icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

snazilka3
9. črc 2021

@luuc5 Budu tedy doufat v prosperující těhotenství. Ale jsou to muka 🙂 (to čekání)

luuc5
9. črc 2021

@snazilka3 to jsoou ja ted cekam na ultrazvuk a to je taky strasne dlouhy 🙄

beka91
9. črc 2021

@luuc5 napíšeme 🙂! Je mi v podstatě dobře, pobolívá mě břicho, jakoby vazy...? Taková zvláštní bolest, ale nic výrazného. A mám pocit, že večer jsem unavenější, ale taky ne nějak dramaticky. Jo a teda zdá se mi, že mám hrozně brzo po jídle zase hlad. Jinak nic. Ale teda Ty obavy, jestli je všecko v pořádku, jsou horší, než jsem čekala. Co Ty, jak Ti je 🙂?

zuzicek2013
9. črc 2021

@snazilka3 tak zase skóre máš dobré,já jsem po 4 KET a nikdy si ani nechytlo...A můžu se zeptat kolikátý den užívání Progesteronu ti zaváděli embryjko?a měla jsi nějaké speciální vyšetření?

snazilka3
9. črc 2021

@zuzicek2013 Vezmu to od začátku...přeskočím prostředek....k dnešní situaci. IVF jsem podstupovala ve 36letech. Diagnostika: Já - neprůchozí pravý vejcovod ( vaječník po operaci 2008 poloviční), Imunologie problém: Vysoká hladina NK buněk, neidentifikovatelný zánět v těle. U manžela se přišlo na pomalé spermie jinak po genetické stránce oba v pořádku. Při IVF estrofem 1-1-1, Utrogestan, Prednison 1-0-0 1KET to samé + intralipidy. Pořád byl v těle zánět. Zašla jsem si tedy 11-2020 na imunologii mimo CAR, kde mi nasadili léčbu na měsíc + Prednison. Na zánět se přišlo, přeléčilo a Prednison užívám doposud (v CARU vždy jen po dobu stimulace poté vysazen). Aktuální KET (já 38let, 5denní embrio BL2G1): od 2DC estrofem 1-1-1, 15DC nasazeny čípky amelgen 1-0-1, 20DC proběhl transfer a začala jsem píchat Clexane. Tak teď doufám, že už bude vše probíhat dobře.

janys1488
9. črc 2021

@snazilka3 ja jdu taky 13.7 .

snazilka3
9. črc 2021

@janys1488 tak hodně štěstí nám přeji 🙂

janys1488
9. črc 2021

@snazilka3 diky tobe taky... jinak dnesni test

luuc5
9. črc 2021

@beka91 me taky celkem dobre ..unavena jsme porad 😂kazdy odpoledne tak na pul hodky usnu ..jinak dobryy ..zee ?taky mam strach noo ..byla jsem tehotnaa jednou prirozene (syn 9 let )a vubec si nepamatuju ,ze by to bylo takovy ..jako ze bych se tak bala ..

maximaty
10. črc 2021

Ahoj všem... V prvé řadě držím všem pěsti a přeji vám všem ze srdce pevné nervy, a hlavně úspěšné KETování.
Já mám doma dvě děti, 14ti letého, přirozeně počatého a dvou a půl letého z našeho prvního ICSI.
Minulý měsíc jsme se více méně spontánně rozhodli to ještě jednou zkusit a od včera už mám za sebou KET pětidenní blasty z našeho prvního ICSI. Takže že přidávám do klubu doufajících. Samozřejmě si uvědomuji, že procento úspěchu "napoprvé" je přeci jen "jen" 30-35%, takže se snažím si nepřipouštět vlastně nic a alespoň trošku si zmírnit případné zklamání, ale nojo.. Člověk do toho jde s nadějí úspěchu, která umírá poslední.
Tak nám držím palce a je mi jasný, že příští pátek budu testovat, ač mám doporučeno až v pátek za 14 dnů 😅😅. Však to znáte... Přeji krásný víkend

haluzska
11. črc 2021

Je jeste nejaka nadeje ze by se ten nas mrazacek uchytil?

