icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

maximaty
Autor odpověď smazal
maki06
15. črc 2021

@maximaty myslím, že zbytecne vyšiluješ, @rozitta nenapsala nic špatného, 5.den testovat je opravdu brzo, stres z jedné čárky je horší,než vydržet aspoň do 10.dne. Zbytečně na Rozitu útočíš.

maximaty
Autor odpověď smazal
janys1488
15. črc 2021

@snazilka3 chodime do Ferticare v Karlovych Varech

janys1488
15. črc 2021

@snazilka3 jinak se citim dobre. jen me obcas pichne v boku.. a jsem docela utahana

rozitta
15. črc 2021

@maki06 děkuju za zastání 🙏 🙂

maki06
15. črc 2021

@rozitta není zač, mám stejný názor,paní si myslí,že je jediná,kdo má za sebou několik neúspěchů a nám ostatním jakoby se zdařilo na poprvé a jsme všechny happy a ona je ten chudák,kterého musí všichni litovat. Docela mě vytočila dnes🤦‍♀️

janys1488
16. črc 2021

chci se zeptat zda je normanii ze porad jen spim... 14.7. mi vyslo HCG pozitivni a od ty doby porad spim a spim a jim...diky za odpoved..

luuc5
16. črc 2021

@janys1488 joo je to normalni mam to taky tak 😂jestli tak budu jist celych devet mesicu ..tak budu rodit jako slonice .🤭

janys1488
16. črc 2021

@luuc5 ja uz nemuzu... uz ted nam 5 kg nahore...

luuc5
16. črc 2021

@janys1488 faakt ?a v kolikatym jsi ?🙈😁

luuc5
16. črc 2021

@janys1488 joo uz vidim

maximaty
Autor odpověď smazal
maki06
16. črc 2021

@maximaty milá paní, nejsem chudák,vy tady fňukáte,že máte 5.den po ketu jednu čárku,já jsem se včera dozvěděla, že moje těhotenství po pátém a konečně úspěšném transferu v 8tt zamlklo a musím na revizi. A vy se tady budete urážet na Rozzitu, že si dovolila napsat pravdu. Tak kdo je tady chudák.

alexkisss
17. črc 2021

Ženský no tak nehadejte se stejně to nemá cenu SME všechny plně hormonu z očekávání ztráty atd tím ze se zde budete hádat vám vaše čekání nebo ztrátu nevynahradi

petulviki
17. črc 2021

@alexkisss Ahoj holky ráda se přidám do diskuze. Teď beru estrofem na sliznici. Tak jsem zvědavá jak to dopadne. Vsem tady samozřejmě držím palečky ať to všem vyjde. 🙏✊😊

anoanonym1
autor
17. črc 2021

@petulviki vítej mezi námi 😊 držím moc moc palce, ať to vyjde 🍀🍀🙏🙏 ja beru též estrofem a uz i amelgen 🍀🙏

petulviki
17. črc 2021

@anoanonym1 ahoj 😊děkuji tobě taky moc moc držím palce a at uz nam to konečně vyjde.

anoanonym1
autor
17. črc 2021

@petulviki také děkuji 😊🙏 modlím se každý den, aby to dobře dopadlo.. Uz prostě musí 🙏🍀

maximaty
Autor odpověď smazal
maximaty
Autor odpověď smazal
anoanonym1
autor
17. črc 2021

@maximaty pardon, že vam do toho vstupuji, ale prosím vas o to, aby jste se nehadali. Počítala jsem si tu vaši diskuzi od začátku, a vubec nechápu, jak došlo k této hádce. První příspěvek jste psala, jak máte 5.den po KET bílý test a vy přestáváte doufat, a paní vam akorát napsala, ze 5.den testovat je zbytečný stres, což sama musíte uznat je prostě pravda! Doporučuje se testovat 14.den,tak ani nemůžete čekat, ze tam 5.den něco bude! Vy jste tu hádku zacala a to úplně zbytečně. Napsala jste to do této diskuze, takže vam každý může napsat svůj názor, ac je dobry nebo špatný, ale zadny špatný jsem tu tedy neviděla a nikdo na vas neutoci. Každý ma nervy na pochodu, protože nejste jediná, kdo ma za sebou nejaky neúspěch, jsou tu holky, co maji neúspěchu vic, nez dost.. Psala jste, ze mate 2 děti, tqk buďte šťastná! Vím, že každou to zlomí, at se snaží o první či o třetí.. Ale některé z nás, včetně me by byli šťastné alepson za to jedno, které by se povedlo jednodušší cestou. Ja sama testovala 5.den a ducha jsem mela, ale 14.den uz nebylo nic, a bylo to pro me horší, nez kdyby se čárka neobjevila vůbec, tudíž teď vím, ze rozhodně dříve, jak 12.den testovat nebudu. Takže přeji hodně štěstí a pevné nervy, byt vámi, tak raději ani nepřispívám příspěvky, u kterých nechci slyšet názor ostatních.

maximaty
17. črc 2021

@anoanonym1 každý si to interpretuje po svém. Podle momentálního citového rozpoložení. A za své děti šťastná jsem na to nepotřebuji Vaše písemné doporučení. Bohužel nevím jak se odtud smazat a mit od vás klid. Ještě že je tu fórum, kde mají ženské pochopení a empatii i pro druhé.

alexkisss
17. črc 2021

@petulviki ahojky já už beru i progesteron na zavádění a čeká me to v pondělí ráno nejsem ani nervózní spis pozitivní Těšín se

rozitta
17. črc 2021

@maximaty Vy jste vážně případ, škoda času psát vám cokoliv, stejně si jedete tu svou písničku. Vpravo nahoře je obdélník se 🔔, pokud na něj tapnete, tak se vám přestane diskuze připomínat. Mějte se a přeji hodně štěstí 🍀

rozitta
17. črc 2021

@alexkisss Teda, to čekání najednou uteklo jak voda a pozítří už je to tady!! Držím pěsti! ✊✊

janys1488
18. črc 2021

ja dneska zacala trochu spinit hrozne se bojim

maki06
18. črc 2021

@janys1488 to nemusí nic znamenat 😉u mě to sice dopadlo špatně,ale držím moc pěsti,ať to u tebe dopadne dobře 🍀🍀🍀✊✊✊

alexkisss
18. črc 2021

@rozitta no uteklo to hrozné rychle rychle a zítra ráno jdeme na to sem zvedava

anoanonym1
autor
18. črc 2021

@alexkisss moc držím palce 🍀🍀🍀 take jdu zítra na ket, ale rano mi teprve budou volat, jestli se embryo rozmrazilo a řeknou mi čas. Říkali, ze to bývá kolem 12-13h. Minule jssm tam mela byt ve 13h a na řadu jsem šla někdy ve 14:15,takže ten mocak bude zase něco.

Strana