Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
jj rozi to mas pravdu asi to tak fakt je na tom svete zarizene................
Ale asi to tak fakt je.
Katrin se nějak dneska shodujem né? 😀
jo to je, jak se narodila sestřence malá, zemřel jí děda
bratranci se narodila dcera, zemřela nám babička
a teď tohle 😕
jj,jsme nejak propojene či co............... 😀 😀 😀
jste na stejné vlně 😉
Asi to tak má být,kdo ví.Ale ty teď mysli na něco pěknějšího,ju? 😉
taky nez jsem zjistila ze jsem tehu tak tchyni umrel pejsek.neco na tom bude.i sousedum loni zemrel pes a jejich vnucce se nato narodil syn.........
já bych tak spala, ale tak se bojím že ani oko nezmhouřím ☹
Nějak nám to dneska ladí s Katrin. 😀
jj rozi to verim,tak si lehni pust si telku a rozsvit si malou lampicku a tak usni a az prijde kuba tak to vypne
no a s těma psama, to od té sestřenky mamce zemřela týden předtím fenečka 😖 když se daří... 😕
jj,jsme virtualni sestry 😀
Máš Bibinku tak se k ní přitul a nebudeš se bát.Bude tě hlídat.
ale blyska se na lepsi casy............ 😉
Virtuální sestry??? Tak jo. 😀
ta husa malá štěká na každé zašustnutí, to bych se zjevila s ní. teď mi zrovna spí pod mikinou na břichu už asi hodinu, tulí se s rozinkou 😀 hlídač za všechny prachy 😀
Snad máš pravdu Katrin,že se blýská na lepší časy.Já jsem začla prací tak snad bude lépe.
Hlídá ti Rozinku a zahřívá jí. 😉
rono určitě bude lépe, přijdeš na nové myšlenky a už se budou dít věci 😎
teď zas něco luplo v ložnici, já se vážně poseru 😕
psi vyciti .......uz radsi mlcim.....jj rony blyska se na lepsi casy uvidis..............
no nic holky menime tema.....................
To právě potřebuji,přijít na nové myšlenky a hodit ty nervy za hlavu.Ikdyž jsem tak dlouho doma tak jsem pořád byla jedním okem a uchem v práci a nervovala jsem se i tak.
jj rony to verim..........neboj ted budes delat to co te moc bavi.....nebudes myslet na nejake iui a zadari se samo..........je to tak,jak to nejmin cekas tak to prijde 😵
pustila jsem si písničky ať neslyším každou kravinu 😝
jj rono, teď to bude lepší
pište holky
co poslouchas rozi??????
Mám sice kartářku v hlavě jak mi radila abych neměnila práci,že příjdu o penízkyprotože budu těhu,ale bylo to silnější a i karty se můžou plést a těhu taky pořád nic.

ty brdo az mi z toho beha mraz po zadech.............