icon

Kelišky z Fertimedu 2

rona2
1. dub 2009

Tak a jedeme dál....

luciik
2. dub 2009

Ahoj Larri 🙂
Věrko, to jo, to je důležitý, já měla nehty 😀 to c mi tam nějak vlezlo 😀 naposledy přet 2 léty 😀 😝

hnedoocka23
2. dub 2009

holky,za hodinu už budu makat 😠
díky larri..

luciik
2. dub 2009

Ty jo, já jsem tragéééééééd, nechty 😀 😀 😀
Očko, moc ti tu práci nezávidím, ale zase budou love 😀 😉

verca777
2. dub 2009

jsme nějaka dokaličena)))ze všeho a hlavně potřebuji už konečně sveho muže,,po třech tydnech hruuza ☹ je mi nějak divně

hnedoocka23
2. dub 2009

přesně tak,budou love...musím na ně pořád myslet a bude se líp robit 😀

luciik
2. dub 2009

Věrko, ty a dokaličená????????? Ty usměvavá duše, hlavu hore, bo bude dym 😀

verca777
2. dub 2009

no ty za hodku a ja za tyden,, 😀 😀 á ještě nějakych pak 35 let a jsme v duchodu 😀 😀

luciik
2. dub 2009

ty vole, tak to je šupa, tolik let makat, ani si radši nepřestavit 😝

verca777
2. dub 2009

😀 😀 jo dym bude až dojde muj chlop z roboty,,bo zas něco zrobil a vi že to nemmam rada a to bude dym teda 😀 😀 ale víš co lucinko si myslim že ja spíš sem znuděna ,,z toho že jsme furt doma

luciik
2. dub 2009

toho důchodu se stejně nedožijeme, protože budeme chodit o berlích, s cévkou, protože neudržíme moč, s plínou protože neudržíme výkal a s totální demencí....... 😀 😀 😀

luciik
2. dub 2009

Však tě furt obveseluju, ne, třeba s nechtama 😀 😀 😀

hnedoocka23
2. dub 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀

verca777
2. dub 2009

jo a t osem si odpočítala ktomu jedno dítě..ktere ještě nemam 😠 😠 tak asi bez děti pujdu v 70 nebo cooo 😠 😠

hnedoocka23
2. dub 2009

kdoví co bude..

hnedoocka23
2. dub 2009

já bych chtěla děti tři 😀

verca777
2. dub 2009

😀 😀 😀 ty maš luci profesionalní deformaci že jo))))jinak bys nemluvila takhle 😀 😀 a ja zase budu chodit po obchodach a lezt prodavačkam u řeznika na nervy 😀 😀 😀 a do řady si budu stoupat třikrat za den abych zabila čas 😀 😀 a jo

verca777
2. dub 2009

a se třema se jdu v kolikati do duchodu 😅 😀

luciik
2. dub 2009

my do důchodu nepůjdeme, kdo by vydržel makat
Já už se vidím, jak budu brát krev s roztřesenýma rukama a na očích brýle, tak 20 dioptríí 😀
A budu říkat, jéééé co jsem to vlastně chtěla 😀 Se tam chci vidět v těch 70 😀 😀 😀

luciik
2. dub 2009

ten náš stát je chytrý jak rádio 😠

hnedoocka23
2. dub 2009

přesně tak nebo já v 70 na palce...nž dojdu od baru na dlouhý plac a zpět,bude večer a konec šichty 😀

luciik
2. dub 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Očko, tak ty to máš ještě horší 😀

verca777
2. dub 2009

😀 😀 jo už v 50 si pro ně neatraktivní,,vidim ma švagrova je teda trošku vic než tlusta,,ale to neva...teda va ale ji to asi nevadí))) a ji nikde nechcou vzit ani jako prodavačku tak to jemazec a to ma hotelovou školu

verca777
2. dub 2009

😀 😀 😀 ti t oaspon uteče očko ta šichta 😀 😀 😀 😀

hnedoocka23
2. dub 2009

no právě,vypadá to,že budu furt rodit a rodit..až do důchodu 😀 😀

luciik
2. dub 2009

se tu culím na ten monitor, jako cvok, ještě, že je doma jen pes, ale i ona se na mě dívá jako na blázna 😀 😀 😀

larri
2. dub 2009

Jo a ja kdyz delam venku,tak musim chodit po mensich schodech nebo to cele obchazet.Takze to uz mi tam potom budou muset misto schodu dat eskalatory.Ja uz to mam za par 😀

hnedoocka23
2. dub 2009

mamina měla taky problém se někde dostat...no je prostě starší,tak ji nechcou..ato je docela štíhlá 😀

verca777
2. dub 2009

😀 jo taky se přiblble usmivam,,ale to ja často jak tady sem)))a muj muž když mě vidi tak si tuka na čelo)))a jinak taky sem to měla naplanovane rodit až doduchodu 😀

verca777
2. dub 2009

😀 😀 eskalatory...no je to mazec každy čumi jak vypadaš,,no a pak dojdeš do obchodu a jsou tam všude mlady a krasny ,,ale oni jednou budou tež stare a co pak

verca777
2. dub 2009

myslim tim zaměstnane

Strana