KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
chci se zeptat zda je normanii ze porad jen spim... 14.7. mi vyslo HCG pozitivni a od ty doby porad spim a spim a jim...diky za odpoved..
@maximaty milá paní, nejsem chudák,vy tady fňukáte,že máte 5.den po ketu jednu čárku,já jsem se včera dozvěděla, že moje těhotenství po pátém a konečně úspěšném transferu v 8tt zamlklo a musím na revizi. A vy se tady budete urážet na Rozzitu, že si dovolila napsat pravdu. Tak kdo je tady chudák.
Ženský no tak nehadejte se stejně to nemá cenu SME všechny plně hormonu z očekávání ztráty atd tím ze se zde budete hádat vám vaše čekání nebo ztrátu nevynahradi
@petulviki vítej mezi námi 😊 držím moc moc palce, ať to vyjde 🍀🍀🙏🙏 ja beru též estrofem a uz i amelgen 🍀🙏
@anoanonym1 ahoj 😊děkuji tobě taky moc moc držím palce a at uz nam to konečně vyjde.
@petulviki také děkuji 😊🙏 modlím se každý den, aby to dobře dopadlo.. Uz prostě musí 🙏🍀
@maximaty pardon, že vam do toho vstupuji, ale prosím vas o to, aby jste se nehadali. Počítala jsem si tu vaši diskuzi od začátku, a vubec nechápu, jak došlo k této hádce. První příspěvek jste psala, jak máte 5.den po KET bílý test a vy přestáváte doufat, a paní vam akorát napsala, ze 5.den testovat je zbytečný stres, což sama musíte uznat je prostě pravda! Doporučuje se testovat 14.den,tak ani nemůžete čekat, ze tam 5.den něco bude! Vy jste tu hádku zacala a to úplně zbytečně. Napsala jste to do této diskuze, takže vam každý může napsat svůj názor, ac je dobry nebo špatný, ale zadny špatný jsem tu tedy neviděla a nikdo na vas neutoci. Každý ma nervy na pochodu, protože nejste jediná, kdo ma za sebou nejaky neúspěch, jsou tu holky, co maji neúspěchu vic, nez dost.. Psala jste, ze mate 2 děti, tqk buďte šťastná! Vím, že každou to zlomí, at se snaží o první či o třetí.. Ale některé z nás, včetně me by byli šťastné alepson za to jedno, které by se povedlo jednodušší cestou. Ja sama testovala 5.den a ducha jsem mela, ale 14.den uz nebylo nic, a bylo to pro me horší, nez kdyby se čárka neobjevila vůbec, tudíž teď vím, ze rozhodně dříve, jak 12.den testovat nebudu. Takže přeji hodně štěstí a pevné nervy, byt vámi, tak raději ani nepřispívám příspěvky, u kterých nechci slyšet názor ostatních.
@anoanonym1 každý si to interpretuje po svém. Podle momentálního citového rozpoložení. A za své děti šťastná jsem na to nepotřebuji Vaše písemné doporučení. Bohužel nevím jak se odtud smazat a mit od vás klid. Ještě že je tu fórum, kde mají ženské pochopení a empatii i pro druhé.
ja dneska zacala trochu spinit hrozne se bojim
@alexkisss moc držím palce 🍀🍀🍀 take jdu zítra na ket, ale rano mi teprve budou volat, jestli se embryo rozmrazilo a řeknou mi čas. Říkali, ze to bývá kolem 12-13h. Minule jssm tam mela byt ve 13h a na řadu jsem šla někdy ve 14:15,takže ten mocak bude zase něco.