maximaty
11. črc 2021

@haluzska no řekla bych že celkem očividně ano 😁🤩

haluzska
11. črc 2021

@maximaty zapomela jsem napsat te ten silnejsi je 9den ket a pak 10 a 11

maximaty
11. črc 2021

@haluzska hm stejná doba testování? Já měla třeba vždy ráno slabší než odpoledne, ač to u většiny bývá naopak

haluzska
11. črc 2021

@maximaty na fotce nejsou tak vyrazne.. ale prijde mi ze den odedne slabne

alexkisss
11. črc 2021

Cauky holky zítra jedu na ultrazvuk a v patek na et sem hrozné nervózní všem které maji dvě čárky atd tak moc gratuluji a ostatním držím palce

haluzska
12. črc 2021

Tak dnesni test uz jen nepatrna carka ☹ zitra jedu na krev do Zlina myslim ze ani doktorka mi nerekne nic co bych uz nevedela ☹
Ostatním drzim pesticky at je vse jak ma 🙂 ... treba se taky jednou po tak dlouhe dobe dockame

anoanonym1
autor
12. črc 2021

@haluzska to me moc mrzí 😔😔 achjo, přeji mnoho sil.. A kdo ví, treba tam jeste šance je. Jinak držím palečky do dalšího boje. Vim, jak ke to těžké 💗🍀

haluzska
12. črc 2021

@anoanonym1 dekuji za podporu

janys1488
12. črc 2021

me carka krasne sili.. a zitra na krev

snazilka3
13. črc 2021

@janys1488 Muj vcerejsi test a dnes na krev.

janys1488
13. črc 2021

@snazilka3 krasa... ja jdu taky na krev dnes...tak snad konecne..

haluzska
13. črc 2021

Obema gratuluji a drzim pesticky at je vse jak ma... 😊... ja prave cekam na krev

luuc5
13. črc 2021

Holkyy proosim nevite co na bolest hlavy ?neco co fakt zabere ..😕me boli uz ctvrtej den ale hrozne ..paralen nepomaha ..horcik taky ne ..obklad studenej taky ne 😣uz se mi z toho chce brecet ..

rozitta
14. črc 2021

@luuc5 ahojky, čtu to až teď 😟 jak je? Na bolest hlavy - když ani prášek nezabral, jsem si teď (už v zoufalství) držela na spáncích a na čele dvě kostky zmraženého másla 🙂 v obale😁 cokoliv z mrazáku. Pomůže to v tu chvíli a ještě chvilku. Pak se za chvilku bolest vrátí ale aspoň si na krátký čas můžeš vydechnout. Částo mě bolela hlava, když jsem brala Estrofem 🥴

luuc5
14. črc 2021

@rozitta ahooj kazdy rano doufam ,ze se vzbudim a bude to dobry 😕zase nic ..mazu si spanky cinskou masti ..to zabere na chvilku ..ale co celej den 🙄to je utrpeni proste !!tebe taky boli ?

luuc5
14. črc 2021

@rozitta estrofem beru ..ale uz dloouhoo ..nikdy me hlava nebolela ..az ted .. a je to dost hrozny 🙄

alexkisss
14. črc 2021

@luuc5 já také beru estrofen a zvracela sem po něm 4 dny musela sem na krev zda je vše v pořádku hlava me neboli jen sem po něm hrozné unavena

luuc5
14. črc 2021

@alexkisss joo?s tim jsem zase problem nemela vubec ..ale ted fakt asi patej den me tak silene boli hlava ..ze uz nevim co s tim 😣sem tam si vezmu paralen ..ale to vubec nezabira ..horcik piju jednou denne a taky nic ..jeste par dni tohle a hlavu si asi urezu 😣😂

alexkisss
14. črc 2021

@luuc5 zkus magnezium nebo skleníku červeného jako já a přestane te bolet hlava já moc prášky nezobu ale když už me chytne hlava nebo zuby tak jeden ibalgin na noc a je to v pohodě

Strana