icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

anoanonym1
autor
23. črc 2021

@veronikaopava my to mame nejak divně cislovane.. Takže myslím, že kvalita AB, ale nejak nevím jistě 🙈

veronikaopava
23. črc 2021

@anoanonym1 tak to je dobrý, já jsem o tom četla az ted,jak to vlastně je typy embryi,mě říkala ,že máme aa

anoanonym1
autor
23. črc 2021

@veronikaopava ja měla AA poprvé.. Hatchujici, hodne kvalitní, ro nejhezčí a nechytlo se.. Tak snad ted to bude to pravé ❤️🍀

veronikaopava
23. črc 2021

@anoanonym1 držím palce,ať to teď vyjde,asi v tom aa ab není moc rozdíl,řekla bych,oboje jsou kvalitní

anoanonym1
autor
23. črc 2021

@veronikaopava také si myslím 😊 děkuji, také držím palečky 🍀😊

veronikaopava
23. črc 2021

@anoanonym1 dík moc

alexkisss
25. črc 2021

Ahoj tak co holky jak vám to jde

veronikaopava
25. črc 2021

@alexkisss mě nic,řekla bych,jak tý? Žádný spineni ,nic ,občas mě bolí záda dole

iff81
25. črc 2021

Ahoj snažilky, včera 12 den po KET dělala jsem těhotenský test a negativní... V pondělí půjdu na krev. Co myslíte?

alexkisss
Autor odpověď smazal
alexkisss
25. črc 2021

@iff81 12 den po ket a negativní test? To je divne

alexkisss
25. črc 2021

@iff81 já sem 6 den po et a az ted tři dny je mi dobře a nezvracim mužů se normálně najíst nespinim nic zkoušela sem jen tak pro zajímavost testit a mám tam slabého ducha ted už testovat nebudu pockam si az na ten 12 den

luuc5
25. črc 2021

Holkyy ?Chtela jsem se vas zeptat 🙈jak to mate ted se sexem ?zapomnela jsem se zeptat 😁Vim,ze 14dni po ket to bylo zakazany ..ale jak ted dal ?🤔

iff81
26. črc 2021

@alexkisss já vím, ale pořád doufám že je nějaká šance... Uvidím jak dopadne krev...

beka91
26. črc 2021

@luuc5 ahoj, já to měla zakázané tedy jen 5 dní po KET, což jsme dodrželi, pak jsme fungovali normálně😍, ale jak mi je teď furt divně, tak na to nemám moc pomyšlení, což je naštěstí druhou stranou respektováno 😀 Jinak si myslím - a všude to píšou - že pokud není těhotenství rizikové, není důvod se sexu zříkat 🙂

luuc5
26. črc 2021

@beka91 zee jo?😂ja si to taky myslim 😁taak dobryy ..me je teda taky porad zle 🙄pomysleni na to moc nemam ale kdyby nahodou ..ja normalne cely dny prolezim ..jsem zvedava kdy to prejde ..😖

alexkisss
26. črc 2021

@luuc5 me je taky zle a nám řekli ze deset sní bez sexu naštěstí když přítel vidí jak je mi kolikrát zle tak to respektuje ze nemám chuť

luuc5
26. črc 2021

@alexkisss nam tyden ..ja teda nemam chut ani ted 😂kdyz mi je porad zle ..a doma taky v pohode ..chape to 🙈muusi 😁

alexkisss
26. črc 2021

@luuc5 me teda není úplně zle už na začátku sem zvracela každou chvíli po všem ted už to jde ale musím porad něco jist s takovým tempem budu mít za chvíli sto kilo

luuc5
26. črc 2021

@alexkisss to jsem si vcera rikala taky 🙄ale zatim nemam nic nahore ..s Prvnim jsem pribrala 21kilo😖snad me to neceka i ted ..

iff81
26. črc 2021

@alexkisss já jsem 14 dní po ketu a neměla jsem žádné problémy jen mě trochu minulý týden bolelo břicho vpravo a jsem taková nafouknutá...
Dnes jsem byla na odběru tak odpoledne uvidíme...

iff81
26. črc 2021

@beka91 také nám říkali 5 dní bez sexu, ale také zatím není chuť jak do sebe zavádíme progesterol je to nepříjemné...

alexkisss
26. črc 2021

@iff81 taky zavadim progesteron je to divné ani nevím k čemu slouží no já jdu na krev bud ted v patek nebo az v pondělí tak uvidim

beka91
26. črc 2021

@iff81 přesně! Ještě to člověk musí naplánovat na minuty, aby se to vzhledem k zavádění Utrogestanu hodilo...no, zkrátka žádná velká romantika🙈 . Dneska Ti držím palce!

iff81
26. črc 2021

@alexkisss progesteron je na udržení kvůli potratu.

iff81
26. črc 2021

@beka91 přesně 🙂 děkuji mám hrozny strach... Je to naše poslední naděje. Pak už jedině darované vajíčko, ale aspoň nějaká šance

alexkisss
26. črc 2021

@iff81 držím ti palecky já budu jak na trnů v po dělí az tam půjdu

iff81
26. črc 2021

@alexkisss děkuji. Třeba ti vyjde pozitivní test... Držím pěsti 👊🤜

iff81
26. črc 2021

Holky tak krev také negativní 😢😢😢 Příští týden domluvená konzultace a pokračuji v boji 😉

anoanonym1
autor
26. črc 2021

@iff81 moc me to mrzi 😢 achjo

Strana