale jsou perfektni mam radost
Začni psát odpověď...

Odešli
áá siréna řve a já jsem zase hovno udělala ]-( 😃 😃