KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
@anoanonym1 tak to je dobrý, já jsem o tom četla az ted,jak to vlastně je typy embryi,mě říkala ,že máme aa
@veronikaopava ja měla AA poprvé.. Hatchujici, hodne kvalitní, ro nejhezčí a nechytlo se.. Tak snad ted to bude to pravé ❤️🍀
@anoanonym1 držím palce,ať to teď vyjde,asi v tom aa ab není moc rozdíl,řekla bych,oboje jsou kvalitní
@veronikaopava také si myslím 😊 děkuji, také držím palečky 🍀😊
@anoanonym1 dík moc
Ahoj tak co holky jak vám to jde
@alexkisss mě nic,řekla bych,jak tý? Žádný spineni ,nic ,občas mě bolí záda dole
Ahoj snažilky, včera 12 den po KET dělala jsem těhotenský test a negativní... V pondělí půjdu na krev. Co myslíte?
Holkyy ?Chtela jsem se vas zeptat 🙈jak to mate ted se sexem ?zapomnela jsem se zeptat 😁Vim,ze 14dni po ket to bylo zakazany ..ale jak ted dal ?🤔
@luuc5 ahoj, já to měla zakázané tedy jen 5 dní po KET, což jsme dodrželi, pak jsme fungovali normálně😍, ale jak mi je teď furt divně, tak na to nemám moc pomyšlení, což je naštěstí druhou stranou respektováno 😀 Jinak si myslím - a všude to píšou - že pokud není těhotenství rizikové, není důvod se sexu zříkat 🙂
Holky tak krev také negativní 😢😢😢 Příští týden domluvená konzultace a pokračuji v boji 😉
@iff81 moc me to mrzi 😢 achjo

@veronikaopava my to mame nejak divně cislovane.. Takže myslím, že kvalita AB, ale nejak nevím jistě 🙈