•
14. dub 2009Očko tak to máme na večer stejnou práci,taky si vemu k ordinaci žehlení. :-p
0
to se máš katrin 🙂 mě to teprve čeká..ale co no,aspon to budu mít z krku a zítra už jen vyžehlím dnešní pračku...
Ahoj holky, tak jsem konečně zavítala i já na koníka. Měla jsem perný den. Po celodenním přemýšlení v práci a po ustavičném nadávání jsem skončila ve 14:30 a letěla jsem domů učesat psa a rychle s ní ke kadeřnici - to jsme měli s manželem hodinku čas než jí ostříhala, tak jsme zašli nakoupit do Kaufu, pak jsme psisko vyzvedli a hned vedle je veterina, tak jsme ji hned vzali na očkování - tam jsme čekali hodinu. Čekala tam i jedna paní s papouškem, ale už se nedočkala, protože jí tam umřel. :-S
Domů jsme přijeli v 17:30 a hned jsem začala vařit. Manžel si ještě naporučil upéct zákusek, tak jsem pekla a teď jsem konečně douklízela kuchyň a dlábím se zeleninovým salátem.
Domů jsme přijeli v 17:30 a hned jsem začala vařit. Manžel si ještě naporučil upéct zákusek, tak jsem pekla a teď jsem konečně douklízela kuchyň a dlábím se zeleninovým salátem.
vyžehleno už mám,docela rychle jsem to měla...asmeen,já žehlení nerada!!!!!! 😃
jo já jsem kdysi byla dost zažraná do fotbalu, jezdili jsme s opavskýma fotbalistama na zápasy ven a tak, ale to jsem byla mladá, teď už mě to nebere
držím ti palce na zítřek, jsem fakt zvědavá co ti řeknou, to se možná v Olmíku potkáme při OPU nebo ET 🙂
Dobrou noc a dobré pořízení zítra 😉
držím ti palce na zítřek, jsem fakt zvědavá co ti řeknou, to se možná v Olmíku potkáme při OPU nebo ET 🙂
Dobrou noc a dobré pořízení zítra 😉
ahojky kelisky tak ja jsem uz doma s prace a uz jsem vas stihla i docist,moc toho dnes nebylo.
luci tak drzim palecky,je zvlastni ze ti nevzali krev???
cien zitra dobre porid a pekne si to s kajou vyrikej s oci do oci 😃
a ostatni co zitra neco mate v polance hodne stesti at je tento mesic hodne plodny 😉
luci tak drzim palecky,je zvlastni ze ti nevzali krev???
cien zitra dobre porid a pekne si to s kajou vyrikej s oci do oci 😃
a ostatni co zitra neco mate v polance hodne stesti at je tento mesic hodne plodny 😉
Začni psát odpověď...

Odešli