KET 2012
Ahoj holky,
přidá se někdo ke mně, koho čeká KET v únoru?
Ráda bych sdílela pocity ze všeho, co nás čeká.
Byla jsem včera na UZ a KET plánujeme na pondělí 13. nebo úterý 14.února. Už jsme již i rozloupli otázku kolik embryjek si nechat transferovat a jdeme do dvou 🙂
Jak jste na tom vy ostatní ?
@evikj33 ahojky no to jsem se asi popletla se smajlíkem 🙂 ale dnes mě teda šíleně bolí hlava mám pocit že mi vyskočí mozek 🙂 Jinak testit budu asi až v pondělí nějak mě to zatím neláká 😉 Díky za bacilky jen plivej at jsme taky v té vlně a co ty krom zvracení jak se ti tvoji chlapáci těší a co bude páreček??? 😀 😀 😀
@spunda Jj bude páreček a chlapáci to zatím nějak extra neřeší,mimisky necítí tak je to proně zatím oničem.Dnes jsem totálně Ko,převlekla jsem 3postele,přestěhovali jsme letiště do druhého pokoje,vyprala jsem i další pračku uvařila a mám dost 😝 Zítra mně čeká hromada žehlení mám pocit že jen peru a žehlím a to ma ještě dojít kominíka pokud bude pršet příjdou i malovat.Už at je to vše zanáma 😅
@spunda Jj snažím se stihnout co nejvíc,kntrola byla OK a tak chci mít co nejvíc nachystáno at pak mužu relaxovat,po tom 24tt už je to prej náročnější a taky se hodně musí odpočívat,ještě jsem musela využít pěkné počasí,prádlo venku pěkně profouklo 😀 .Dobrou tobě i sněhulce 😉 Tfuj Tfuj Tfuj
@evikj33 Ahoj Evičko dnes máme 10 den po ET a je to jiné než při minulém ET v srpnu,tentokrát fakt citím jen prsa a sem tam je mi zle od žaludku a dnes mě zase trochu bolela hlava ☹ Jinak mě to testování trochu pokouší ale domluvili jsme se z manžou,že testnem spolu až v pondělí ráno 24.9. tak jak nám řekl Machač 😀 tak musim vydržet ale je to za chvili tak to bude v poho .děkuju za bacilky jsi zlatá že na nás tak myslíš 🙂
Ahoj holky, mužu se přidat??? Sice pujdu teprv na kontrolní utz a dálší měsíc ket pokud bude vše ok..

@evikj33 Ahoj Evi no uvidíme myslím pozitivně a užívám si to ,po obědě jsem musela lehnout.Večer se zastavily holky z práce tak trochu rozptýlení 😀 😀 Taky gratuluju k UZ 🙂 a tak co prdelky bude páreček???A co manža a malej ,už jsou natěšení ????