icon

Kelišky z Fertimedu 2

rona2
1. dub 2009

Tak a jedeme dál....

rozi.nka
3. lis 2009

asmee neuteče to je fakt, ale zrovna včera se mi tady nehodil. byla jsem domluvená s tchýní, že půjdeme na nákupy, měla přijít o půl jedenácté. samozřejme přišla už v deset tak jsem ji musela pozvat dál ptž jsme ještě nebyli nachystaní a bylo to tady jak po výbuchu, tak radši nemyslím co jí kolovalo hlavou. a ještě jak jsem ji vysazovala doma tak mi říká, že se ještě ozve, že by si vzala malého na hodinku ven, ukázat kámoškám a tak a že si můžu třeba uklidit mezitím 😅 myslela to ze srandy, ne uštěpačně ale i tak 😝

áá siréna řve a já jsem zase hovno udělala 😠 😀 😀

katrin111
3. lis 2009

evi taky me otrepalo z tveho holiciho zazitku...............teda jsi sikovna ze se drzis.ja taky potom musim hubnout at muzu v lete do plavek..............tez jsem vylezla ze sprchy bo jsem byla z toho nic nedelani spocena..............asmi jj to je pekne datum a pro me doufam takove ze uz budu mit po vsem..................

katrin111
3. lis 2009

dej mu cicek a pojd si psat..............ja se taky nejak nemuzu dokopat abych neco porobila

rozi.nka
3. lis 2009

tak už cicikujem 😀

evcaa
3. lis 2009

tak ja dnes nic nemusim rano v osm jsem byla uz u mamky a ted maly chrupka pred obidkem v posteli az se vzbudi dam napapat a budem kecat on uz normalne busi do klavesnice jak drak cemu se divim kdyz me vidi ze do ni vecne busim ja ze??? 😅 😅

evcaa
3. lis 2009

dneska jak prijde jirka tak se trochu zlidstim jak rika martinka 😀 😀

evcaa
3. lis 2009

gde steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mareny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

rozi.nka
3. lis 2009

tak jeden cicik vysátý a mímo zase spí v postýlce, ale moc tomu nedávám, jeho senzor za chvíli zbystří že je v postýlce a to on moc nerad 😀

rozi.nka
3. lis 2009

bože kam mé oko dohlédne, jenom bordel 😀
jdu na to, musím se překonat 😎 a jak bude doma taťka tam šup na žehlení 😒
evi aby tě pak Jirka ještě poznal 😉

evcaa
3. lis 2009

jo no ale ja to risknu 😀 😀

katrin111
3. lis 2009

ja jsem ted aspon posbirala pradlo ze susaku a odpo vyzehlim...............teda doufam...............

evcaa
3. lis 2009

nestvete e chci kecat tak honem piste novinky pac mladoch za chvili vstane a mam po ptakach 😀 😀 😀

evcaa
3. lis 2009

zehlit budu takyodpoledne se vam musim pochlubit danula dneska spinkal od deviti do eti a to jsem ho jeste probudila ja 😅 😅 😅 vymenili jsme lednicku a danik spinka doufam ze mu to vydrzi

dneska mi mamka nakoupila znackove veci za dva tisice se zblaznila sem ji to rikala a ona prej to uz mas na vanoce jenze ona takhle nakupuje kazdej rok a pak mam jeste darky pod stromkem mam radost ale zarove vycitky ze za me utraci toli penez ale jsou perfektni mam radost

katrin111
3. lis 2009

jsem tu zeru jogurt a pisu novinky 😀 😀 😀 teda to se mas,mamka je sikovna..............nechce me adoptovat??????? 😀 😀 😀 😀

rozi.nka
3. lis 2009

to nám včera koupila tchýně hrací deku s hrazdou a body AC/DC, nechala litr v obchodě a šli jsme domů 😀

rozi.nka
3. lis 2009

katrin já jsem si dala rohlík se šunkou a sýrem a zase tu hniju, bordel samo pořád stejný 😀 😀

katrin111
3. lis 2009

toš sikovna tchyna 😀 😀 😀 😀 hrazdu chci potom taky

rozi.nka
3. lis 2009

jj, vybrali jsme parádní je krásně barevná a je tam dost hraček, slevněná z 1000,- na 750,-
hodím foto, vydrž 😉

katrin111
3. lis 2009

jj ja mu pak koupim takovou tu za 300kc tu mel i samik a byl spokojen takze to staci na tu chvilu

evcaa
3. lis 2009

tak to mas sikovneho tchore jak rika martinka 😀 😀 😀 😀 😀

katrin111
3. lis 2009

evi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

evcaa
3. lis 2009

jj kat a kacza to rika jeste lepe ze tchne vznoikla ze slov TCHor a svINE 😀 😀 😀 😀 😀 😀

evcaa
3. lis 2009

holky me to stve nam bouchl fotak a nemuzu fotit danulu sem nemocna z toho a mam hlad jdu si neco ulovit do kuchyne za chvili jsem tu i s koristi

katrin111
3. lis 2009

jj evi vim to me vzdy rozesmeje ta tchyne 😀 😀 😀 😀 ja mam taky hlad ale mam tu jen cockovou nebo spenatovou polivku a ani na jednu nemam chut a ta cockova ta strasne zhoustla tak je z ni spis kase.............

evcaa
3. lis 2009

no vidis varis polivku a mas cocku na husto to neumi kazdy ses dobra kucharinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀

katrin111
3. lis 2009

jj jsem dobromila retigova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nebo jak se jmenovala 😀 😀 😀 😀

katrin111
3. lis 2009

ty vole na tech listopadovkach se rodi o 106 ja to tam ted poctive sleduju a uz chci takyyyyyyyyyyyyyyyyyy

evcaa
3. lis 2009

tak jsem si ulovila rohlik se sunkou a syrem uzenym zdrhali ale neunikli 😀 😀 😀 😀 😀

evcaa
3. lis 2009

posli odkaz kouknu ty vole 😀 😀

evcaa
3. lis 2009

sem dneska nejaka rozverna az hrava 😀 😀 😀 😀 😀

Strana